آژانس هواپیماییexchanging

hp 1020 مشکل با

شروع موضوع توسط lind ‏14 نوامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    وقتی میخوام ازش استفاده کنم اگه قبل از ورود به ویندوز روشنش کرده باشم مثل آدم کار میکنه ولی بعد اگه روشنش کنم پرینت نمیکنه:( !(پورت usb رو نمیشناسه باید کابلشو بزنم توی او یکی پورت تا کار کنه:blink: !)
     
  2. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
  3. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    این پرینتر باز داره خنگ بازی در میاره...
    اول که به سیستم وصلش کردیم گفتunknow deviceگفتیم خو حتمی مثکل از کابله کابلو عوض کردیم حالا میشناسه..
    با cdخودش نصبش کردم راحت نصب شد منتها taste page رو میزنم که پرینت کنه اون چراغ قرمزش با سبزه روشن میشه و چشمک میزنه بعد فقط قرمزه چشمک میزنه و بعد هم سبز میشه ولی هیچی پرینت نمیکنه!!هیچ اروری هم نمیده!!
    گفتم حتمی مشکل از درایورشه رفتم درایور جدیدشو از تو سایتش دان کردم و دوباره با اون نصبش کردم راحتم نصب شد!ولی بازم مثل قبل پرینت نمیکنه!
    مشکل چیه حالا؟
    لطفا سریع تر به فریاد برسین که ملت حیرون موندن!مرسی
     
  4. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    فک کنم دیدن اینام خالی از لطف نباشه!:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  5. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    مشکل حل شد!![​IMG][​IMG]
    از درایور usb بود!!![​IMG]
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دير رسيدم شرمنده
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    آقا این پرینتره دیگه رسما داره مارو مینماید!![​IMG]
    HP 1020هیت قبل ار اینکه سیستممو ارتقا بدم وقتی روشنش میکزدی پرینت نمیگرفت یا باید میرفتی کابل usbشو جا بجا میکردی یا برای پرینت گرفتن کافی بود برم دیوایس usbرو یه رفرش بکنم تا مثل بچه آدم پرینت بگیره!
    اما هالا که مینمو عوض کردم که شده biostarبا چیپ انویدیا اول که usbرو نصب کردم که نمیخوند که مشکلو تو چنتا پست بالا تر گفتم بعدش اودم دیدم یه فایل نصب دیگه تو درایورش هست اونو نصب کردم یه ریست و مثل آدم شروع به کار کرد پرینتره! اما بهد از یه مدت میبینی دوباره نمیشناسه پرینتره رو و باید از اول اون درایوه رو نصب کنم!
    مشکل چیه اساتید؟[​IMG]
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اين برد مشكل usb دارد . انگار قابل حل هم نيست . بايد عوضش كنيد . البته قبلش اپ ديت بايوس رو هم امتحان كنيد . البته 50 به 50 هست
     
  10. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3