• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اچ تی سی HTC Htc 10 پرچمدار 2017 زیر قیمت فوررری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سلام
پرچمدار 2017 اچ تی سی ۱۰
رجیستر شده و قابل انتقال

فایل های ضمیمه

• IMG-20210203-WA0001.jpg
    IMG-20210203-WA0001.jpg
    40.5 KB · نمایش ها: 60
  • IMG-20210203-WA0002.jpg
    IMG-20210203-WA0002.jpg
    53.8 KB · نمایش ها: 62
  • IMG-20210203-WA0005.jpg
    IMG-20210203-WA0005.jpg
    62.9 KB · نمایش ها: 57
  • IMG-20210203-WA0006.jpg
    IMG-20210203-WA0006.jpg
    54.7 KB · نمایش ها: 52
  • IMG-20210203-WA0003.jpg
    IMG-20210203-WA0003.jpg
    31.6 KB · نمایش ها: 54
  • IMG-20210203-WA0004.jpg
    IMG-20210203-WA0004.jpg
    53 KB · نمایش ها: 46
Last edited:

m.hack3r

Registered User
لایک‌ها
141
گوشی بدست بنده رسید و با مشکلات فراوان

اول که فروشنده جنسی رو که میخواد باید تست کنه و مطمئن باشه از سلامتش
اگر کارتن یا هرچیزی داره هم باید آماده بزاره برای ارسال
درصورتی که ایشون گوشی میشه گفت خراب برای بنده فرستادن و چند روز هم بعد از خرید بنده گفتن که صبر کنم تا جعبه اش رو که گمشده بود پیدا کنن

بصورت رندوم ریبوت میشه و بعضی مواقع اصلا روشن نمیشه و بعد از لوگوی بوت دوباره خاموش میشه
شارژ زیر 50 درصد هم روشن نمیشه و وقتی به این شارژ میرسه هم خاموش میشه

برای ایشون چون شعور دارم فیدبک منفی ثبت نمیکنم ولی یه خنثی میزارم که دوستان این معامله بنده رو هم در نظر بگیرن موقع معامله با ایشون

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
گوشی بدست بنده رسید و با مشکلات فراوان

اول که فروشنده جنسی رو که میخواد باید تست کنه و مطمئن باشه از سلامتش
اگر کارتن یا هرچیزی داره هم باید آماده بزاره برای ارسال
درصورتی که ایشون گوشی میشه گفت خراب برای بنده فرستادن و چند روز هم بعد از خرید بنده گفتن که صبر کنم تا جعبه اش رو که گمشده بود پیدا کنن

بصورت رندوم ریبوت میشه و بعضی مواقع اصلا روشن نمیشه و بعد از لوگوی بوت دوباره خاموش میشه
شارژ زیر 50 درصد هم روشن نمیشه و وقتی به این شارژ میرسه هم خاموش میشه

برای ایشون چون شعور دارم فیدبک منفی ثبت نمیکنم ولی یه خنثی میزارم که دوستان این معامله بنده رو هم در نظر بگیرن موقع معامله با ایشون
اشتباه از بنده بود ک با وجود نحوه پیام دادنتون باهاتون معامله کردم
گوشی ک 5 سال از تولیدش میگذره و از اول هم این سری اچ تی سی ها باتریشون ضعیف بود شما اگر حساسی همون اول هم گفتم باید باتری عوض کنی و ی چیز کاملا مصرفی و طبیعیه
این مشکلات فراوان دقیقن منظورتون چیه میشه بگید منم بدونم ؟ اگر باتری منظور شماس ک کاملا از قبل گفتم ک تو پ.خ ک گوشی 5 سال کارکرده
در مورد کارتون هم کاملا شما رو در جریان گذاشتم حتی خودم ب خاطرش کلی هزینه کردم تا پیداش کردم تنها کاستی ممن دیر ارسال شدن کالاست ک مثلا با هم در جریان بودیم !
و حتی شماره کارت شمارو هم گرفته بودم برا برگشت پول منتها شما اصرار داشتی هرطور شده کالا رو بفرستم واقعا خودم راغب نبودم با توجه ب مشکل ب وجود امده و قیمتی ک معامله کردیم ...

Last edited:

m.hack3r

Registered User
لایک‌ها
141
اشتباه از بنده بود ک با وجود نحوه پیام دادنتون باهاتون معامله کردم
گوشی ک 5 سال از تولیدش میگذره و از اول هم این سری اچ تی سی ها باتریشون ضعیف بود شما اگر حساسی همون اول هم گفتم باید باتری عوض کنی و ی چیز کاملا مصرفی و طبیعیه
این مشکلات فراوان دقیقن منظورتون چیه میشه بگید منم بدونم ؟ اگر باتری منظور شماس ک کاملا از قبل گفتم ک تو پ.خ ک گوشی 5 سال کارکرده
در مورد کارتون هم کاملا شما رو در جریان گذاشتم حتی خودم ب خاطرش کلی هزینه کردم تا پیداش کردم تنها کاستی ممن دیر ارسال شدن کالاست ک مثلا با هم در جریان بودیم !
و حتی شماره کارت شمارو هم گرفته بودم برا برگشت پول منتها شما اصرار داشتی هرطور شده کالا رو بفرستم واقعا خودم راغب نبودم با توجه ب مشکل ب وجود امده و قیمتی ک معامله کردیم ...

خدا میدونه چند بار باز یا تعمیر شده پشت لنز هاش خاک گرفته...

جوری صحبت میکنید انگار اصلا از معامله صحیح و صادق بودن بویی نبردید
شما باید قبل از معامله همه اینارو میگفتید گوشی تا عکس میگیری ریبوت میشه و اصلا نمیشه باهاش عکس گرفت و ربطی به باتری هم نداره این موضوع حتی با باتری 100% هم ریبوت میشه
شما میگی کار زیاد نباید ازش بکشی یعنی یه عکس گرفتن تو شارژ 100 کار زیادی هست؟
روز اول میگفتید باتری نیاز به تعویض داره نه ضعیفه این دیگه ضعیف نیست

همین مدل گوشی ولی سالمش رو دارن ۲ تا ۲ و ۵۰۰ معامله میکنن ولی شما میگی از قیمتش هم ناراضی بودی در صورتی که گوشی مشکل دار و خراب رو ۲۸۰۰ انداختی....

در مورد باتری اصلا شما کلمه خراب با ضعیف رو فرقشو میدونی چیه عزیز؟ از حساس بودن گذشته، گوشی یهو خاموش میشه بصورت رندوم و دیگه روشن نمیشه
من گوشی دارم ۵ ساله کار میکنه ولی ولتاژش کم و زیاد نمیشه اینجوری بشه
این کدوم ادم غیر حساسی بوده که اصلا میتونسته با این گوشی کار کنه؟

گوشی یک روزه روشن نمیشه حتی یه کابل پاره پوره هم فرستادید اصلا شارژش نمیکنه... براتون ویدیو هم فرستادم از مشکلاتش ولی شماره ای که دادید دیگه آنلاین هم نشدید
واقعا متاسفم ادمایی مثل شما اینجا معامله میکنن
شما که میگی پس هم نمیگیری دیگه حتی وقتی فیلم و مدرک داریم پس خواهشن ادعا الکی نکنید....

Last edited:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
من دسترسی ب واتساپ ندارم وگرنه سر صبح زنگ زدی از خواب بیدارمون کردی جواب شما رو نمی‌دادم !!!!
اون کسی ک از معامله سالم بویی نبرده فک کنم شمایید ک دنبال مال مفت میگردید از گوشی و کابل 5ساله انتظار عملکرد صفر دارید در صورتی ک پولی ک پرداخت کردی برا ی گوشی ترکیده بود . ۲۸۰۰ ؟ ۲۷۵۰ شما پرداخت کردی سیصدتومن حداقل زیر قیمت بازار اگر حساس هستید میتونید باتری عوض کنید. گفتید با 2تومن سالمشو میدن بدون هیچ مشکلی از باتری؟ من ۲۹۰۰ میگم برام پیدا کن خوبه؟ ن اصلا ۳تومن ولی با همین حساسیتت سالم باشه قبول؟
اگر از اول میدونستم اینطوری میخاستم معامله کنم ب هیچ وجه قبول نمیکردم ک حالا روش فقط ایراد های مختلف گذاشتید
تمام این ایراد های الکی ک گذاشتی برا باتری هس ک میتونید عوضش کنید (اندازه پول باتری هم زیر قیمت خریدید )
اندرویدش ۸شده اگر دانگرید کنید هم مصرف بهتر میشه
موفق باشی!!!

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سالها این گوشی رو داشتم
باتریش افتضاحه واقعا مخصوصا الان دیگه!من تو ۲ سال اخیر تغریبا ۴بار باتری عوض کردم
ولی در کل گوشی خوبیه!البته من بخوام قیمت بزارم واسه در حد نوش بدون خط خش باشه 2500 تهش!
......
دوست عزیز خریدار،برید باتری بندازید همه مشکلاتی که گفتید برای باتری!۲۵۰ باتری و تعویضشه
...
دوست عزیز فروشنده،شما باید تو همین پست اول تاپیکت میزدی باتری عمرش تموم شده

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سالها این گوشی رو داشتم
باتریش افتضاحه واقعا مخصوصا الان دیگه!من تو ۲ سال اخیر تغریبا ۴بار باتری عوض کردم
ولی در کل گوشی خوبیه!البته من بخوام قیمت بزارم واسه در حد نوش بدون خط خش باشه 2500 تهش!
......
دوست عزیز خریدار،برید باتری بندازید همه مشکلاتی که گفتید برای باتری!۲۵۰ باتری و تعویضشه
...
دوست عزیز فروشنده،شما باید تو همین پست اول تاپیکت میزدی باتری عمرش تموم شده
لطفا در مورد چیزی ک نمیدونید قضاوت نکنید قبل از خرید ایشون تو پ.خ ب من پیام دادن بهشون توضیح دادم اگر انتظار داره از گوشی 4 5 سال کارکرد اونم اچ تی سی ک از اول باتریش بسیار ضعیف بود باتریش بعد این مدت خوب باشه سخت در اشتباهه و بهتره ک باتریشو عوض کنه این جمله رو من قید کردم و ایشون گفتن ک گوشیو میخان .
دقیقن حرف شما درسته بله در حال حاضر ک قیمت گوشیا افت کرده 2500 بیشتر نمیارزه ولی موقعی من ب ایشون 2750 دادم گوشیو ک زیر 3 تومن جایی نبود .
باتری سالم این گوشی وجود خارجی نداره ک اگر یک درصد باتریش خوب بود الان قیمتش با این سخت افزار قدرتمند زیر 4 تومن نبود
ممنون از نگاه منطقی شما

ahmad-2012

Registered User
لایک‌ها
265

لطفا در مورد چیزی ک نمیدونید قضاوت نکنید قبل از خرید ایشون تو پ.خ ب من پیام دادن بهشون توضیح دادم اگر انتظار داره از گوشی 4 5 سال کارکرد اونم اچ تی سی ک از اول باتریش بسیار ضعیف بود باتریش بعد این مدت خوب باشه سخت در اشتباهه و بهتره ک باتریشو عوض کنه این جمله رو من قید کردم و ایشون گفتن ک گوشیو میخان .
دقیقن حرف شما درسته بله در حال حاضر ک قیمت گوشیا افت کرده 2500 بیشتر نمیارزه ولی موقعی من ب ایشون 2750 دادم گوشیو ک زیر 3 تومن جایی نبود .
باتری سالم این گوشی وجود خارجی نداره ک اگر یک درصد باتریش خوب بود الان قیمتش با این سخت افزار قدرتمند زیر 4 تومن نبود
ممنون از نگاه منطقی شما
عزیز قضاوت رو بیخیال
جنسی ک هر گونه ضعف و مشکلی داره باید تو تاپیک اول درج بشه
و شما اگه جنست رو‌به کسی ننداختی... پس باید پس بگیری...
من فروشگاه اینترنتی دارم
هر خریداری از هر جنسی ناراضی باشه میگم برگشت بزن ...
فروش جنس همیشه مهم نیست ...
مهم ترین بخش معامله رضایت طرفیت هست و تمام

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
عزیز قضاوت رو بیخیال
جنسی ک هر گونه ضعف و مشکلی داره باید تو تاپیک اول درج بشه
و شما اگه جنست رو‌به کسی ننداختی... پس باید پس بگیری...
من فروشگاه اینترنتی دارم
هر خریداری از هر جنسی ناراضی باشه میگم برگشت بزن ...
فروش جنس همیشه مهم نیست ...
مهم ترین بخش معامله رضایت طرفیت هست و تمام
وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری دوست عزیزم لازم نیس اظهار فضل کنی . گوشی اچ تی سی باتریش کلن نقطه ضعفشه وقتی پنج سالشه قطعا باتریش باید عوض شه وقتی زیر قیمت بازار دادم خریدار باید هزینه باتری کنار بزاره اگر دنبال باتری خوب هس .
پس گرفته میشه و قصدمم پس گرفتن بود ب شرطی ک ایراد های عجیب غریب ک برام تعجب آور بود روش گذاشته نمیشد . تنها ضعفش باتری بود ک ی چیز طبیعی برا گوشی پنج سالس .
شما هم جایی اظهار فضل کن ک حق باشه ن ک صرفا بیای ی چی گفته باشی
انصاف هم خوب چیزیه
یا حق

Last edited:

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
گوشیهای htc همیشه ضعف باطری داشتن واقعا روی اعصابن من خودم به شخصه هیچوقت همچین گوشیایی نمیخرم اگر ایراد گوشی همین باشه طبیعیه در کل خریدار باید مشکلات این چنینی رو برای گوشی با این کارکرد در نظر میگرفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا