• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC 3D یک هفته کارکرد با گارانتی کامتل. تایوان. دور دوربین طلایی

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام. یک دستگاه htc 3d یک هفته کاکرد داره واسه فروش گذاشتم. دلیل فروش اینه که میخوام 4 یا 4 اس بخرم اونم نه واسه اینکه ازین بهتر باشن هیچیشون جز مارکشون بهتر نیست. خط که هیچی یه نقطه هم رو و دورش نداره. محافظ صفحه داره کلی ام نرف افزار داره تمام بازی های 3 دیه گوشی دانلود شده حدود 1 گیگ هم بازی اچ دی دانلود شده... خلاصه کلی بازی و نرم افزار داره.... کارت گارانتیشم امروز گرفتم فاکتورش موجوده که یک هفته پیش خریداری شده... در ضمن مال تایوان هستش و اینکه دور دوربینش اون قرمز بد رنگه نیست طلاییه... هنوز بسته هندزفیری رو هم باز نکردم.
درضمن اگه کسی 4 و 4 اس سفید داره 16 هم باشه حتما با قیمت مناسب داره تویض میکنم سر میدم اما مابقی رو چک کارمندی یک ماهه میدم چون دست و بالم ندارم الان.
قیمت هم به بالاترین پیشنهاد .
توی این سایت گوشی بازار بدون گارانتی 750 هست اینم لینک. برا خودم هم راست و حسینی با محافط و نرم افزاراش 800 درومد...
http://gooshi-bazar.com/products/mobile/htc/546.html

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    101.6 KB · نمایش ها: 266
  • 2.jpg
    2.jpg
    96.6 KB · نمایش ها: 269
  • 3.jpg
    3.jpg
    144.4 KB · نمایش ها: 269
  • 4.jpg
    4.jpg
    149.1 KB · نمایش ها: 270
  • 5.jpg
    5.jpg
    111.3 KB · نمایش ها: 269
Last edited:

punisher16749

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به اینکه الان با گارانتی کامتل 680 تومن هستش.
من 550 خریدارم.
هستی پ خ بده
در ضمن کدوم شهری؟

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
تهرانم نه شرمنده خیلی پایینه. عزیزم هفته پیش برام 800 درومده!! شما نو بخوای بخری باید 30 واسه نرم افزار بدی 15 واسه محافظ روش . جایی ک خریدم 630 ور میداره :)))

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
من خریدارم قیمت هم نمیدم قیمتی که شما رو راضی میکنه واسه فروش رو برام با شماره تماستون بگید تا هماهنگ بشیم

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
من تا فردا ظهر یکی باید بخرم
. رم نداره ؟

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
من تا فردا ظهر یکی باید بخرم
. رم نداره ؟

بخر عزیزم. چرا داره رمش 8 گیگ ه . گوشی نوی نو هستش. بسته بندی هندزفیری وا نشده هنو. فاکتورشم موجوده که واسه هفته پیش هست. قیمت امروزشم بدون گارانتی هنوز 725 با گارانتی کامتل 760 تا 780 متغیر . که این گوشی جدا از گارانتی 40 تومان لوازمش هست...

ببخشيد منظورتون ازين جمله چيه؟

دور دوربین طلایی

؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

دو نوع رنگ داره 3دی. یکی قرمز پشتش دور دوربین یکی طلایی. طلایی شیک تر و تک تره..

آپپپپ...

Last edited:

zerocold5

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت مد نظرتون رو پخ کنید لطفا

دوست عزیز این گوشی بدون گارانتی 680 هست. با گارانتی کامتل هم حدود 710
شما نباید به سایت مراجعه کنی واسه قیمت. یه سر علاعدین بزن. متوجه میشی.
و نکته مهم این که از هفته پیش تا حالا قیمت های گوشی پائین اومده و روز به روز هم داره پائین تر میاد.
اما اینشاالله با قیمت خوبی میفروشی

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت مد نظرتون رو پخ کنید لطفا

دوست عزیز این گوشی بدون گارانتی 680 هست. با گارانتی کامتل هم حدود 710
شما نباید به سایت مراجعه کنی واسه قیمت. یه سر علاعدین بزن. متوجه میشی.
و نکته مهم این که از هفته پیش تا حالا قیمت های گوشی پائین اومده و روز به روز هم داره پائین تر میاد.
اما اینشاالله با قیمت خوبی میفروشی

من چند جا زنگ زدم همین امروز بدون گارانتی زیر 700 نبود در واقع 720 قیمت دادن. با گارانتی هم 740 کمتر نیست. شما در نظر داشته باش که گوشی نو و در حد اکبند هست... باید گفت اکبند البته واقعا... و 45 تومان هم لوازمش هست... خریدار مختار هست ...

ضمنا قیمت های روز علایدین رو گفتم دوست عزیز از 2 فروشگاه علایدین و 1 فروشگاه پایتخت قیمت گرفتم .

zerocold5

Registered User
لایک‌ها
0
من چند جا زنگ زدم همین امروز بدون گارانتی زیر 700 نبود در واقع 720 قیمت دادن. با گارانتی هم 740 کمتر نیست. شما در نظر داشته باش که گوشی نو و در حد اکبند هست... باید گفت اکبند البته واقعا... و 45 تومان هم لوازمش هست... خریدار مختار هست ...

ضمنا قیمت های روز علایدین رو گفتم دوست عزیز از 2 فروشگاه علایدین و 1 فروشگاه پایتخت قیمت گرفتم .

یه نگاهی به این تاپیک بنداز

http://forum.persiantools.com/t254246.html

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
واسه تعدیل قیمت ها خیلی چیزا توی تاپیک اینجا ممکنه بنویسن قیمت روز بیرون مهمه. قیمتی که مردم بیرون دارن خرید میکنن نه پشت پی سی عزیز..

قیمتهای اون تاپیک مال بازار هست نه سایتهای اینترنتی. آپ........... :)

بالا