آژانس هواپیماییexchanging

imgFader محو شدن عكسها

شروع موضوع توسط shifte shab ‏13 آگوست 2005 در انجمن CSS

  1. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    آقا كد ايني كه ميايي رو عكس عكسه پر رنگ ميشه از روش ميري كنار كم رنگ ميشه چي چيه ؟؟؟؟ هر چي فكر كردم لينك مينك سايتي كه اين كد توش به كار رفته رو يادم نيومد ........

    كدش رو لطف كنيد مرحمت نمائيد ..( اگه قاطي پاطي ميگم در اثر شيفت زدگيه!! :wacko: )
     
  2. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
  3. nendoke

    nendoke کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    412
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Some Where in Moon !
    با CSS اعتباری نیست , من JavaScript رو بهت می دم . "


    HTML:
    <script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
    <!--
    function flvFSTI3(v1,v2){//v1.01
    var v3;if (v1.filters[0]&&v1.filters[0].status==2){v1.filters[0].Stop();}if (v2==0){v3="blendTrans(Duration="+v1.STI8+")";}else {v3="revealTrans(Duration="+v1.STI8+",Transition="+(v2-1)+")";}v1.style.filter=v3;}
    
    function flvFSTI1(){//v1.01
    // Copyright 2004-2005, MusiXZonE
    var v1=arguments,v2=document,v3;v2.STI4=new Array();v2.STI7=(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("mac")!=-1);for (var v4=0;v4<v1.length-2;v4+=5){v3=MM_findObj(v1[v4]);if (v3){v3.STI5=v3.src;v3.STI6=v1[v4+1];v3.STI2=v1[v4+2];v3.STI3=v1[v4+3];v3.STI8=v1[v4+4];v2.STI4[v2.STI4.length]=v3;if (v3.filters&&!v2.STI7){flvFSTI3(v3,v3.STI2);v3.onfilterchange=flvFSTI4;v3.filters[0].Apply();}v3.src=v3.STI6;if (v3.filters&&!v2.STI7){v3.filters[0].Play();}}}}
    
    function flvFSTI2(){//v1.01
    var v1,v2=document,v3=v2.STI4,v4;for (v4=0;v3&&v4<v3.length&&(v1=v3[v4])&&v1.STI5;v4++){if (v1.filters&&!v2.STI7){flvFSTI3(v1,v1.STI3);v1.filters[0].Apply();}v1.src=v1.STI5;if (v1.filters&&!v2.STI7){v1.filters[0].Play();}}}
    
    function MM_findObj(n, d) { //v4.01
      var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
        d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
      if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
      for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
      if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
    }
    
    function MM_preloadImages() { //v3.0
      var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
        var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
        if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
    }
    
    function flvFSTI4(){//v1.01
    this.style.filter="";}
    //-->
    // Fade Image Script Start Here ; MusiXZone (c) 2004-2005
    nereidFadeObjects = new Object();
    nereidFadeTimers = new Object();
    function nereidFade(object, destOp, rate, delta){
    if (!document.all)
    return
        if (object != "[object]"){  //do this so I can take a string too
            setTimeout("nereidFade("+object+","+destOp+","+rate+","+delta+")",0);
            return;
        }
        clearTimeout(nereidFadeTimers[object.sourceIndex]);
        diff = destOp-object.filters.alpha.opacity;
        direction = 1;
        if (object.filters.alpha.opacity > destOp){
            direction = -1;
        }
        delta=Math.min(direction*diff,delta);
        object.filters.alpha.opacity+=direction*delta;
        if (object.filters.alpha.opacity != destOp){
            nereidFadeObjects[object.sourceIndex]=object;
            nereidFadeTimers[object.sourceIndex]=setTimeout("nereidFade(nereidFadeObjects["+object.sourceIndex+"],"+destOp+","+rate+","+delta+")",rate);
        }
    }
    
    </script>
    


    و تگ IMG اینجوری :

    HTML:
    <img src=" " alt=" " border="0" style=" FILTER: alpha(opacity=80)" onMouseOver=nereidFade(this,100,30,3) onMouseOut=nereidFade(this,80,30,3)>
     
  4. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
  5. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    شما خودشو ناراحت نكن شيفتي جان ، درست ميشه!
     
  6. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اعصاب نمي ذارن برامون!!!!!!:hmm:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    شما الان خسته اي استراحت كني درست ميشه :)
     
  9. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    جناب شيفت شب !

    اولا من 2 روز مسافرت بودم ...

    دوما قرار نيست همه سوال هاي هر بخش رو مديرش جواب بده ! ( تو هيچ كدوم از بخش ها همچين چيزي نيست !) با اين حال من تا جايي كه بشه و بلد باشم سعي ميكنم اين كار رو بكنم ! اگر ميخوايد فقط از من جواب بگيريد بهتره بهم mail بزنيد !!!!

    سوما ! شما وقتي به خوتون انقدر زحمت نميدي براي گرفتن جواب سوالتون اين بخش رو كه 3 صفحه هم نيست بگرديد و پيدا كنيد , انتظار نداشته باشيد به محض اينكه submit رو زديد همه بسبج بشن براتون جواب پيدا كنن !

    توي اين تاپيك ( كه توي همين بخش هم هست ) چيزي كه شما لازم داريد رو هم CSS هم JavaScript هم Flash ( !!!!! ) توضيح داده شده ... با مثال !

    http://persiantools.com/forum/t10925.html

    اين تاپيك رو هم به بخش JavaScript منتقل ميكنم ... چون تو اين بخش تكراريه .
     
  10. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اين شايان جان !!! هميشه وقتي بهش گير بدي نمي دونم از كجا عين عجل معلق رو سرت خراب ميشه !! من كه مي دونم نندوك خبرت كرد !!!:lol::lol::lol::lol::lol:
     
  11. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    خيلي ممنون از كمكت ... ( پر رو نشي ها تو وظيفت رو انجام دادي هااااا:lol::lol::lol: )