شاهد جان متشکر از ارسال اسکریپت!به نقل از carp3 :سالار یه چند روزی بید گیج ورنی
بیخیال وشو !
گوگل 199% با سی نوشته شده پس اگه سورسشم لو بره بدرد ما نوخوره چون نه سرور سی داریم نه دمکو دسگاشو نه پولشو !
بیخیال !
شاهد جان متشکر از ارسال اسکریپت!به نقل از carp3 :سالار یه چند روزی بید گیج ورنی
بیخیال وشو !
گوگل 199% با سی نوشته شده پس اگه سورسشم لو بره بدرد ما نوخوره چون نه سرور سی داریم نه دمکو دسگاشو نه پولشو !
بیخیال !
به نقل از iranjava.net :ما آخر سر نفهميدم من تو سايت گذاشتم براي دانلود اينا براي چي ميگن بفرست به ايميل جالبه ها :f34r:
نكنه فكر كردن ما احتياج به ..........................:hmm: داريم
به نقل از sama_sally :جاوا جان
از وقتی مثل من mybb رو نصبیدی (میدونم که vbulletin ازت شکایت کرده مثل من) کسی دلش نمیخواد عضو شه
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از carp3 :سالار جدا که این 8.75 داره کار دستت میده !
بیخیال !
دوست عزیز من یکی که برای دریافت یک اسکریپت حوصلهی عضویت در یک انجمن رو ندارم.به نقل از iranjava.net :سلام خوبي
آهان از اون لحاظ ميگي![]()
در مورد وي بي دارم ورژن نول شده كه به هيچ وجه وي بي هم نمي فهمه رو دارم گير ميرام :f34r:
اين وي بي نول شده هم جرياناتي داره كه ما ازش بي خبريم
در ضمن خوشحال ميشم سالار جان به كلبه درويشي ما هم يه سر بزني![]()
من دارمبه نقل از iranjava.net :در مورد وي بي دارم ورژن نول شده كه به هيچ وجه وي بي هم نمي فهمه رو دارم گير ميرام :f34r:
اين وي بي نول شده هم جرياناتي داره كه ما ازش بي خبريم
تو چقد چيزي !به نقل از babakweb :شاهد جان متشکر از ارسال اسکریپت!
خو فک کنم همينه !به نقل از carp3 :البته اگه اینه خودم دارم !
http://www.phpgoogle.com/php.google.php
خو راس ميگه ده !به نقل از iranjava.net :ما آخر سر نفهميدم من تو سايت گذاشتم براي دانلود اينا براي چي ميگن بفرست به ايميل جالبه ها :f34r:
نمیخوام دعوا را بندازم ولی غیر از این منطوری نداشتی ...به نقل از iranjava.net :ما آخر سر نفهميدم من تو سايت گذاشتم براي دانلود اينا براي چي ميگن بفرست به ايميل جالبه ها :f34r:
نمیخوام دعوا را بندازم ولی به همون احتیاج داشتی ...به نقل از iranjava.net :ما آخر سر نفهميدم من تو سايت گذاشتم براي دانلود اينا براي چي ميگن بفرست به ايميل جالبه ها :f34r: