آژانس هواپیماییexchanging

Import to MT

شروع موضوع توسط ramras ‏25 می 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    من تمام مراحل وارد کردن مطالب از بلاگر را مطابق راهنما انجام داده ام .و در خاتمه هم اعلام مي کند که import با موفقيت انجام شد ولي وقتي سايت را دوباره سازي مي کنم هيچ کدام از مطالب را نشان نميدهد . انگار هيچ چيز جديدي import نشده است . :?: :?:
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    يكي اينكه اون گزينه Import entries as me رو انتخاب كن مگر اينكه وبلاگت تيمي بوده باشي ولي اگه فقط خودت تنها هستي اون گزينه رو حتما انتخاب كن ديگه اينكه Default post status for entries رو هم روي منتشر شده بذار.
     
  3. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    هر دو کار را کرده ام ولي بازم درست نميشه
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    دليلش اينه كه تنظميات همه پستها (نوشته ها) روي نوشته شده يا همون draft قرار گرفته. کافيه اونا رو روي منتشر شده يا published قرار بدي. اگه درست ايمپورت کرده باشي اينجوري درست ميشه
     
  5. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    اصلا هيچ نوشته اي وارد نشده است كه بخواهيم تنظيم را تغيير دهيم
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    شايد اون فايل خروجي رو در فولدر مناسب قرار ندادي... يا اينكه تگهاي تمپليت رو درست و دقيقا عين همون كه ميخواسته ننوشتي.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    نمي دونم .ظاهرا همه چيز درسته و پيغام موفقيت هم مي ده ولي نمي فهمم چشه.

    Importing entries into blog 'web-test'
    Importing entries as author 'reza'

    Importing entries from file 'select.html'

    All data imported successfully! Make sure that you remove
    the files that you imported from the 'import' folder, so that
    if/when you run the import process again, those files will not
    be re-imported.
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  10. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    من بعد از قرني فرصت كردم يه سري به موبيل تايپ بزنم و خواستم از اول شروع به import كردن از بلاگر بكنم .
    اين دفعه اصلا export نمیشه از بلاگر همشerror میگیره

    Current Status: There Were Errors in Publishing.
    002 dk.eos.net.FtpError: Authentication failed, sorry


    راستی ببخشید که این همه فاصله افتاد بین سوال و جواب ها
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    اين ايراداتي كه بلاگر ميگيره يه جورايي زندگي رو به آدم تلخ ميكنه!!!
    سعي كن يكي دو روز بعد سر بزني... شايد خودش حل بشه.
     
  12. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    مخلص آقا
    با هر جون كندني بود تونستم از بلاگر export کنم.
    ولي وقتي تو mv واردش مي کنم . هيچي نشون نمي ده
    مثل قبل همون پيغام موفقيت رو مي ده :?:
    اصلا تا حالا کسي اين کار را کرده
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من خودم تاحالا صد بار كردم! اصلا سخت نيست. يه جاي كار داري بي دقتي ميكني! تمپليت بلاگر رو درست كردي؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ramras

    ramras کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    من تمپليت را پاك كرده ام و كد هاي زير را جايگزين كرده ام.
    [code:1]<Blogger>

    AUTHOR: <$BlogItemAuthor$>

    DATE: <$BlogItemDateTime$>

    -----

    BODY:

    <$BlogItemBody$>

    --------

    </Blogger>[/code:1]
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    تنظيمات تاريخ رو هم درست انجام دادي؟ فايل رو جاي درست آپلود كردي؟
    يه دور اين راهنما رو مرور كن:
    <a href='http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=26' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/kb.php?mode=article&k=26</a>