آژانس هواپیمایی
pop up

GPRS همراه اول

شروع موضوع توسط adib ‏20 آگوست 2007 در انجمن بایگانی

  1. adib

    adib کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يك p990 دارم وقتي توي خونه هستم (پونك) گوشيم بالاي آنتنش يك حرف G نشون ميده كه اين وقتي تحت شبكه‌مناطق ديگه مثل جاده كرج هستم وجود نداره، ضمنا وقتي اون G هستش روي علامت آنتن كه كليك مي‌كنم مي‌نويسه: GPRS Detached يعني وجود داره ولي كانكت نيست.
    حالا سوال: IRTCI هم داره GPRS رو راه مي‌اندازه؟ اگه مثلا توي شبكه‌ي جاي خونه‌ي ما وجود داره چطوري ميشه وصل شد؟
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    حتما اونجا بصورت آزمایشی هستش
    برای وصل شدن، شما باید Connection جدید درست کنید که برای درست کردنش نیاز به Access Point Name یا APN دارید، ایرانسل اون اولا که راه افتاده بود گذاشته بود روی gprs که بعدا عوض شد، شما هم این رو و یه چند تا نام که به شبکه اینا ربطی داشته باشه، امتحان کن شاید وصل شد
     
  3. se-k750i

    se-k750i کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    322
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran
    خبر خیلی خوبی بود بازم امیدوار شدیم!
     
  4. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    چه بهتر میشه سرعت gprs همراه اول بیشتر از ایرانسل باشه.
     
  5. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    ایرانسل EDGE هست با سرعت 112 کیلوبیت

    همراه اول همون GPRS هست با سرعت 48 کیلوبیت
     
  6. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    البته شب ساعت 2 به بعد میرسه به 112 کلیوبیت بر ثانیه ولی روزها معمولا 72 هستش !
     
  7. boxilink
  8. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,628
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    البته من هنوز سرعتشو تست نکردم چون گرون درمیاد:D

    شما به تعرفه طلایی رفتید؟
     
  9. actros

    actros Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    3,338
    تشکر شده:
    3,296
    محل سکونت:
    Tehran
    فقط در یک صورت امکان پذیره :
    اپراتور اول یا به اصطلاح " همراه اول " از ترفند همیشگیش یعنی نامردی ودزدی استفاده کنه و سرعت GPRS ایرانسل رو به 32 محدود کنه;)
    در غیر این صورت این امکان وجود نداره:happy:
     
  10. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    یک ماهی میشه، از adsl (که تو منطقه ما نیستش) ارزون تر میاد !

    هنوز زیاد امیدوارانه به GPRS "همراه اول" نگاه نکنید، شاید سال بعد، احتمالا مثل فعال سازی اس ام اس که قبلا پول میگرفتن از اینم پول بگیرن !
     
  11. RapB0y

    RapB0y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,201
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
    ایول چه خوب مخابرات گفته بود تا شهریور وصل میکنه شاید واقآ وصل کرده بعضی از مناطق رو.
     
  12. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    فکر نمی کردم gprs ایرانسل تا این حد خوب باشه ...

    اگه تعرفه طلایی باشید gprs مجانی هست دیگه ؟
     
  13. RapB0y

    RapB0y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,201
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
    آره سرعت توپی داره ایرانسل
    بله مجانیه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right