include كردن از يه سايت ديگر

al_frd

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
5
سلام
من يه سوال درباره include كردن داشتم . چه طور ميشه فايلي رو از يه سايت توي سايت ديگه اي include كرد ؟
 

alireza_vahedi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
دوست عزيز چنين كاري در زبانهاي سرورسايد امكانپذير نيست.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Include کردن از يه سايت ديگه ممکن نيست ولی ميتونی از قابليت های XML استفاده کنی (RSS) و اطلاعاتت رو از هر جايی بخونی . . .
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
include وقتيه كه بخواي فايل روي سرور خودتو بذاري يك جاي صفحه. براي اينكه يك صفحه روي وب رو در صفحه خودت نمايش بدي يك راه استفاده از iframe در كدهاي HTML هست كه البته ربطي به ASP نداره.

براي گرفتن نتيجه بهتر بايد اون صفحه رو بخوني و بعد نمايش بدي كه يك كم تكنيكش پيشرفته تره و در ASP نياز به COM Object داره كه ريجيستر كردنش خودش كلي مكافاته. يك نمونه مجاني و خيلي خوب از اين ابزارها رو ميشه اينجا ديد :

<a href='http://www.alphasierrapapa.com/IisDev/Components/AspTear/' target='_blank'>http://www.alphasierrapapa.com/IisDev/Comp...onents/AspTear/</a>
 
بالا