آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

include كردن از يه سايت ديگر

شروع موضوع توسط al_frd ‏10 می 2003 در انجمن asp , ASP.NET

  1. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    سلام
    من يه سوال درباره include كردن داشتم . چه طور ميشه فايلي رو از يه سايت توي سايت ديگه اي include كرد ؟
     
  2. alireza_vahedi

    alireza_vahedi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز چنين كاري در زبانهاي سرورسايد امكانپذير نيست.
     
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    Include کردن از يه سايت ديگه ممکن نيست ولی ميتونی از قابليت های XML استفاده کنی (RSS) و اطلاعاتت رو از هر جايی بخونی . . .
     
  4. rezavalinezhad

    rezavalinezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    2
    include وقتيه كه بخواي فايل روي سرور خودتو بذاري يك جاي صفحه. براي اينكه يك صفحه روي وب رو در صفحه خودت نمايش بدي يك راه استفاده از iframe در كدهاي HTML هست كه البته ربطي به ASP نداره.

    براي گرفتن نتيجه بهتر بايد اون صفحه رو بخوني و بعد نمايش بدي كه يك كم تكنيكش پيشرفته تره و در ASP نياز به COM Object داره كه ريجيستر كردنش خودش كلي مكافاته. يك نمونه مجاني و خيلي خوب از اين ابزارها رو ميشه اينجا ديد :

    <a href='http://www.alphasierrapapa.com/IisDev/Components/AspTear/' target='_blank'>http://www.alphasierrapapa.com/IisDev/Comp...onents/AspTear/</a>
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی