سلام
پرچمدار 2017 اچ تی سی ۱۰
رجیستر شده و قابل انتقال
پرچمدار 2017 اچ تی سی ۱۰
رجیستر شده و قابل انتقال
فایل های ضمیمه
Last edited:
اشتباه از بنده بود ک با وجود نحوه پیام دادنتون باهاتون معامله کردمگوشی بدست بنده رسید و با مشکلات فراوان
اول که فروشنده جنسی رو که میخواد باید تست کنه و مطمئن باشه از سلامتش
اگر کارتن یا هرچیزی داره هم باید آماده بزاره برای ارسال
درصورتی که ایشون گوشی میشه گفت خراب برای بنده فرستادن و چند روز هم بعد از خرید بنده گفتن که صبر کنم تا جعبه اش رو که گمشده بود پیدا کنن
بصورت رندوم ریبوت میشه و بعضی مواقع اصلا روشن نمیشه و بعد از لوگوی بوت دوباره خاموش میشه
شارژ زیر 50 درصد هم روشن نمیشه و وقتی به این شارژ میرسه هم خاموش میشه
برای ایشون چون شعور دارم فیدبک منفی ثبت نمیکنم ولی یه خنثی میزارم که دوستان این معامله بنده رو هم در نظر بگیرن موقع معامله با ایشون
اشتباه از بنده بود ک با وجود نحوه پیام دادنتون باهاتون معامله کردم
گوشی ک 5 سال از تولیدش میگذره و از اول هم این سری اچ تی سی ها باتریشون ضعیف بود شما اگر حساسی همون اول هم گفتم باید باتری عوض کنی و ی چیز کاملا مصرفی و طبیعیه
این مشکلات فراوان دقیقن منظورتون چیه میشه بگید منم بدونم ؟ اگر باتری منظور شماس ک کاملا از قبل گفتم ک تو پ.خ ک گوشی 5 سال کارکرده
در مورد کارتون هم کاملا شما رو در جریان گذاشتم حتی خودم ب خاطرش کلی هزینه کردم تا پیداش کردم تنها کاستی ممن دیر ارسال شدن کالاست ک مثلا با هم در جریان بودیم !
و حتی شماره کارت شمارو هم گرفته بودم برا برگشت پول منتها شما اصرار داشتی هرطور شده کالا رو بفرستم واقعا خودم راغب نبودم با توجه ب مشکل ب وجود امده و قیمتی ک معامله کردیم ...
لطفا در مورد چیزی ک نمیدونید قضاوت نکنید قبل از خرید ایشون تو پ.خ ب من پیام دادن بهشون توضیح دادم اگر انتظار داره از گوشی 4 5 سال کارکرد اونم اچ تی سی ک از اول باتریش بسیار ضعیف بود باتریش بعد این مدت خوب باشه سخت در اشتباهه و بهتره ک باتریشو عوض کنه این جمله رو من قید کردم و ایشون گفتن ک گوشیو میخان .سالها این گوشی رو داشتم
باتریش افتضاحه واقعا مخصوصا الان دیگه!من تو ۲ سال اخیر تغریبا ۴بار باتری عوض کردم
ولی در کل گوشی خوبیه!البته من بخوام قیمت بزارم واسه در حد نوش بدون خط خش باشه 2500 تهش!
......
دوست عزیز خریدار،برید باتری بندازید همه مشکلاتی که گفتید برای باتری!۲۵۰ باتری و تعویضشه
...
دوست عزیز فروشنده،شما باید تو همین پست اول تاپیکت میزدی باتری عمرش تموم شده
عزیز قضاوت رو بیخیاللطفا در مورد چیزی ک نمیدونید قضاوت نکنید قبل از خرید ایشون تو پ.خ ب من پیام دادن بهشون توضیح دادم اگر انتظار داره از گوشی 4 5 سال کارکرد اونم اچ تی سی ک از اول باتریش بسیار ضعیف بود باتریش بعد این مدت خوب باشه سخت در اشتباهه و بهتره ک باتریشو عوض کنه این جمله رو من قید کردم و ایشون گفتن ک گوشیو میخان .
دقیقن حرف شما درسته بله در حال حاضر ک قیمت گوشیا افت کرده 2500 بیشتر نمیارزه ولی موقعی من ب ایشون 2750 دادم گوشیو ک زیر 3 تومن جایی نبود .
باتری سالم این گوشی وجود خارجی نداره ک اگر یک درصد باتریش خوب بود الان قیمتش با این سخت افزار قدرتمند زیر 4 تومن نبود
ممنون از نگاه منطقی شما
وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری دوست عزیزم لازم نیس اظهار فضل کنی . گوشی اچ تی سی باتریش کلن نقطه ضعفشه وقتی پنج سالشه قطعا باتریش باید عوض شه وقتی زیر قیمت بازار دادم خریدار باید هزینه باتری کنار بزاره اگر دنبال باتری خوب هس .عزیز قضاوت رو بیخیال
جنسی ک هر گونه ضعف و مشکلی داره باید تو تاپیک اول درج بشه
و شما اگه جنست روبه کسی ننداختی... پس باید پس بگیری...
من فروشگاه اینترنتی دارم
هر خریداری از هر جنسی ناراضی باشه میگم برگشت بزن ...
فروش جنس همیشه مهم نیست ...
مهم ترین بخش معامله رضایت طرفیت هست و تمام