• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPS / سخت افزار - راهنما - سوال و جواب

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اااا
اين سوال مال كيه :p من امروز ديدم :( من اين رو توو ولايتي به جز تهران ديدم ! قيمت نكردم،اگر مسيرم اونجا ها افتاد حتما قيمت هم ميگريم !

اين رو هم امروز ديدم !!‌ اااااااااااااااا چقدر سوال اينجاست دير ميبينم :blush::p توو همون جمهوري ، زير پل حافظ، كمي بعد از پاساژ امجد ( مركز قطعات الكترونيكي) از حدود 1 سال پيش به اينور دستگاههاي GPS BLUETPPTH رو حدود قيمت 70-80 تومن ديدم ! فراوون ! در عجبم !
مِيد اين چاينا ! :lol::p

بنده هم چند وقت پیش یکی گرفتم . سر 2 روز به یکی از همکارا با 3-4 تومن سود فروختم !! کار میده مثل بنز . اما مسئله اینه که مصرف نداره!! بیشترین مصرفی که داشتم واسه دویدن بود که باز هم به نظرم وسیله به درد نخوری بود. نقشه هم که قربونش برم!! تازه هر چه قدر هم کوچیک باشه باز هم چیز اضافه ایه. پیشنهاد میکنم اول خوب فکر کنید بعد بخرین

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بنده هم چند وقت پیش یکی گرفتم . سر 2 روز به یکی از همکارا با 3-4 تومن سود فروختم !! کار میده مثل بنز . اما مسئله اینه که مصرف نداره!! بیشترین مصرفی که داشتم واسه دویدن بود که باز هم به نظرم وسیله به درد نخوری بود. نقشه هم که قربونش برم!! تازه هر چه قدر هم کوچیک باشه باز هم چیز اضافه ایه. پیشنهاد میکنم اول خوب فکر کنید بعد بخرین

راستش نقشه رو كه توو گوشي ميريزين و بعد دستتون ميگيرن و راه ميرين حالي ميده اساسي !‌از اون باحال تر وقتيه كه مسير حركتيتون رو نقشه برداري مي كنين !‌يكي از برنامه ها مسير رو كه برداشت توو سايت خودش مي ندازه روو گوگل مپ !
من P3300 دارم !‌GPS سرخود و 130 گرم و خيلي بيشتر از توقعي كه داشتم خوب در اومده ( گوش شياطين كر :p ) بسي لذت بردم ( و خنديدم !‌ ) با نقشه برداري 3 بعدي تهران ! ( اين يارو بسي به مزاح اسم كوچه ها رو نوشته ! از VALIE ASAR تا FOROZANE GHARBI و ... براي هر جا اسم جديد اختراع كرده :lol: )
GPS صرفا براي پياده روي نيست ! خيلي خيلي خيلي جالب در مياد بعضي كارها !‌ من تشنه علم جديدم و عادت ندارم اين كار با مال مردم باشه ! دوست داشتم GPS داشته باشم و جز با دستگاه خودم دستم به كار نمي ره !‌

رد ضمن اين يكي ها بيشتر كاربرد برقي دارن ! و من متاسفانه پشت ويترين يك مغازه تعطيل برد خروجي سريال دارش براي نصب روو ميكرو و ... رو هم ديدم كه ....

بگذاريد كمي شلوغي سرم خلوت شود ! كاربردهايي مي زارم كه برويد با 10 هزار تومان ضرر دستگاهتون رو پس بگيرين :lol: :blush:

اما سوالي كه داشتم اينه كه من با وجودي كه GPS مكان رو درست نشون مي ده ولي از 80 كيلومتر در ساعت به بالا معمولا سرعت حركت رو اشتباه نشون مي ده ! مي خواستم بدونم بقيه هم اين مشكل رو ديدن يا نه !‌؟
مي تونه مشكل از روشهاي اصلاح خطا باشه ! كه سرعت بالاتر رو خطاي GPS در نظر ميگيره و گرد مي كنه و .. اما ديگه وقتي يكنواخت داري 120Km/h ميري ! ديگه نبايد 102Km/h‌نشون بده كه :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان شما داری بیلت این جی پی اس رو با چی پی اس اکسترنال مقایسه میکنی. البته که داشتن یک جی پی اس بیلت این ضرر نداره به 30-40 تومن هزینه اضافی می ارزه . اما اگه قرار باشه یه وسیله 100 گرمی اضافی رو تو جیبت بزاری یا مجبور باشی با یه شارژ پشت شیشه ماشینت بگذاریش و هی این ور و اون ورش کنی واقعا قضیه فرق می کنه .

بله ثبت مسیر بسیار لذت بخشه . اما حداقل نه برای من که سالی 1 بار هم به کوه و کمر نمیرم اگه هم برم از مسیر مالرو و آسفالت میرم:lol: . یک بار مسیر خونه تا کار رو توی گوگل مپ ببینی 2 بار ببینی بار سوم دیگه خسته کننده است. البت واسه اونایی که عاشق زبل خان بازین خیلی هیجان انگیزه.

نقشه سه بعدی تهران رو هم ندیده بودم . فکر کنم 2-3 ماهیه که اومده . متاسفانه اون نقشه ای که اون موقع بود گیف بود و حتی وکتور هم نبود. فقط نشون میداد کجای نقشه ای که دردسر گشتن و پیدا کردنش رو نکشی. پیدا کردن نزدیک ترین راه و یک طرفه دو طرفه بودن کوچه ها و خروجی ورودی اتوبان و ترافیک که بماند (هرچند آخری هنوز هم خیلی دور از انتظاره) اگر نقشه سه بعدی اومده یه خورده مصرفش عاقلانه تر میشه . البته باید دید چه جور نقشه ای هست!

واسه من که سرعت رو درست نشون میداد . البته اگر بنده جای شما بودم اول به کیلومتر شمار ماشین شک میکردم. تو 120 تا سرعت 10-15 تا اختلاف واسه افتخارات ملی این مملکت هیچ چی نیست.(در ضمن شیب رو هم فراموش نکنید که کیلومتر شمار نمیفهمه اما جی پی اس میفهمه)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقت بخیر
من یه سئوالی داشتم در مورد برنامه های GPS و عملکردشون ...
من سرعت چندین ماشین رو با برنامه GPSTuner تست کردم ... ولی همشون با کیلومتر ماشین متفاوت بود ...
با 206 رینگ و لاستیک فابریک کارخونه ---> 5 تا 10 تا کیلومتر ماشین بیشتر از برنامه تو PPC نشون میداد
با 405 رینگ و لاستیک فابریک کارخونه ---> 5 تا 10 تا کیلومتر ماشین بیشتر از برنامه تو PPC نشون میداد
با مزدا 323 رینگ و لاستیک تعویض شده 16" دقیقا با کیلومتر یکی نشون می داد ... حتی رو سرعت 140 KM/H هم درست نشون می داد (الان میان به جرم سرعت غیر مجاز و رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی بنم می کنند :lol:)
والا از اونجایی که می دونم وقتی ماشینی وارد ایران میشه اولین کار کارخونه ارائه دهنده ماشین اینه که امکانات و تجهیزات ماشین رو دستکاری کنه از جمله تعویض رینگ و لاستیک استاندارد با مدل های کوچیکتر باعث شد به کیلومتر ماشین شک کنم ...
به نظر شما سرعت واقعی رو کدم یکی درست نشون میده ... کیلومتر ماشین یا SirfStar III ؟
حتی برای اینکه نتیجه تست خوب در بیاد با یه سرعت خاصی مسافت زیادی رو طی کردم تا دقیقا رو سرعت مورد نظر فیکس باشه و S.S III هم خودش رو فیکس کنه ...
در ضمن جاده انتخابی مطلقا بدون شیب بوده و کاملا کفی بوده ... بنابراین سرعت خط افقی رو درست نشون می داده ...
ممنون میشم نظرتون رو در مورد دقت کار GPS اکسترنال بگین ... مدلش هم تو امضام هست می تونین ببینین
با تشکر

alex54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یک جی پی اس خودرویی ماژلان مدل 3100 دارم دنبال نقشه تهران و ایران و ... میگردم تا به این دستگاه بریزم . وتا جایی که من تحقیق کردم اگه (مپ سورس ) نقشه ها رو داشته باشم میشه روی دستگاه ریخت .
البته دستگاه را از آمریکا برام هدیه آورده اند و دارای زوم تا 30 متر می باشد.
و فکر کنم که مپ سورس مورد نظر فایلهایی با پسوند (mgi یا imi یا poi) می باشد . که در آن نقشه جهان با پسوند (ام جی آی) بعنوان نقشه اصلی و خیابانها و کوچه ها ی آمریکا و غیره با پسوند( آی ام آی) و نقاط مهم و رستورانها و هتل ها و ... با پسوند (پی او آی ) ذخیره شده اند.
و فکر کنم اگه نقشه ایران با فرمت (ام جی آی) "جای نقشه جهان" و نقشه تهران با فرمت (آی ام آی)" جای نقشه کوچه ها و جزئیات آمریکا" و نقاط مهم شهر تهران را با نوع فایل فرمت (پی او آی) را به جی پی اس تزریق کنم بتوان از آن استفاده کرد .
البته این جی پی اس خودرویی مثل پاکت پی سی ازسیستم عامل windows CE core5 استفاده میکنه .
دوستان اگه کسی نقشه تهران یاایران با فرمتهای فوق داره برام یه پیغام بفرسته تا تماس حاصل بشه .
[email protected]

alex54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش نقشه رو كه توو گوشي ميريزين و بعد دستتون ميگيرن و راه ميرين حالي ميده اساسي !‌از اون باحال تر وقتيه كه مسير حركتيتون رو نقشه برداري مي كنين !‌يكي از برنامه ها مسير رو كه برداشت توو سايت خودش مي ندازه روو گوگل مپ !
من P3300 دارم !‌GPS سرخود و 130 گرم و خيلي بيشتر از توقعي كه داشتم خوب در اومده ( گوش شياطين كر :p ) بسي لذت بردم ( و خنديدم !‌ ) با نقشه برداري 3 بعدي تهران ! ( اين يارو بسي به مزاح اسم كوچه ها رو نوشته ! از VALIE ASAR تا FOROZANE GHARBI و ... براي هر جا اسم جديد اختراع كرده :lol: )
GPS صرفا براي پياده روي نيست ! خيلي خيلي خيلي جالب در مياد بعضي كارها !‌ من تشنه علم جديدم و عادت ندارم اين كار با مال مردم باشه ! دوست داشتم GPS داشته باشم و جز با دستگاه خودم دستم به كار نمي ره !‌

رد ضمن اين يكي ها بيشتر كاربرد برقي دارن ! و من متاسفانه پشت ويترين يك مغازه تعطيل برد خروجي سريال دارش براي نصب روو ميكرو و ... رو هم ديدم كه ....

بگذاريد كمي شلوغي سرم خلوت شود ! كاربردهايي مي زارم كه برويد با 10 هزار تومان ضرر دستگاهتون رو پس بگيرين :lol: :blush:

اما سوالي كه داشتم اينه كه من با وجودي كه GPS مكان رو درست نشون مي ده ولي از 80 كيلومتر در ساعت به بالا معمولا سرعت حركت رو اشتباه نشون مي ده ! مي خواستم بدونم بقيه هم اين مشكل رو ديدن يا نه !‌؟
مي تونه مشكل از روشهاي اصلاح خطا باشه ! كه سرعت بالاتر رو خطاي GPS در نظر ميگيره و گرد مي كنه و .. اما ديگه وقتي يكنواخت داري 120Km/h ميري ! ديگه نبايد 102Km/h‌نشون بده كه :(

با سلام
من یک جی پی اس خودرویی ماژلان مدل 3100 دارم دنبال نقشه تهران و ایران و ... میگردم تا به این دستگاه بریزم . وتا جایی که من تحقیق کردم اگه (مپ سورس ) نقشه ها رو داشته باشم میشه روی دستگاه ریخت .
البته دستگاه را از آمریکا برام هدیه آورده اند و دارای زوم تا 30 متر می باشد.
و فکر کنم که مپ سورس مورد نظر فایلهایی با پسوند (mgi یا imi یا poi) می باشد . که در آن نقشه جهان با پسوند (ام جی آی) بعنوان نقشه اصلی و خیابانها و کوچه ها ی آمریکا و غیره با پسوند( آی ام آی) و نقاط مهم و رستورانها و هتل ها و ... با پسوند (پی او آی ) ذخیره شده اند.
و فکر کنم اگه نقشه ایران با فرمت (ام جی آی) "جای نقشه جهان" و نقشه تهران با فرمت (آی ام آی)" جای نقشه کوچه ها و جزئیات آمریکا" و نقاط مهم شهر تهران را با نوع فایل فرمت (پی او آی) را به جی پی اس تزریق کنم بتوان از آن استفاده کرد .
البته این جی پی اس خودرویی مثل پاکت پی سی ازسیستم عامل windows CE core5 استفاده میکنه .
دوستان اگه کسی نقشه تهران یاایران با فرمتهای فوق داره برام یه پیغام بفرسته تا تماس حاصل بشه .
[email protected]

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
درود

فرق بین این دو تا چیه؟!

Built-in GPS with A-GPS
و

Built-in GPS receiver
A-GPS function

اولی برای htc diamond
دومی برای HTC Touch Pro

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
واسه من که سرعت رو درست نشون میداد . البته اگر بنده جای شما بودم اول به کیلومتر شمار ماشین شک میکردم. تو 120 تا سرعت 10-15 تا اختلاف واسه افتخارات ملی این مملکت هیچ چی نیست.(در ضمن شیب رو هم فراموش نکنید که کیلومتر شمار نمیفهمه اما جی پی اس میفهمه)

در تایید فرمایش عماد باید بگم که درصد خطای کیلومترشمار یک مساله قدیمی هستش و معمولا تسترهای اتومبیل از رادار برای ثبت سرعت دقیق استفاده می کنند.اما یک نکته جالب که شاید دوستان برعکسش فکر کنند اینه که خودروهای آلمانی مانند بنز و پورشه و ... بیشترین خطای کیلومتر را دارند و خودروهای ساخت japan مانند تویوتا کمترین خطا....

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من می خوام مدلی رو بگیرم که هم بلوتوث داره هم اینکه میشه به psp وصلش کرد
holux m-1000 و یا Holux GPSlim236 این دو مدل تو ایران پیدا میشن یا نه؟ اگه کسی از قیمتهاشون اطلاع داره لطفا خبرش رو بده
در ضمن از اطلاعاتی که دوستان در اختیار میزارن ممنونم
مرسی

Last edited:

mamali_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يه Diamond دارم ولي نمي تونم به ماهواره GPS کانکت بشم !

Gps Device رو پيدا ميکنه ، ولي هيچ اتفاق ديگه اي نمي افته !

راستي من شيراز هستم . اگه کسي ميدونه چيکار کنم ، بگه که منم از GPS لذت ببرم

1200

Registered User
لایک‌ها
7
لطفا اگر در پاسخ ها از لغات و اصطلاحات فنی استفاده کردید برای کسی که تا کنون جی پی اس نداشته است ، توضیحی در مورد معنی و کاربرد آن نیز بدهید ، با تشکر
یک - برای شهرها و کشورهایی که احتمالا نقشه ای نیست مثل کربلا نجف مدینه مکه عراق و عربستان و سوریه ، آیا امکان اتصال دستگاه به گوگل ارث و گوگل مپ موجود است؟
دو -چگونه به گوگل ارث متصل می شود ؟ به وسیله لپ تاب یا بطور داخلی این امکان را دارد؟
سه - من قم هستم و فکر نمی کنم نقشه قم موجود باشد آیا می توانم از کامپیوتر خودم نقشه گوگل ارث و نقاط آن را به جی پی اس منتقل کنم ؟
چهار - اصولاً علت اختلاف قیمت جی پی اس های گارمین در چیست ؟ مدلهای مختلف جی پی اس گارمین بین صد و پنجاه هزار تومان تا ششصد و پنجاه هزار تومان قیمت دارند دلیل این اختلاف قیمت در داشتن چه امکاناتی است؟
پنج - شما چه استفاده ای از جی پی اس خودتان می کنید؟
شش- امکان استفاده زیارتی و سیاحتی از جی پی اس می باشد مثلا می توانیم مکان یک امام زاده را روی گوگل ارث پیدا کرده و مختصات آن را به جی پی اس داده و سپس به آنجا برویم؟
هفتم- امکان دارد مثلا اگر به یک مکان مثل امام زاده ای رفتیم مختصات آن را در جی پی اس ضبط کرده و سپس بعدها با دادن آن مختصات به کامپیوتر و گوگل ارث مکان آن را در نقشه گوگل ارث پیدا کنیم؟
هشتم- دقت جی پی اس چند متر است یعنی اگر یک متر حرکت کنیم و جابجا شویم مختصات نشان داده شده تفاوت می کند؟ چقدر طول می کشد تا به ماهواره وصل شده و مختصات را نشان دهد
نهم - تفاوت دستگاه مستقل چند صدهزار تومانی جی پی اس گارمین با کامپیوتر جیبی گارمین که جی پی اس دارد یعنی پاکت پی سی های جی پی اس دار شرکت گارمین چیست؟ آیا دقیق تر است؟
لینک جی پی اس موبایل
http://www.rayaneh.com/cat-507.aspx
دهم - خرید گارمین از دبی ارزان تر خواهد بود؟
یازدهم- آیا جی پی اس را می توان به لب تاب یا کامپیوتز جیبی یا موبایل متصل کرد؟ برای استفاده و اتصال به نقشه های گوگل ارث و گوگل مپ
دوازدهم - لطفا هر نوع تجربه یا راهنمایی و نکات جالبی را که مایل بودید اضافه نمایید و بیان کنید
سیزدهم - نوکیا که ظاهرا قصد ساخت نقشه دقیق جی پی اس برای ایران را ندارد ولی سونی اریکسون و سامسونگ که در موبایل هایشان جی پی اس نصب کرده اند فکر می کنید نقشه های دقیق ایران را هم در جی پی اس موبایل هایشان ارائه بدهند؟
چهاردهم - کسانی که جی پی اس دارند یا موبایل جی پی اس دار دارند، نقشه عراق وجود دارد؟
پانزدهم - اگر تفاوت قیمت یک جی پی اس 275 هزار تومانی دستی با 475 هزار تومانی دستی فقط در لمسی بودن صفحه و حافظه بیشتر باشد ، در صورتی که حافظه مایکرو
SD
خارجی برای نقشه های کامل وکتور حدود هفت شهر جا داشته باشد ، همان مدل ارزان قیمت را بخریم ؟
شانزدهم -مدلهای بدون نقشه جی پی اس دستی شاید کارایی لازم را نداشته باشند همچنین مدلهای بسیار ارزان جی پی اس دستی با نقشه
ولی مثلا مدلهای دستگاه دستی جی پی اس با حدود قیمت 275 هزار تومان چقدر تفاوت کارایی با مدلهای 475 هزار تومانی جی پی اس دستی دارند؟
مثلا در مدل 275 هزار تومان برای نقشه حدود هفت شهر ، منظور نقشه های حرفه ای وکتور است کافی است ؟
یعنی به نظر می رسد که تفاوت این دو مدل تنها و فقط در لمسی بودن صفحه نمایش است و داشتن حافظه داخلی بیشتر ، در این صورت به نظر می رسد داشتن صفحه لمسی چندان ضروری نیست ، و بعلاوه مدلهای ارزان قیمت اگر حافظه داخلی ندارند ، دارای حافظه خارجی مايكرو SD هستند ، ولی آیا این حافظه خارجی برای داشتن نقشه کامل وکتور حدود هفت شهر کافی است؟
اگر کافی هست پس مدل ارزان قیمت را بخریم؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
1- بله البته به شرطی که ارتباط آنلاین داشته باشین
یعنی مثلا موبایل با GPRS انتن بده
2-نسخه WM از گوگل مپ موجوده
3-بله منتهی باید عکس بگیرین از صقحه . به گوشی منتقل کنین
4-همون امکانات که گفتین
از مدلهایی که فقط مختصات نشون می دن تا مدلهای خوبش که رنگی و 3 بعدی میشن
5-...
6-بله
7-بله حتی می تونین مختصات رو عکس گوشیتون اضافه کنین و عکس رو توو گوگل آپلود کنین تا همونطور که الان میبینین توو گوگل مپ روو همون نقطه نشون بده
8-دقت اصلی بستگی به مدل داره،معمولا 3 تا 10 متر هست، اما موضوع اینه که این دقت یعنی لحظه ای که شما GPS رو روشن می کنین،نقطه الان شما رو با 3 تا 10 متر ( البته دقتهای متفاوتی داره نه فقط اینها) خطا پیدا می کنه، اما بعد از اون اگر 1 متر راه برین، 1 متر رو می ره ، ولی با حفظ همون خطا !
زمان وصل شدن متفاوت هست معمولا 1 تا 3 دقیقه برای لحظه شروع هست
AGPS برای کم کردن این زمان تولید شد و همچنین برنامه های اصلاح خطا ...
9-فقط به عناصر داخلی بستگی داره
10-خرید همه چیز ار منبغ اصلی با خرید از جایی که همون دست به دست شده و روو قیمتش اومده ارزونتره !
11-بله
بقیه سوال ها نظر سلیقه ای هست اما فکر نکنم 200 تومن پول تاچ خالی باشه !

rozitak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب از تاریخ این تاپیک خیلی میگذره نمیدونم کسی جوابمو میده یا نه؟؟؟

من یک ماژول GPS میخوام بگیرم با UPDATE RATE زیاد و دقت بالا کسی هست کمک کنه؟؟:blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
برای چه کاری ؟ هدف رو بگین . منظور از UPDATE RATE بالا چیه !؟

rozitak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
UPDATE RATE تعداد مرتبه فرستادن تمام اطلاعات GPS به خارج از خودشه که با هرتز تو دیتا شیتاش نشون میدن و الان معمولا 1 هست ولی 5 هم تو باز اومده مثلا اینا 1و4و5 دارن:(تو دیتا شیتاش هست):

http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=157

من چون اینارو برای جابجایی و تصحیح ادامه یک مسیر میخوام باید این خروجی دادنهاش زیاد باشه و البته دقتشم بالا

در ضمن یک سوال تو این ماژولای GPS قطبنما هم داره تو دیتاهای خروجیش؟؟؟
که بگه به چه سمتی ایستادیم؟ شمال جنوب؟ به درجه مشخص کنه؟؟؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
UPDATE RATE تعداد مرتبه فرستادن تمام اطلاعات GPS به خارج از خودشه که با هرتز تو دیتا شیتاش نشون میدن و الان معمولا 1 هست ولی 5 هم تو باز اومده مثلا اینا 1و4و5 دارن:(تو دیتا شیتاش هست):

من چون اینارو برای جابجایی و تصحیح ادامه یک مسیر میخوام باید این خروجی دادنهاش زیاد باشه و البته دقتشم بالا

شما اگه برای جابه جایی و تصحیح مسیر میخواین, میتونین سرعت حرکت خودتون رو کمتر کنید. اینطوری تعداد دیتا بیشتری رو یک خط راست میگیرین (اگه منظورتون رو متوجه شده باشم).
//
برنامه هایی هستن که جهت شمال و جتوب رو با استفاده از gps میگن. اما معمولا یکم باید حرکت کنید تا جهتو درست تشخیص بدن.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

این بخش بیشتر برقی نیست، برای گوشی های موبایل و ... هست. دقت این روش برای حتی ماشین معمولی در حد این هست که از دیوار راست خیابون تا دیوار چپ خیابون همه پیز رو داغون می کنه !
معمولا اطلاعات سرعت و جهت و ... رو از روی تعییرات مختصات می دن،اما پیدا کردن سنسور زاویه و .. آسونه و زیاد هم گرون نیستن ( به نسبت GPS )

rozitak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب الان gps بلوتوس یا موبایل که شماها دارین صفحه ای داره که قطب شمال و جنوب رو بده و بگه الان به چه سمتی وایسادین فقط فلش نشون نده درجهشم بگه مثلا بگه شما الان 180 درجه وایسادین که میشه غرب یا 90 درجه میشه شمال؟؟؟؟؟؟

از اساتیدی که این بحث رو میبینن کسی با این ماژولها کار کرده یا همه موبایلی هستند؟

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اگر پشت سرم هم مختصات جاهایی که رفتین رو از هم کم کنین، جهتی که دارین حرکت می کنین معلوم میشه، اگر سر گوشی رو در جهت حرکتتون بگیرین، اکثر برنامه ها این موضوع رو نشون می دن و فقط وقتی جواب می دن که در حال حرکت باشین
gps_anim_ppc.gif

rungps_trainer_uv_big_long.gif

rozitak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگر بایستید حرکتتون صفر میشه ولی جهت قطب و سمت ایستادتونو باید نشون بده مثل قطبنماهای آهنربایی

معمولی ، اینجوریکه نشون نده بدرد نمیخوه

این صفحه هایی که گزاشتین مال چه دستگاهیه؟

بالا