آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

GD و گيف هاي متحرک !!

شروع موضوع توسط Shahed ‏2 نوامبر 2005 در انجمن PHP

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چطوري ميشه؟
    مثلا ما بخوايم يه متني رو تو فريم دوم يه گيف بزاريم چطوريه؟
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    سئوال جالبیه!
     
  3. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    خوب ببر تو Adobe ImageReady !!!
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    احتمالا اینو میدونه:rolleyes:
    سئوالش اینه که با GD چجوری انجامش بده؟
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره ! اصل موضوع اينه که رو سرور اين اتفاقا بيفته !
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خوب ImageReady رو روی سرور صدا بزن! [​IMG]
    .
    .
    این GD که همه چیز تمومه. حتما میتونی گیف متحرک رو اول فریم به فریم کنی بعد اون یک فریم رو تغییر بدی. بعد دوباره بسازیش. باید یکم با ساختار گیف متحرک آشنا باشی، تا اونجایی که من میدونم از چندتا ساختار گیف معمولی و یک شماره برای نشون دادن وقفه و تعداد فریم ها ساخته شده.
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اينارو از طريق PHP چطور ميشه اعمال کرد رو يه عکس؟
    بعدم ما ميخوايم که يه گيف متحرکو اصلا از اول بسازيم ! چه کنيم؟
     
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    متاسفانه توی PHP نمی دونم [​IMG]

    من یک سورسی توی VB داشتم که گیف متحرک رو نشون میداد. یعنی فرمتش رو می خوند؛ هر کدوم رو یک گیف ساده می کرد، بعد لودشون می کرد. به همین خاطر میگم که فرمتش فرق وکوله. شما اول ببین گیف ساده رو چه شکلی می سازن. یه منبع هم باید در مورد فرمت متحرک پیدا کنید، بعد فریم های ساخته شوده رو با همون فرمت بسازید. :rolleyes:
     
  9. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يعني بايد اين همه مشقت کشيد؟ [​IMG]
    تابعي نيست واسه اينکار؟ [​IMG]
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    PHP از gif معمولی ساپورت می کنه
    ولی gif متحرک رو نمی دونم (شاید بکنه ها !)
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آره دیگه باید بنویسیش آماده نیست.
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ديد م چند جا که اين مودل عکسا حالت انيميشني داشتن !
    حالا نميدونم php بوده يا چيز ديگه !

    حالا از کجا بايد شروع کنم؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اول ببین اسکریپت آماده پیدا نمی کنی؟ :f34r: بعدش فکر کنم باید دنبال فرمت گیف متحرک بگردیم تا ببینیم چه جوریاست...[​IMG]... من اگر اون برنامه وی بی رو پیدا کنم، کارمون راحت میشه. بذار بگردم...
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG][​IMG][​IMG]
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D
    بابا vb چه ربطی به PHP داره !!
    vb یک زبان سمت Client هست و بعد از بالا اومدن صفحه هنوز هم داره کار می کنه و event ها رو کنترل می کنه !
    ولی PHP اینطور نیست ! PHP یک زبان سمت سروره و پس از بالا اومدن صفحه ارتباتش با صفحه قطع می شه !

    مثلاً به vb می شه گفت که چند تا عکس gif درست کنه و هر چند ثانیه (یا صدم ثانیه) یک بار اونا رو عوض کنه ولی PHP نمی تونه !
    مگر اینکه خود PHP یک gif متحرک واقعی (نه چند تا عکس رو پشت سر هم نشون بده) بسازه !
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يعني هيشکي تاحالا به فکرش نرسيده از php يه گيف متحرک داشته باشه؟ [​IMG]
     
  18. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خیلی چیزها هست که رایگان و پابلیک نیست;)
     
  19. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آخه گیف و گیف متحرک ساختن (ساختن نه تفسیر کردن) کپی رایت لازم داره، اینه که کمتر کسی روش کار کرده. در ضمن هنوز اون سورس وی بی رو پیدا نکردم :(
     
  20. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    یک روشی رو من توی ذهنم هست :
    PHP:
    header('refresh:5');
    بعد این رو می زاری توی هدر عکست و هر بار که رفرش می شه یک سشن می سازی
    بعد ست می کنی که اگر شماره انداز سشن ات مثلا 1 بود عکس 1 رو نشون می دی
    بار بعد که رفرش می شه سشن ات 2 می شه و تو هم عکس 2 رو نشون می دی
    شاید کار کنه !
     
  21. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ایول :specool:
    روش خوبیه !
    برای اینکه بهتر بشه می شه اونو تو یه frem گذاشت تا کل صفحه رفرش نشه و فقط عکس رفرش بشه

    ولی تو IE خیلی ضایع می شه چون همش صدای رفرش میده :happy:

    اما حال کردم :D
    ایدش واقعاً جالب بود
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی