• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Imate ultimate 6150 مشكل با

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به تازگي پاكت پي پس Imate ultimate 6150 خريدم و مبتدي هستم يك سوال غير حرفه اي هم دارم اگه دوستان با تجربه جواب بدن ممنون مي شم :
من هر كاري كردم نتونستم صداي زنگ Message رو تغيير بدم راستش به آدرس زير هم رفتم :
strat > setting > Sound& Notification > Notification
در قسمت Event هم Messaging: New Text Message رو انتخاب مكي كنم اما در قسمت زير كه مي شه صداهاي زنگ براي massage رو انتخاب كرد فقط يك سري زنگهاي default وجود داره كه هيچ كدومش جالب نيست .
آيا نمي شه يك زنگ دلخواه خودمون رو براي message تنظيم كنيم ؟

هر كس كمك كنه ممنونش مي شم .
بدرود

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به تازگي پاكت پي پس Imate ultimate 6150 خريدم و مبتدي هستم يك سوال غير حرفه اي هم دارم اگه دوستان با تجربه جواب بدن ممنون مي شم :
من هر كاري كردم نتونستم صداي زنگ Message رو تغيير بدم راستش به آدرس زير هم رفتم :
strat > setting > Sound& Notification > Notification
در قسمت Event هم Messaging: New Text Message رو انتخاب مكي كنم اما در قسمت زير كه مي شه صداهاي زنگ براي massage رو انتخاب كرد فقط يك سري زنگهاي default وجود داره كه هيچ كدومش جالب نيست .
آيا نمي شه يك زنگ دلخواه خودمون رو براي message تنظيم كنيم ؟

هر كس كمك كنه ممنونش مي شم .
بدرود
شما میتونید این کارو بکنید :
زنگتون ترجیحا" .wav باشه ، ( اما بعضی ها mp3 رو هم جواب میدن ) ، این زنگ رو توی دایرکتوری ِ ویندوزتون Paste کنید ، بعد از اون احتمالا" باید توی لیست ِ زنگاتون بیاد .
اگه نیومد بگید تا راه حل دیگه ای پیشنهاد بدم

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از جوابتون .
خوب بود جواب داد , اما فقط يك چيز مي مونه :
معمولا فايل ها هاي صوتي 2-3 دقيقه طول مي كشه تا تمام بشه و وقتي كه يك Message جديد برام مي آيد اينطوري نيست كه وقتي message رو ديدم ديگه صداي زنگ هم قطع بشه و گير مي ده تا تمام موزيك رو پخش نكنه بي خيال نمي شه . بابا اينطوري كه ابرومون همه جا مي ره مثل اين موبايل نديده ها ...

راهي نيست كه وقتي message اومد و روش كليك كردم و ديدمش ديگه صداي زنگ هم قطع بشه ؟
البته ديروز كه search مي كردم ديدم يك سري نرم افزار هم براي مديريت زنگ هاي پاكت پي سي هست مثل Ringo اما زياد خوشم نيومد . بيشتر دوست دارم كه از امكانات خودت گوشي استفاده كنم .

مرسي

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان درست شد .
اصل سوال همون اولي بود كه شما توضيح داديد و درست شد . ممنون .
راه حل سوال دوم رو هم پيدا كردم :
با نرم افزار MP3 Cutter Joiner خيلي راحت مي شه هر قسمتي از يك فايل صوتي رو كه بخاهيم جدا كنم .
مي تونيد از آدرس زير هم دانلودش كنيد :
دانلود MP3 Cutter Joiner
اينم داشته باشيد : ;)
شماره سريال :
Register Name: VS88T6-Vs86
Register Serial: 201933628

قربون هر چي آدم با مرام كه به بقيه كمك مي كنه .
بدرود

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آهان درست شد .
اصل سوال همون اولي بود كه شما توضيح داديد و درست شد . ممنون .
راه حل سوال دوم رو هم پيدا كردم :
با نرم افزار MP3 Cutter Joiner خيلي راحت مي شه هر قسمتي از يك فايل صوتي رو كه بخاهيم جدا كنم .
مي تونيد از آدرس زير هم دانلودش كنيد :
دانلود MP3 Cutter Joiner
اينم داشته باشيد : ;)
شماره سريال :
Register Name: VS88T6-Vs86
Register Serial: 201933628

قربون هر چي آدم با مرام كه به بقيه كمك مي كنه .
بدرود
خب خدا رو شکر ...

ولی دوست عزیز هیچ وقت برای زنگ های اس ام اس ، از کات کردن ِ موسیقی ِ کامل استفاده نکنید ...
معمولا" خوب در نمیاد ...

توی اینترنت سرچ کنید و با تگ هایی مثل " زنگ SMS " یا مثلا" " Download sms alert " ببینین چی نصیبتون میشه ...

بالا