HtmlArea براي Extended Entry

شروع موضوع توسط Just15Character ‏2 می 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Just15Character

    Just15Character کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام.
    چه اديتور جالبي دارين. ميشه اينو براي MT هم نصب کرد؟

    و پرسش اصلي؛ وقتي اديتور را با نوع HTMLarea جايگزين مي کنيم امکان ندارد که اديتور را براي Extended Entry هم داشته باشيم؟ با لينکها و عکسها مشکل پيدا مي شود.
     
  2. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    اتفاقاَ من هم همين سوال رو داشتم. اگر ممكنه يكي جواب بده !
     
  3. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    من هم همين مشكل رو داشتم. بي خيال HTMLarea شدم. بايد ببينيم تو ام تي 3 امكانات اديتور بيشتر ميشه يا نه.
     
  4. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    htmlarea که راحت روی ام تی سوار میشه . مشکل چیه ؟
     
  5. Just15Character

    Just15Character کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    مشكل اينه بابك جان كه براي Extended Entry كار نمي كنه و حتي اگه همه را توي بدنه اصلي نوشته بنويسي و بعد به حالت کد هم در Extended Entry کپي کني باز عکس ها را نشان نميدهد.

    و مشکل ديگه اينه که اينجا کلي آدم پرادعا رفت و آمد ميکنن ولي ظاهرا فقط جواب رفقاي قديميشونو ميدن :(
     
  6. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    سلام:
    آقا ولي اگر كد ها رو كپي كني كه مشكلي نداره. من كه امتحان كردم. مي تونيد از www.isatisweb.com ببينيد.
     
  7. footbal
  8. experience

    experience Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    4
    من اتفاقي اين مطلب رو ديدم. اگر هنوز كسي راهي پيدا نكرده فايل edit_entry.tmpl رو من براي اين كار اديت كردم و مي تونه به طور مجزا در بخش extended هم htmlarea رو لود كنه.
    لينك اين فايل براي دانلود :
    http://mortezaa.com/darkroom/file/edit_entry.tmpl
     
  9. mohammad57

    mohammad57 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    0
    html editor را ميشه براي هر قسمتي توي موببل تايپ كار گذاشت. ولي خوب هم موقع لود شدن شايد يكم كند بشه ... اين فايل بالاي را كه لود كنيد فكر كنم درست باشه. تنها كاري كه بايد بكنيد اين است كه اين كدها را بعد از هر text area بگذاري توي فايل edit_entry.tmpl بگذاريد.
    کد:
    		<script language="JavaScript1.2" defer>
    var win_ie_ver =
    parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);
    if (navigator.userAgent.indexOf('Mac')         >= 0) {
    	win_ie_ver = 0; }
    if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) {
    	win_ie_ver = 0; }
    if (navigator.userAgent.indexOf('Opera')      >= 0) {
    	win_ie_ver = 0; }
    if (win_ie_ver >= 5.5)
     {
    	_editor_url = "<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>htmlarea/";
    	var config = new Object();    // create new config
    	config.width = "500px";
    	config.height = "200px";
    	config.bodyStyle = 'direction: rtl; font-family: "Tahoma"; font-size: 8pt;';
    	editor_generate('text',config);
    	}
    	</script>
    
    من يه اديتور جمع و جوتر كه امكان فارسي نوشتن را هم مي ده درست كردم ولي تنها مشكلش اين عست كه عكس نمي توانيد بگذاريد كه اونم به زودي حل ميشه :)
     
  10. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    راه حلش خيلي سادس. من اين قالب رو تغيير دادم و براي موبل تايپ 3.11 تنظيم كردمش كه هم كادر متن اصلي و هم نوشته اضافه داراي اديتور htmlarea 2.03 باشه. بد نيست يك نگاهي بكنيد:
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=140354#post140354
     
zarpopخرید بک لینک