nexpay

html parser

شروع موضوع توسط stocker ‏29 اکتبر 2005 در انجمن PHP

  1. stocker

    stocker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    آقا يه مرد پيدا ميشه واسه اين کار من رو کمک کنه
    البته کمکش بی پاسخ نميمونه
    من ميخوام يه صفحه وب رو که پر عدد و اينجور چيزاست رو پارس کنم بريزم تو يه فايل
    البته فقط نميدونم واسه برقرار کردن ارتباط با يه سرور ديگه چی کار بايد بکنم
    يعنی چطور اون فايل رو از يه سرور ديگه بگيرم
    بعد اون رو فکر کنم راحت بشه خواندش
    البته شايد هم من خيلی قضيه رو ساده گرفتم
    اما کلاً به کمک شما نياز مندم اساسی
    پيشاپيش از همه شما تشکر ميکنم که به من تو اين کار کمک ميکنيد
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    خوب اولا بگو کمک می خوای یا یکی رو می خوای که برنامه رو تر و تمیز و آماده برات بزاره اینحا ! ؟
    اینجا هیچ کمکی پاسخی نمی خواد چون اگه قراره واسش چیزی بدن که می ره قسمت بازارچه اینجا تیریپ سلواتیه ! البته در حد امکان
    در مورد پارس کردن باید یه نمونه از اون صفحه html رو اینحا بزاری و بگی کدوم قسمتهاشو می خوای

    بقیه چیزای که خواسته بودی رو متوجه نشدم

    اگه یه مثال بزاری شاید بشه بیشتر کمکت کرد
     
  3. stocker

    stocker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    خدمت جناب ارتين سلام
    آقا خيلی مخلصيم
    انقدر زود جواب دادی که من شوکه شدم
    دمتون گرم بابا ته مراميد به مولا
    ببين عزيز من ميخوام يه صفحه مثل اين سايت
    http://www.tsesc.com/dtod.aspx
    رو پارس کنم
    اما اينکه يکی تر و تميز بنويسه نه بابا زحمت ميشه
    من خودم ميخوام اين کار رو انجام بدم
    منتها اصلاً نميدونم پارسر رو چه طور بايد نوشت
    يعنی اين اولش واسم سخته
    حتی يه نمونه کد هم تو اين زمينه نديدم
    تو گوگل هم نميدنم چی سرچ کنم که جواب بده
    من ميخوام يکی يه مقداری کمک کنه يا يه نمونه کار اينطوری بهم نشون بده
    تا خودم کلش رو بنويسم
    بازم ايول به مرام شما
     
  4. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    خوب اگه درست فهمده باشم تو می خوای اطلاعات سهام رو بکشی بیرون

    فقط یه چیزیرو به من بگو می خوای کل اطلاعات موجود رو در بیاری یا سه سری اطلاعات خواص ؟
     
  5. stocker

    stocker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    آقا مرسی
    من ميخوام اطلاعات سهم ها رو در قدم اول بکشم بيرون
    يعنی هرچی تو اون صفحه ديديد
    شامل قيميت حجم و ..
    کل اون صفحه بايد بره تو يه فايل
    در قدم دوم بايد عرضه و تقاضا ها که با کليک رو هر سهم نشون ميده بايد ذخيره بشه
    ولی مشکل من شروع کار است
    نميدونم چطور بايد شروع کرد
    همين
    بازم مرسی از لطفت
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    برای خوندن فایل از سرور از فانکشن های معمولی استفاده کن و آدرس سرور و مکان فایل رو بدی خودش درست میشه
    PHP:
    $file_data file_get_contents("http:http://www.tsesc.com/dtod.aspx");
     
  7. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    برای pharse کردن هم باید از regular expresion استفاده کنی ( شاید املا شو درست ننوشته باشم )
     
  8. stocker

    stocker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    دستتون درد نکنه
    ميشه بيشتر توضيح بدی
    واسه پارسر
    يا يه مثال کوچولو بزنی
    يا فروم های ديگه واسه پی اچ پی معرفی کنيد
     
  9. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    من اینجا یه مثال از regular expressions زدم :
    http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=411794&postcount=4

    ;)
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    تا اونجا که من خبردارم سایت بورس اجازه دسترسی از طریق برنامه رو گرفته !
    دقیقا نمی دونم چی کار کرده فقط می دونم که جدیدا نمی شه اطلاعتی ازش گرفن ! ارور می داد
     
  11. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    من تا یه قسمتیشو نوشته
    فقط آخرش مونده

    مشکل دارم
    حالا اگه پیداش نکردم میزارم اینجا بچه ها کمک کنن

    ولی شدنش میشه
     
  12. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    نمیتونه همچین کاری کنه!
    چون هر کاری هم کنه با curl میشه محتوای یه صفحه رو خوند. مگه اینکه سایت down باشه!
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تأید میشه !
     
  15. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    احتماین با یوزر ایجند کار میکنه که میشه دور زدش [​IMG]
     
  16. stocker

    stocker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    آقا دم همه گرم
    مرسی از لطفتون
    انشالا اگه بازار خوب بشه منم اونجا جبران ميکنم
     
  17. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
  18. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    سورسش پولیه؟؟;)
     
  19. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    You are absolutely correct [​IMG]
     
  20. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    نچده بالام جان؟!!!
     
  21. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    الیوم بحث مادیات در فرومهای فنی بای نحو کان در حکم محاربه با اصول مرامنامه است!
    مستحب مؤکد است از پ.خ. و ایمیل استفاده شود.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal