• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

goldmine در كرمان

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
كسي تو كرمان goldmine كار نمي كنه؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
چرا!!!!!!!!!!!

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
همين جوري!
محض اينكه علمم زياد شه! :D

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
اي بابا
شما از كجا مي دوني؟

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجموعه كاتالوگ انگليسي21 صفحه اي گلد ماين به همراه جزوه راهنماي فارسي40 برگي و يك عدد سي دي آموزشي فارسي گلد ماين و يك عدد سي دي آموزشي nework marketting دوازده هزار تومان
درب منزل خود محصولات را دريافت كنيد .
www.goldmineint.biz
[email protected]

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساپورت صد درصد ، پشتيباني رايگان ، دفترچه راهنماي فارسي رايگان ،سي دي هاي آموزشي فارسي و انگليسي رايگان ، آموزش حرفه اي بازاريابي ، كمك به رشد زيرمجموعه ها و در نهايت سهيم بودن در سود بالا دستي ها . ما تسهيلات ويژه اي براي كساني داريم كه از طريق ما عضو مي شوند . به ما سر بزنيد .
www.goldmineint.biz
[email protected]
پشتيباني 24 ساعته از همه ايرانيان و كساني كه در مورد سيستم سوال دارند . به ما سر بزنيد :
www.goldmineint.biz

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يك جايگاه 600 به 6 دارم و مي خوام تضميني به يك فرد فعال بفروشم . تضمينش هم اينه كه اگه به اين دستش برسه من نصف پولو بهش برميگردونم . قيمتش يك مليون و صد هزار تومنه . البته به افراد فعال تخفيف هم مي دم :cool: هر كي خواست به من ميل بزنه . من خودم آموزشش ميدم و سي ذي و كاتالوگ هم مي دم به همراه جزوات آموزشي . اي كارت هم پشتيباني صد درصد ميكنم .
[email protected]

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اميدوارم گلد ماين مثل گلدكوئست نشه (دولت و ... باهاش مخالفت نكنن)

afi1717

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش جايگاههاي يك دست تضمين شده به گونه اي كه هيچ گاه به دست ديگرتون نرسين
[email protected]
[email protected]
جايگاه 60 دلاري 600 به 6 يك مليون و صد هزار تومان ( به افراد فعال تخفيف هم مي ديم ) ساپورت كامل ( آموزش ، جزوات فارسي ، كاتالوگ انگليسي ، سي دي آموزشي رايگان )
[email protected]
[email protected]
جايگاه صفر به صفر بهتون ميدم 50 دلار و به ازاي هر تعادل 30 كه 300 دلار از شركت ميگيرين منم 60 دلار پورسانت مي دم
[email protected]
[email protected]
هر كي مي تونه خوب كار كنه بياد تو گروه ما ساپورت كاملش مي كنيم . تازه ايكارت ارزونتر از همه جاي ايران ميدم 53500 تومان ( به كساني كه تو گروه من باشند )
[email protected]
[email protected]
براي كساني كه تو گروه ما نيستند جزوات و سي دي هم فروخته مي شود براي افزايش اطلاعات دوستان
[email protected]
[email protected]

بالا