آژانس هواپیماییexchanging

Gmail جدید و قدیم!

شروع موضوع توسط Azemati ‏25 دسامبر 2007 در انجمن موتور های جستجو و مبانی سئو

  1. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    یک مورد جالب؛ من از خونه که به اکانت جی میلم وارد می شم، با محیط قدیمی روبرو میشم و تغییرات اعمال نشدن.
    از جای دیگه که وارد جی میلم میشم محیط جدید رو می بینم ( گروپ چت، لیبل های رنگی و ...)

    چه چیزی می تونه علتش باشه؟ فقط اکانت اینترنتم عوض میشه. یعنی این باعثشه؟ رو چه حسابی؟
     
  2. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    یعنی با یک لپتاپ یا پی سی (بدون هیچ گونه تغییری) از دو مکان مختلف وصل میشی؟! :)
    در غیر اینصورت ممکن است به خاطر تنظیمات براوزر باشه! ;)
     
  3. MacBook

    MacBook Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    152
    احتمالا بخاطر کوکی ها هستش
    در ضمن این نسخه جدیدش با اینکه خیلی بهتر هست ولی برای لود اولیه اش جون آدم رو می گیره انقدر که طول میده به خاطر همین من رفتم روی همون حالت قدیمش
     
  4. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    نه دیگه. در هر جا با یک سیستم مختلف وصل می‌شم. مثلا کوکی‌ها؟
     
  5. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    آهان. شاید.
    مشکلی از اون بابت ندارم. ADSL دارم.
     
  6. MacBook

    MacBook Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    152
    منم دارم ولی این خیلی پدر در میاره! :دی
    اگر دقت کرده باشید که حتما کردید! در این نسخه جدید ایمیل های تازه رسیده به طور اتوماتیک و در پیش زمینه لود میشن و به محض اینکه روش کلیک کنید بلافاصله باز میشن
    این خیلی گزینه جالبیه اما همونطور که گفتم نیاز به اینترنت پر سرعت هست تا لود اولیه کند نباشه ...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    ممکن هست که قابلیت هایی مثل جاوا و ... روی براوزر سیستم های مختلفی که استفاده میکنی غیر فعال باشه! :)
     
  9. hosseintdk775

    hosseintdk775 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    461
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    تا جایی که من اطلاع دارم نسخه جدید در IE کار نمی کند البته من با ورپن 6 امتحان کرده ام / ولی نسخه جدید در فایرفاکس به خوبی کار می کند.
     
  10. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  11. Domain

    Domain Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2007
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    f34.html ♪♫♪
    گویا جواب سوال همین ست :)
     
  12. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  13. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    باید خدا رو شکر کنیم که رو IE7 کار میده.
    [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
    به احتمال زياد مشكل از ساپورت كردن اجاكس هستش