به نقل از Jacky :
بابا مايه دار ،73000 چوق پول هدفون دادي :blink: :wacko: :blink: :blink: :wacko: :blink: :wacko:
فكر كنم ديگه قيد ارتقا سيستم رو زدي ديگه ؟! اميدوارم با اين هدفون سيستمت سريع تر بشه !
راستي گارانتي هم داره ؟
اميدوارم ازش راضي باشي و حالا حالا حالا ..... ها مشكلي براش پيش نياد و خراب نشه .
مباركت باشه
سلام
بابا این گوشی در حد متوسط هست چه شما شاخ در آوردین

فکر کنم اگر بهش آب اینا نخره یه 5 سال اینای دوام بیاره
من بخاطر مشگل با سیم هدفومن این رو گرفتم.
خداست. (ولی خدای خودم هم باورم نمیشه 73 تا پول براش دادم

)
جکی جان این سیستم رو زودتر باید جور اش کنم انشالا تا آخر یا اول های اسفند برا خرید که باهات تماس میگیرم انشالا.
راستی برای اینکه این گوشی هر رو خریدم باید برم اون کارت صدا هرو هم بگیرم خدا کنه قیمت اش یه کمی ارزون تر شده باشه بتونم کامل سیستم رو بخرم.
کد:
راستي چند روز پيش دوستم رفته بود يه هدست بيسيم خريده بود. قيمتش 12 هزار تومن. چه جورياس؟! تفاوت قيمت! تا به اين حد!!
از این اشغال ها زیاد بود. اصلا" بدرد نمی خورن فقط هی باید براش باطری بخری و خش خش بشنوی و امرا" فرکانس اش در تمام جاهای خونه یا مسیر ها رد بشه.
من اینو از 7 یا 8 تا دیوار اینا رد کردم فرکانس تفاوتی نمی کرد و خش خش اش خیلی کمی بهش اضافه شد.
اگر می خواین یه هدفون بی سیم بخرین کمترین و ارزش دار ترین اشون و در حد متوسط همین هدفون هست. اگر نمی خواهید انقدر پول بدین حتما" برین از هدفون های باسیم استفاده کنید.
از ما گفتن بود