آژانس هواپیمایی
pop up

include كردن از يه host ديگه !

شروع موضوع توسط vaheb ‏23 نوامبر 2007 در انجمن PHP

  1. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    من يه CMS برنامه نوشتم ولي به خاطر اينكه كسي اونو بر نداره بعضي از فايل ها رو روي سرور خودم مي خوام بذارم چجوري مي شه از سرور خودم فايل ها اينكلود بشه ؟ :blink:
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نمیشه. قبل از اینکه فایل هارو فراخوانی کنی کامپایل میشن. مگه اینکه پسوندشون رو غیر از php بزاری و اینکلود کنی که دیگه فایده نداره. همه میان برمیدارن دیگه !
     
  3. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    با fopen چي ؟
    نميشه متغير داد و بعد نتيجه رو فرا خواني كرد ؟
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بغیر از fopen و سوکت که راهی نیست ! اما آب در هاون کوبیدنه.
     
  5. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آقا من سوكت بلد نيستم . آموزش فارسي نداره ؟ مي خوام بدونم چيه و چه كارايي ميكنه ؟
    اينم با ترس و لرز پرسيدم (از ترس مهدي كه باز بهم گير نده , اين چه قانونيه كه من سوال كنم تاپيك منو مي بندين ؟).
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب تو منوال خود php.net که خیلی خوب توضیح داده !
    /

    به هر حال سوکت ربطی به سوال شما الان نداره.
     
  7. boxilink
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درسته. توي فارسي نيوز چند تا فايل remote بودن كه اطلاعات نصب كننده رو به سرور من ارسال ميكردن و از fopen استفاده كرده بودم. البته ميتوني اسكريپت ها رو توي فايل متني با يه پسوند نامشخص يا بدون پسوند دو بار با Base64 كد كني و از remote بخوني و اينكلود و eval ! كه البته بازم امن نيست. حتي ميتوني بر اساس زمان و ... اسم فايل رو random بذاري كه يه ذره كارت پيچيده ميشه...
     
  9. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب یعنی کسی نمیتونه بیاد اون کدهارو از base64 دربیاره؟
    علاوه بر این ! میدونی خود این پروسه چقدر ریسورس گیره؟ cpu برای در اوردن از base64 - پهنای باند برای دانلود فایل و ... !
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ميدونم!!!!‌ خوب راه بود. گفتم كه . مطمئن نيست !!! يعني برگشت هم داره !‌ بله. ميدونم resource گيره. من خودم هيچوقت همچين كاري نميكنم ... حتي اگر سرور اختصاصي خودم باشه. مگر در قسمت هاي خاص مثل About يا نصب برنامه.
     
  11. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آموزش سوكت به زبان فارسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه توضيح انگليسي روان هم دارين ممنون مي شم !
     
  12. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آقا base64 مثل MD5 هست ؟؟؟؟
    چه فرقي داره ؟
     
  13. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    base64 یک سیستم کدگذاری که تمامی کارکتر ها رو به حروف انگلیسی و اعداد تبدیل می کنه و بر خلاف MD5 به راحتی قابل بازگشت هست.
    base64_encode -> کد می کنه
    base64_decode -> دیکود می کنه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ErfanOnline

    ErfanOnline فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    4,517
    تشکر شده:
    1,150
    اقا منم میخوام یه سری فایلام رو کد کنم!
    با چه برنامه ای باید بکنم؟!
    فایل زبان هم میشه کد کرد!؟
    بعد وقتی این کد میشه اسکریپت به راحتی کار میکنه یا باید دستکاریش کرد؟
     
  16. bishtar

    bishtar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    هرکجا بغیر از اینجا
    یه روش که خیلی جا ها من دیدم استفاده می کنند.
    واسه بخش جستجو هست که اسکریپت رو رو سرور خودشون می زارن که موقع تایید فرم اسکریپت از روی سرور خودشون اجرا میشه و ... ظاهرا با این php نگارش 5 کارای بین سروری زیادی می شه انجام داد.
     
  17. ErfanOnline

    ErfanOnline فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    4,517
    تشکر شده:
    1,150
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    با هزار نوع كد گذاري ميشه كد كرد. متن كد رو با base64 يا rotate13 يا ... يا مخلوط همشون كد كنيد. بعد توي فايل با eval و ديكود كردن اين ها به ترتيب اجرا كنيد. البته اين روش براي برنامه نويسان حرفه اي كاربرد نداره. براي اينكه غير قابل برگشت بشه (كه اونم قابل برگشت شده) از Zend Encoder يا برنامه هاي مشابه ميتونيد استفاده كنيد. در اين صورت برنامه تون براي اجرا شدن روي يه سرور احتياج داره كه Zend Engine داشته باشه كه اكثر سرور ها دارن. ولي خوب سرعت اجراي نرم افزار مياد پايين.
     
  19. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    تاييد ميشه آقا سالار !
     
  20. ErfanOnline

    ErfanOnline فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    4,517
    تشکر شده:
    1,150
    سالار جان لینک دانلود این برنامه رو داری؟
     
  21. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    سرچ کن ، کلی تاپیک راجع بش توی همین فروم بود.
    البته گوگل هم کمک میکنه...
     
  22. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    FGIT!
    www.zend.com
    قسمت Enconder البته پولي هست (و باز هم اگر تو فروم بگردي يا جاهاي ديگه كر-كش رو پيدا ميكني!)