InLine Frame

شروع موضوع توسط ghorbani1234 ‏28 فوریه 2006 در انجمن HTML

  1. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    می خواستم بدونم چه طور می شه یک inline frame در صفحه گذاشت و صفحه هایی که به آنجا لینک می شوند در صورتی که خیلی بزرگ باشند فریم بزرگ شود و اسکرول بار صفحه فعال شود و اسکرول بار فریم فعال نشود و تمام آن صفحه ای که تازه باز شده را نشان دهد و در صورتی که صفحه کوچک است فریم هم کوچک باشد.

    نمونه این مطلب در سایت پارسی بلاگ هست. وقتی با یوزر و ÷سورد وارد صفحه کاربری می شوید در سمت راست بر منوها کلیک می کنید در سمت چپ در فزیم در صورتی که خیلی صفحه بزرگ باشد فریم بزرگ می شود و اسکرول بار صفحه فعال می شود و در صورتی که صفحه لینک شده کوچک باشد فریم کوچک نشان داده می شود.

    پیشاپیش از شما متشکرم.
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    برای اینکه scroll bar با بزرگ شدن محتویان frame نمایش داده بشه لازم نیست کار خاصی انجام بدی - خود مرورگر بصورت خودکار اینکار رو میکنه بشرطی که خود شما از کار نینداخته باشی.
     
  3. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    آخه عزیز ، فریم با یک اندازه خاص تعریف می شود اگر محتویاتش زیاد تر از آن اندازه باشد برای فریم اسکرول بار تعریف می شود نه برای صفحه.
    من سوالم این بود که وقتی محتویات از اندازه فریم بیشتر است فریم خودکار اندازه نمایشش بزرگ شود و اسکرول بار برای صفحه تعریف شود نه برای فریم. نمونه هم گفتم سایت پارسی بلاگ


    متشکرم:)
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    آدرس این سایت که میگی چیه؟
    یک لینک بقول خودت کوچیک و بزرگش رو هم بده!
     
  5. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0

    www.parsiblog.com
    در صورتی که عضو نیستی من یک عضویت برای شما درست کردم و اطلاعات آن را به صورت پیام خصوصی برای شما ارسال کردم.

    وقتی با آن یوزر وپسورد وارد صفحه کاربری می شود در سمت راست در منوهای کناری در قسمت پارسی بلاگ بر روی میهمانان و دوستان کلیک کنید سپس بر روی مشترکان کلیک کنید صفحه باز شده کوچک است و فریمی که در سمت چپ است با همان اندازه می میاند و هیچ اسکرول باری برای فریم و صفحه ایجاد نمی شود حالا بر روی معرفی به گوگل کلیک کنید و بعد بر روی معرفی وبلاگ به گوگل ، صفحه ای که باز می شود آن فریم را بزرگ می کند و اسکرول بار در سمت راست و برای صفحه ایجاد خواهد شد که با این برنامه نویسی پیشرفته نه مشکلات فریم هست و هم از زیبایی فریم استفاده می شود.
    در صورتی که این مدل برنامه نویسی را بلدید برای ما هم توضیح بدید.

    متشکرم
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    فکر نمیکنم اینکار نیازی به کد نویسی داشته باشه - مربوط به لی اوت میشه که با مطالعه سورس صفحه میتونی متوجه بشی.
     
  7. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    می شه بفرمایید من باید چی کار کنم تا مثل اون یک صفحه بسازم؟ (در فرونت پیج)

    ببخشید من مبتدی هستم.
    متشکرم
     
  8. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    من که رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد. چون User & Pass نداشتم .
    Username & Password رو اینجا بزار تا همه ببینن شاید بشه کاری کرد . !
     
  9. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    این اکانت رو خود ایشون درست کردن :

    user = mazoolagh110
    password = mazoolagh110

    یک وقت نرین اونجا به اسم من کارهای بدبد بکنین:p
     
  10. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0

    mazoolagh جان براي من توضيح ندادي كه جه كاري بايد بكنم.

    متشكر
     
  11. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    ببینم دقیقاً بگو درون ادمین که میریم کدم صفحه رو باز کنیم. ( کدوم لینک رو که بزنیم این اتفاق می اوفته ؟ )
     
  12. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    من که چیزی نفهمیدم .
    اگه منظورت اسکرول سمت راسته که به هیچ برنامه یا اسکریپتی نیاز نیست . اگه چیز دیگه ایه بگو .
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0

    عزيز دل برادر

    وقتی به ادمين وارد می شود

    الان صفحه به صورت عادي است

    وقتي در منوهای کناری سمت راست در قسمت پارسی بلاگ بر روی میهمانان و دوستان کلیک کنید سپس بر روی مشترکان کلیک کنید صفحه اي كه در فريم وسط صفحه باز شده کوچک است و همان اندازه می میاند و هيچ اسكرول باري براي فريم و كل صفحه ايجاد نمي شود

    حالا بر روی معرفی به گوگل کلیک کنید و بعد بر روی معرفی وبلاگ به گوگل ، صفحه اي كه در فريم باز مي شود به خاطر بزرگ بودنش بايد فريم اسكرول دار شود ولي اينگومه نيست و اسكرول براي كل صفحه ايجاد مي شود ضمنا فريم به اندازه كل آن صفحه اي كه باز شده بزرگ مي شود و گويا اندازه آن ثابت نيست و به اندازه هر صفحه اي كه درونش باز شود تغيير مي كند و اسكرول دار نمي شود

    که با این برنامه نویسی پیشرفته نه مشکلات فریم هست و هم از زیبایی فریم استفاده می شود.
    من طبق همه اطلاعات آموزشي فريم از كتاب ها و سي دي ها و سايت هاي مختلف استفاده كردم ولي هيچ كدام اين گونه را توضيح ندادند
     
  15. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    آره درسته

    اگه یکم وقت بزاری میتونی در بیاریش. فکر میکنم از یه Script استفاده کردن .

    از دات نت هرچی بگی برمیاد
     
  16. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    پس خلاصه من نمي تونم با فرونت بيج اين كار رو بكنم . آره؟؟؟؟؟
     
  17. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اگر اسکریپت هم استفاده شده باشه سورسش رو میشه دید و خوند و متوجه روش کار شد - البته حوصله میخواد
     
  18. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    :( :( :(
    بابا يكي به ما حال بده
     
  19. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    من سورسشو یه نگاه کردم چیزیایی در آوردم فکر میکنم اصلاً از Frame استفاده نکردند .

    کد:
    <script language="javascript">
                window.onerror=window_onerror;
                function window_onerror()
                {
                    event.returnValue=true;return true;
                }
    var MenuHide=0;
    if(window.parent.frames.length!=0)
        window.parent.location="http://www.parsiblog.com/user.aspx";
    function TW(wich, wher){  
          if (wher!=undefined) wich = wich + "?id=" + wher
          var Win=window.open(wich,'helpwin','width=165,height=280,left=300,top=150,resizable=yes,scrollbars=yes');
      }
    function nem(menoid)
    {
        if(document.all("meno"+menoid).style.display== "none")  
        {
            document.all("meno"+menoid).style.display= "";
            document.all("foo"+menoid).color= "F7C162";
            document.all("imm"+menoid).src= "http://www.parsiblog.com/imgs/newpb/arr-2.gif";
        }
        else
        {
           document.all("meno"+menoid).style.display= "none";
           document.all("foo"+menoid).color= "";
           document.all("imm"+menoid).src= "http://www.parsiblog.com/imgs/newpb/arr-1.gif";
        }
    }
                function clicknem()
                {
                    for (i=1; i<16; i++)
                    {
                        if(MenuHide==0)//if (document.all("shb").src== "http://www.parsiblog.com/imgs/newpb/showb_click.gif")
                        {
                            document.all("meno"+i).style.display= "";
                            document.all("foo"+i).style.color= "F7C162";
                            document.all("shb").title= "بستن منوهاي باز";
                        }
                        else
                        {
                            document.all("meno"+i).style.display= "none";
                            document.all("foo"+i).style.color= "";
                            document.all("shb").title= "باز كردن منوهاي بسته";
                       }
                    }
                    if (MenuHide==1)
                    {
                       document.all.shb.src = "http://www.parsiblog.com/imgs/newpb/showb_click.gif";
                       MenuHide=0;
                    }
                    else
                    {
                        MenuHide=1;
                        document.all.shb.src= "http://www.parsiblog.com/imgs/newpb/showb.gif";
                    }
                }
    function dropto(arg1, arg2, arg3)
    {
        for (var io=0;io<100;io++)
        {
         if (arg2.indexOf(String.fromCharCode(1740))>-1) 
            arg2 = arg2.replace(String.fromCharCode(1740), "ي");
         else
            break;
        }
        document.all.UserFrame.src = GoToLink('"+ arg1 +"','"+ arg2 +"','"+ arg3 +"');
    }
    function logto(arg1)
    {
        if (arg1.indexOf("IMGs/exit.gif")>0)
        {
    	    __doPostBack('SignoutBtn','');
        }
        else
        {
    	    GoToLink('Login.aspx','mazoolagh110');
        }
    }
    var vaziat = false;
    var iji = document.all.hlpstyle.innerHTML;
    var img1 = new Image;
    img1.src = "IMGs/Ques_clk.gif";
    function hlpsel()
    {
        if (vaziat)
        {
    	    document.all.OffQues.style.visibility = "hidden";
    	    document.all.Ques.alt = "راهنمايي سريع";
    	    for (ip=0;ip<document.all.length;ip++)
    	    {
    	        if (document.all(ip).className=="onhlp")
    	             document.all(ip).className="hlp";
    	    }
        }
        else
        {
    	    document.all.OffQues.style.visibility = "visible";
    	    document.all.Ques.alt = "غير فعال كردن راهنمايي سريع";
    	    for (ip=0;ip<document.all.length;ip++)
    	    {
    	     if (document.all(ip).className=="hlp")
    	        document.all(ip).className="onhlp";
    	    }
        }
        vaziat = !vaziat;
    }
        </script>
    کد:
    <a href="UserInfo.aspx" target="UserFrame" onclick="if (vaziat){TW('Help.asp','userinfo'); return false;}" Class="hlp">مشخصات کاربري</a>
    
    کد:
    <div id="Frame" align="center" style="width: 100%; height: 290px;">
                        <iframe src="ParsiYar.aspx" scrolling="no" id="UserFrame" name="UserFrame" width="100%"
                            height="100%" frameborder="0"></iframe>
                    </div>


    خودتون ببینید
     
  20. ghorbani1234

    ghorbani1234 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    اي ايها الناس
    اي برنامه نويس ها
    خوب حالا هر جور هست منو كمك كنيد
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal