آژانس هواپیماییexchanging

hotlink با htacses کمک

شروع موضوع توسط hba ‏13 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اقا فرض من در سایتم انجا عکس دارم
    http://sample.com/hamed/
    خوب می خوام این فولدر عکساش رو سایت خودم فقط دیده بشه
    این کد رو در htaccses گذاشتم

    PHP:
    SetEnvIfNoCase Referer "^http://www\.sample\.com/" locally_linked=1
    SetEnvIfNoCase Referer 
    "^http://sample\.com/" locally_linked=1
    SetEnvIfNoCase Referer 
    "^$" locally_linked=1

    <FilesMatch "\.(gif|png|jpe?g)$">
      
    Order Allow,Deny
      Allow from env
    =locally_linked
    </FilesMatch>
    و فایل htaccsds رو در فولدر اینجا: sample.com/hamed گذاشتم
    ایا درسته و فقط همین فولدر hotlink می شه
    یه دقت بکنید ببینید درست نوشته ام
    اشتباه نشه برام مهمه
    ممنون :happy:
     
  2. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    این جواب نداد
    یه کمکی بکنید
    این چی؟
    PHP:
    RewriteEngine on
    RewriteCond 
    %{HTTP_REFERER} !^$
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://sample.com/.*$      [NC]
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    تو هر فلدری باشه فقط اونجا اجرا میشه
    واستا منم یه سعی بکنم
     
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    PHP:
    RewriteEngine on 
    RewriteCond 
    %{HTTP_REFERER} !^http://sample.com/.*$      [NC] 
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://sample.com$      [NC] 
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.sample.com/.*$      [NC] 
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://www.sample.com$      [NC] 
    RewriteRule .*\.(jpg|jpeg|gif)$ - [F,NC
    :D
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    تو صفحت سشن درست کن بعد اگه سشن ها وجود داشت عکسو نشون بده ....
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    نه اخه میخواد از یه سایت دیگه لینک ندن....
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    این هات لینک رو یه توضیحی میدید ؟
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    حامد جان تو سي پنل يه قسمت هست خودش ميسازه کد رو !
    زحمت ميدي به خودت چرا؟
     
  10. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه cpanel کل سایت رو سایت رو شامل میشه
    من فولدر خاصی رو می خوام بالاخره پیدا کردم
    PHP:
    RewriteEngine on
    RewriteCond 
    %{HTTP_REFERER} !^$
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?sample.com [NC]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?demo.sample.com [NC]
    RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ - [NC,F,L]
    این رو در فایل htaccess در اون فولدر بزارید یادتون هم باشه که اسم تمام ساب دومین هاتور رو باید توش بدید
    تست کردم توپ کار می کنه
    دیگه چیزی لازم نیست جواب اخر بود
    از همه ممنون
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    این با ماله من چه فرقی فوکوله[​IMG]
     
  12. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    این هات لینک به چه دردی میخوره ؟:blink: :blink:
    جواب بدید لطفا عزیزان ;)
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب میشه گفت دیگران نمیتونن سرشونو بندازن پایین ... لینک عکس رو تو سایتشون بزارن
    یعنی اگه بزارن کار نمیکنه
    البته فکر نمیکنم خوب باشه..چون اونوقت طرف برمیداره میزاره تو سایت خودش..که اینجوری بدتر میشه:D

    باز اینجوری ممکنه کاربر ادرس سایت اصلی رو ببینه:D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    بله دقیقا همینه نه با مال شما فرقی نمی کرد
    منظورم این بود که ساب دومین ها رو بدید
    من برای اینجا می خواستم
    http://pic.irsmg.com
    ممنون
     
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    آقا یه سؤال
    من یه کد میخوام تو htaccess بنویسم که فایلهای PHP در داخل یه فلدر به مفسر PHP ارسال نشن :D
    چند جا هم دیدم
    کسی بلده ؟
     
  17. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    PHP:
    header("Content-Disposition: attachment; filename=index.php");
    :D
     
  18. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    آهان
    حالا یه چیزایی دستگیرم شد :)
     
  19. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه با php نگو همین htacsess خوبه چون می خواهد کل فولدر کار نکنه
     
  20. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    حالا خوبه بهت گفتم :D
    کد PHP نمی خوام
    از طریق یه فایل دیگه هم نمیخوام
    یه مثال میزنم
    مثلاً تو مرورگرتون آدرس test.com/a/1.php رو وارد میکنید
    دیگه نمی خوام کد های بین تگهای php اجرا بشن
    اونوقت عین سورس به مرورگر منتقل میشه :D
    الآن فکر کنم فهمیده باشید
    اگه کسی میتونه به منم یاد بده ممنون میشم
     
  21. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
  22. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    این نمیشه
    خودت امتحان کردی؟؟؟؟