nexpay

HTTP 404 - File not found

شروع موضوع توسط hamid-online ‏31 آگوست 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    پس از آپلود كردن فايلها ي مووبل تايپ در هنگام اجراي mt-load.cgi پيغام خطاي HTTP 404 - File not found

    در صفحه ظاهر مي شود علت اين مشكل چيست؟؟!!

    :blink:
     
  2. mrmj

    mrmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه امتي 3.2 باشه ديگه اين فايل وجود خارجي نداره واگه ورژن پایین تر کمی دقت کنید
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    mt.cgi رو اجرا کن ! همونه !
     
  4. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  5. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    من از هاست رايگان worldfreeweb استفاده مي كنم و MT version 3.01 full

    در ضمن سطح دسترسي تمام فايل هايي كه دانلود كرده ام 755 است.

    :(
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این ورژن mt-load داره !
    احتمالا نسخه آپگریدشو گرفتی !
     
  7. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    از كجا بفهمم چه نسخه اي است
     
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببین mt-load و mt.cfg داره یا نه !
    اگه نداشت میشه آپگرید !
     
  9. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    mt-load و mt.cfg را دارد و آپگريد هم كرده ام
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی مشکلت حل شد؟
     
  11. soli

    soli کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    آقا منم عين همين مشکلو دارم با worldfreeweb !!!!!!!!! با اينکه نسخه ام تي که دارم 3.17 فول ورژنه ولي mt-check و me-load رو که اجرا مي کنم ارور 404 ميده. حتي به mt.cfg هم همين ارورو مي ده!!!
     
  12. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    من هاست خريدم و mt را آپلود كردم و باز هم HTTP 404 - File not found
    مي آيد

    من ام تي را از سايت ايراني اش دانلود كردم آيا فايل مشكلي ندارد!؟

    در ضمن در فايل mt.cfg مقابل DataSource چه آدرسي بدهم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو کوچیکی و بزرگی کاراکترهای آدرس دقت میکنید؟
     
  15. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    yes



    روبروي DataSource در فايلmt.cfg چه آدرسي بايد بدهم
    در ضمن Permissionsچه فايلهايي بايد 755 باشد فقط cgi يا همه ي فايلهاي ام تي؟
     
  16. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    اگر دست کاری نکنی ام تی رو نیاز به تنظیم پرمیشن ها نیست روبروی دیتا سرس هم باید اسم بانک نام کاربر رو بدی
     
  17. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN
    چگونه

    لطفا دقيق تر بگوييد
     
  18. mrmj

    mrmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    فكر كنم اشتباه گفت ... اول خط ديتاسرس يه # بذار ... بعد بيا پايين تر مشخصات ديتابيست رو وارد كن
     
  19. hamid-online

    hamid-online Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN

    فهميدم به صورت زير:

    ObjectDriver DBI::mysql
    Database database name
    DBUser username

    اما فكر نكنم به # نيازي داشته باشد؟!
     
  20. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    اشتباه نگفتم...
    عبارت DataSource ./db همیشه اینجوریه...حالا شما میتونی دقیقا زیرش
    ObjectDriver DBI::mysql
    Database test_mt
    DBUser test_test
    DBHost localhost
    وارد کنی کاری هم به DataSource ./db نداشته باشی...ام تی خودش وقتی # جلوی این چهارتا خط نباشه ...اونا رو میخونه!!!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal