• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

htmlarea فارسي

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
923
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
من htmlarea زهير رو امتحان كردم.ولي كار نكرد.
در ضمن فارسيش بستگي به نوع ويندور داره.
htmlarea هست كه بشه به mt وارد كرد و خودش هم فارسي باشه؟
زهير در راهنماش گفته كه شاخه htmlarea رو در static_files بريزيد.
اين static كجا هست؟
در ضمن كسي مي دونه اين اديتور كيميا رو چه جوري مي شه در MT وارد كرد؟
خيلي با حاله. :shock: :shock: :shock: :shock:
<a href='http://www.kimiatech.net/editor/codec.htm' target='_blank'>http://www.kimiatech.net/editor/codec.htm</a>
 

badjens

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
اين static كجا هست؟
جاي خواصي نيست. من برات تعريف نكردم يعني در واقع توي روت سايت هست(يعني توي فولدر public_html)
خلاصه منم برات نصب كردم ولي كار نكرد حالا فردا پسفردا خواستي اين كارو يكبار ديگه امتحان مي كنم. ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
40
محل سکونت
Tehran
منم قديما يه كوچولو امتحان كردم و كار نكرد.. حسش نبود باهاش ور برم!
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
923
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
آقا يكي كه يك اديتور خوب نصب كرده و كار هم مي كنه بياد اينجا توضيح بده.
ممنون مي شم.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
عزيز جان چرا با همين htmlarea كار نميكني ؟
من هم قصد داشتم با كيميا كار كنم ولي اگر درست مقايسه كني htmlarea خيلي بهتر از كيميا كار ميكنه در ضمن اگه بري <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2674' target='_blank'>اينجا</a> يه چيزايي براي نصب htmlarea نوشتم كه شايد به دردت بخوره .
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
923
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
من قبلا اون نوشته رو خونده بودم و اجرا هم كردم ولي كار نمي كنه.
ولي يكي ديگه پيدا كردم كه امكانات نداره.ولي فارسيه و بستگي به نوع ويندوز نداره.
نصب هم كردم.درست كار مي كنه.
<a href='http://www.webialist.com/ehsan/archives/000854.shtml' target='_blank'>http://www.webialist.com/ehsan/archives/000854.shtml</a>
اگر كسي يكي بهتر پيدا كرد بنويسه.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
ايني كه من اونجا توضيحشو دادم ربطي به نوع ويندوز نداره و توي ويندوز انگليسي هم فارسي مينويسه ؟
اينم كه چرا كار نكرد يه توضيح بده چون من خيلي جاها نصبش كردم و مشكل نداشته ؟
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
923
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
وقتي edit_entry.tmpl رو در cms كپي و htmlarea رو در static مشخص مي كني اصلا تغييري نمي كنه.
فكر مي كنم شايد ما شاخه htmlarea رو بد جايي كپي مي كنيم.
دقيق بگو كجا كپي كنيم و مسير رو كجا بديم.
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
923
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
حسام جان
ممنون آقا
كار كرد.اشتباه از من بود.
ممنون
 
بالا