آژانس هواپیماییexchanging

image proccessing

شروع موضوع توسط darklord ‏3 دسامبر 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سلام دوستان

    دارم یه برنامه برای image proccessing مینویسم میخوام بدونم کسی تا حالا این کارو کرده؟

    چندتا مشکل دارم ببینم کسی میتونه کمکم کنه؟

    1- روش کارم اینه که از صفحه هر 0.2 ثانیه عکس میگیرم و میزارم پشت سر هم ولی هم حجمش زیاده هم فیلم مثله slow motion اجرا میشه تازه سرعت این کار خیلی کمه کسی پیشنهاد بهتری نداره؟

    2- می خوام تصاویر رو broadcast کنم ولی هنوز راهی پیدا نکردم.

    3- وضوح تصویر از وضوح واقعی دوربین خیلی پایین تره. نمیدونم چرا, شما نظری ندارین؟

    منتظرم نظرات اساتید هستم.
     
  2. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,721
    تشکر شده:
    232
    محل سکونت:
    My House
    من توصیه میکنم واسه image processing بری سراغ ++VC گرچه کار کردن باهاش مصیبته ولی با استفاده از قابلیت کار با pointer ها سرعت پردازش فوق العاده زیاد میشه.
     
  3. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    از توصیه شما متشکرم. ولی الان باید با VB این کارو بکنم. یا حد اقل قسمت capture کدن تصاویر باید با vb انجام بشه(بخشی از پروژه ی بزرگتریه) بعد از capture کردن تصاویر با استفاده از C++ عملیات image proccessing روش انجام میشه.
    بازم از اینکه نظرت رو گفتی ممنونم.
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    از bitblt استفاده كردي درسته ؟؟؟؟؟؟
    خوب چه طوري سيوش ميكني ؟؟؟؟؟؟ با savepicture و يا از زاه ديگه اي اين كار رو ميكني ؟
    اگه از bitbit استفاده كني يه ذره سرعت مياد پايين بهتر از directx استفاده كني ( ميگن سريع تره من كار نكردم سورسي هم ازش ندارم ولي فكر كنم سريعتر باشه )
    خوب اگه از savepicture استفاده ميكني بعلت اينكه ويبي فايل رو بصورت بدي سيو ميكنه ( يعني وضوح مياد پايين ) نتيجاش اين ميشه
    وضوح تصویر از وضوح واقعی دوربین خیلی پایین تره
    اگه اين كار رو ميكني بگذار ( يعني از Save pictutre استفاده ميكني ) يك كتاب بود كه يكسري اطلاعات داشت در مورد فايلهاي گرافيكي بگذار يه نگاهي بكنم بهت يا ماژو لشو ميدم و يا ميگيم چي كار كن
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
  6. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سعید جان دستت درد نکنه.
    لینک های خیلی بدرد بخوری بهم نشون دادی. اجازه بده یه مطالعه ای داشته باشم ببینم چیکار میشه کرد.
    در مورد سوالت هم باید بگم که آره دارم از savepicture استفاده میکنم که ظاهرا ایراد کارم هم با توجه به گفته هات همینه.

    پس من برم این لینکها رو بخونم بر گردم بازم مرسی...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    آقا دستت درد نکنه.
    واقعا لینکهای جالبی بود و بدرد بخور.

    من با همون ایده ی قبلی دارم ادامه میدم ولی چندتا مشکل باز دارم مثلا سرعت مقایسه دو تا تصویر خیلی پایینه و از این جور ایرادا....

    بازم اگه پیشنهادی دارین در مورده روش کار ممنون میشم بگین.
    با تشکر
     
  9. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    اگه درست فهميده باشم برنامت ابتدا مياد در ثانيه x عكس ميگيره و بعد از هر عكس گيري اون رو هارد ذخيره ميكنه درسته ؟
    حالا اون ها رو توسط يه برنامه ديگه به فايل Avi تبديل ميكنه درست ميگم يا نه ؟:lol:
     
  10. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    نه!!!!!!!!

    این جوری که قوربونت یه فیلم 10 دقیقه ای میشه 80 گیگ!

    در ثانیه بسته به میل کاربر بین 1 تا 30 عکس گرفته میشه. عکس ها ارسال میشه و بعد پاک میشه.

    یه میتینگ آنلاین بدون استفاده از فرمت های ویدیویی! فقط با تصاویر.
    این که گفتم سرعت مقایسه پایینه بخاطر اینه که میخوام یه کاری شبیه فرمت divx انجام بدم
    یعنی به جای اینکه عکس رو کامل ذخیره کنم فقط تفاوتش رو با عکس قبلی ذخیره کنم. فقط تفاوتها رو.
    گرفتی چی شد؟
    حالا جندتا مشکل دارم:

    تو حالت اول خب اطلاعات در هر چند ثانیه از بین میره.

    تو حالت دوم نمیتونم تفاوت ها رو درست پیدا کنم.

    منتظر نظر اساتید هستم....
     
  11. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام ببخشيد دير شد.
    خوب براي اينكه تفاون رو پيدا كني يه راه حل پيدا كردن تفاوت ها بصورت پيكسل پيكسله يعني بايد دو تا پيكچر باكس داشته باشي و بعد با استفاده از تابع گت پكسل تفاوت ها رو در بياري كه خيلي كند ميشه ( براي عكسهاي در حدود 100-200 پيكسل در 100-200 پيكسل خوب ولي اگه بزرگتر بشه مشكل دار ميشي . اما متدي كه divx و تمام متدهاي مشابه براي ذخيره عكس در حجم پايين استفاده ميكنن استفاده ميكنن از روشهاي اماري و تفاوت رنگي است . اما اين روشم اگه بخواي با وي بي بنويسي خيلي كند ميشه . يه روش ديگه هم بذهنم رسيد اينكه بياي از هر چهار پيكسل يا 8 پيكسل يه ميانگين استخراج كنيو ميانگينها رو باهم بسنجي چون اطلاعات كاهش پيدا ميكنه كار راهت تر ميشه .
    به اين صورت كه فايل اول ذخيره شده و بعد فريم بعدي گرفته ميشه تفاوت هاي عكس اول با دوم در ميان و بعد اونها هم ذخيره شده وبعد عكي اول با عكس دوم عوض شده و بعد عكس بعدي گرفته ميشه و تفاوتهاش با عكس دوم كه حالا جاي عكس اول رو گرفته پيدا شده و ذخيره ميشن الا اخر
    نميدونم كمكت كرد يا نه
    راستي ميتوني عكسهاتو سريع به حالت جيپگ ذخيره كني و بعد اين تفاوت سنجي رو انجام بدي
     
  12. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,083
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    دستت درد نکنه سعید جان اه حل آخر بهترین مورد تا حالا بوده. یعنی چند پیکسل در میان (یه تعداد معین) یکی رو برداشت یا یه میانگینی از چند تا پیکسل گرفت....
    خوبه..... خیلی ام خوبه....

    بازم ممنونم موفق باشی....
     
  13. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    خواهش ميكنم:D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right