• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Half-Life 2 : Episode 2

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
لحظه شماری ديگه به پايان رسيد.....سری جديد half-life با عنوان hl2:e2فردا
برای pc و xbox360 ريليز میشه...هرگونه سؤال در رابطه با اين بازی ، امتياز سايتها به اين بازی ، تحليل شما از بازی و... تو همين تاپيک گفته بشه
يکی از بهترين بازيهايی که خيلی وقته منتظرش بودم همين hl2 بود..اشالا که چيزه خوبی از آب در بياد
سازندها گفتند برخلاف episode one قسمت 2 اين بازی طولانی تر از سری قبلی هست.....واقعاً من که نفهميدم episode one چجوری و کی تموم شد....اشالا اين قسّمت 2 مثل half-life 2 يه حال اساسی بهمون بده
اين بازی تو بسته آی با نام orange box عرضه میشه که اين بسته شامل بازيهايی همچون
HL2، HL2 Ep.1، HL2 Ep.2، Team Fortress و Portal
هستند..

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
ایول ایول
127fs2361263.gif

Episode 2 رو باید پایانی بر ماجروجویی های Dr FreeMan دونست با این تفاوت که Episode 2یه جهش بزرگ تو فیزیک بازی و وهوش مصنوعی هست چرا؟
به گفته Tom Leonard برنامه نویس ارشد بخش Multithreading بازی,در Episode 2 به قدری منابع پردازش پردازنده های چند هسته ای بکار گرفته میشه که تیم برنامه نویس Episode 2 با توسعه موتور سورس جزو اولین کسانی هستن که یک پردازنده 4 هسته ای(و به بالا) رو به چالش میکشن!
اطلاعات خیلی زیاد نیست اما ادعا شده که Episode 2 دارای فیزیک و فعلو انفعالاتی مثل انفجار و ترکش و تجزیه اجزا و پراکندگی اونا به اطراف به صورت خیره کننده ای هستش
با توجه به اینکه موتور سورس به لطف بکارگیری فیزیک havok در بهترین وضعیت ممکنه جزو بهترین نمایش دهنده های فیزیک یه بازی(حداقل در زمان خودش) بود با ادعاهای اشاره شده باید منتظر نمایش چشمگیری از "physics" در این بازی باشیم
AI بازی هم تا حد قابل توجهی پیشرفت داده شده با اینحال AI به هیچ عنوان نمیتونه بار کاری یک پردازنده چند هسته ای رو به مانند "physics" افزایش بده

این کاملا میتونه در pc برا پردازنده های چند هسته ای و بویژه 4 هسته ای core2 duo Quad , برا کنسولهای 360 و مخصوصا ps3 مفید باشه...یعنی رسوندن بار کاری پردازنده ها به نزدیک 100 درصد:
21j9g6a.jpg

Gabe Newell.. این مرد چاق دوست داشتنی...
302.gif

ehyq93.jpg

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
مطالب جالبي بود
يكي از جالبترين بازيهايي هم كه همراه پك Orange Box هست Team Fortress 2 ميباشد.
HL2 يكي از معدود fps هايي بود كه واقعا از بازي كردنش لذت بردم، Episode 1 هم با وجود كوتاه بودنش وقتي نشستم پاش تا تموم نشد از پاي بازي بلند نشدم كه فكر كنم كلا يه 2-3 ساعتي طول كشيد.
اين يكي رو هم ميخوام!!! همين فردا...

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
کسی از سیستم مورد نیازش خبر نداره ؟؟؟ ( سیستم برای اجرای بازی با آخر گرافیک ؟؟ )
کارت فیزیک PPU نمی خواد که ؟؟؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
gamepro ( for xbox360 ) = 5/5
ign ( for pc & xbox360 ) = 9.4/10
yahoo games ( for xbox360) = 5/5
Euro Gamer = 9/10

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
آقا جريان اين پك چيه؟يعني چندتا dvd ايه؟يا همش تو يه dvdايه؟!اگه برسه به دست ما ملت كپي خورچطوري ميرسه؟؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
XBOX 360

The Orange Box
Eurogamer 10/10
GameSpy 5/5
TeamXbox 9.6/10
IGN 9.5/10
1UP 10/10
Yahoo Games 5/5
GamePro 5/5
Game Informer 9.75/10

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خب دوستان هاف لایف اپیزود 2 هم اومده ، اونم توی یه باکس که توش هم بازی جدید Portal هست هم تیم فورترس 2 .

همین روزا ایران هم میرسه ...
اینجا به تبادل نظر و رفع مشکل میپردازیم .
نظزاتتون رو اعلام کنین ...

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
gamespot هم به اين بازی نمره داد.....ولی نمره خيلی پايينی داد...نمره 7.5 برای اين بازی
حالا ناراحت نشيد..اشالا سريهای بعدی......
سکته نکنيد بابا...اين بازی از gamespot نمره فوقولعاده 9.5 رو گرفت.....گرفتن امتياز 9.5 از يه سايته سختگير
مثل gamespot يعنی غوغا....زنده باد hl2

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
چشمام داره درست میخونه امتیاز رو:blink: 9.5!!
من که میخوام نسبت به امتیازای این سایت کم اهمیت باشم در این یه مورد واکنش نشون دادم:کف...
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چون بازي همزمان براي pc و x360 منتشر شده اونرو به قسمت معرفي بازي منتقل كردم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من هاف لایف 2 اپیزود 2 رو امروز گرفتم دارم بازی میکنم ! عجب چیزیههههه !!!! :blink:

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
اون امتیاز 9.5 برای کل مجموعه Orange Box هست من Review شو دیدم مثلا یه بازی فکری خیلی باحال توش داره که فکر کنم اسمش Portal یا همچین چیزهایی بود که یارو خیلی ازش تعریف میکرد اون تیم فارسترش هم که یه بازی MultiPlayer خیلی جالبه .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اقا این یه روزه تموم شداا !!! 4 ساعته یه سری تمومش کردن !!! :(

پرتال بازی فکریه توی محیط هاف لایف

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان اولای بازيم.....
فقط ميتونم بگم فوقولعاده مثل هميشه !!!
هميشه تو half-life فيزيک حرف اولو میزنه.....فيزيک بازی خارقلعادست
گرافيک بازی عاليه...ولی تا اونجايی که من ديدم تفاوت انچنانی تو قسمت 1 و 2 نديدم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
واقعاً اين havok عجب موتور قدرت مندی هست...من به شخصه هيچ بازيرو به فيزيک بازی hl2: e2 تا به اين لحظه تجربه
نکردم
در رابطه با گرافيک بازی هم بايد بگم که الان در حال حاظر به اين نتيجه رسيدم که گرافيک
بازی پيشرفته خوبی نسبت به one داشته...البته تو مراحل اول به چشم نمیيامد اين موضوع ولی
الان مشخصه که پيشرفت داشته
اين سری خيلی بهتر از شماره يکشه..و مثل Half-life 2 تا الان که يه حال توپ به ما داده...
ديگه حسابشو بکنيد halo3 فعلاً تعطيل کردم نشستم سر پای hl2.... و در اخر بگم که الان من خيلی خوشحالم
تا الان که نشتم حساب کردم من حدوداً 300 350 هزار تومان تو اين 8 9 ماهه که 360 دارم
پوله بازی دادم...ولی اگر 1 مليون هم پول بازی يا بيشتر میدادم بازم راضی بودم
چون اين بازيها يعنی زندگی ، شادابی ، بهترين تفريح ، زيباترن لحظات زندگی و...:happy:

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازی یعنی این.
باورم نمیشه half- life 2 episode two رو دارم بازی میکنم.
گرافیکش حرف نداره.
من رفتم بازی رو ادامه بدم.:دی

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين بازی هم خيلی زود تموم شد .
ولی از داستان پايان بازی مشخصه که اين بازی مطمئناً دنباله دار خواهد بود. :(
اخر سر گفتم بزار برم Half-life 2 رو بازی کنم ببينم چقد پيشرفت گرافيکی داشته اين بازی
وقت داخله بازی شدم همينجوری مات موندم....گرافيک Half-life 2 هم خيلی بالا بود و فرق اصلاً با episode two نميکرد
ولی چون من Half-life 2 رو روی pc بازی کرده بودم اينجوری به نظرم میيامد که قسمت two از قسمتهای
قبليش گرافيک بالاتری داره در صورتی که اينجوری نبود

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من كه HL2 رو به خاطر حالتهاي بدي كه موقع حركت اون موتور برام ايجاد ميكرد و سرگيجه اي كه ميگرفتم ادامه ندادم.
ولي Episode 1 رو تا آخرش رفتم و انصافا لذت بردم، گرچه از پايان بازي يه مقدار تعجب كردم و اصلا انتظارشو نداشتم اونجا تموم بشه! حالا بايد اين نسخه رو امتحان كنم.

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
اقا این چه مسخره بازی شده.orange box مال سرزمین رایانه portal رو نداره!اومدن این بازی رو جدا میفروشن.البته حجم 14 گیگ نصب شده من رو به این فکر انداخت که یه جوری دست کاری شده تا portal رو اجرا نکنه چون فایل اجراییش همراهشه.کسی چیزی امتحان نکرده؟

بالا