• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IranCell ( GPRS ) & Forex ( MetaTrader )

SAMSUNG2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي خواستم سوال كنم كه :
آيا كسي از دوستان تا حالا ورژن تحت Windows CE متا تريدر رو روي Pocket PC نصب كرده يا نه ؟
آيا اگه نصب بشه با GPRS مربوط به IranCell كار مي كنه ؟ و مي تونه به سرور Broker وصل بشه يا نه ؟
يا به عبارت ديگه :
آيا GPRS كه IranCell ارائه داده فقط براي باز كردن صفحات وب هست (Web Browsing ) يا نه مي تونه مثلا Yahoo Messenger و MetaTrader و .... رو هم به اينترنت وصل كنه و كار بده ؟

اگه لطف كنيد و جواب بديد خيلي ممنون مي شم .

بدرود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
مي خواستم سوال كنم كه :
آيا كسي از دوستان تا حالا ورژن تحت Windows CE متا تريدر رو روي Pocket PC نصب كرده يا نه ؟
آيا اگه نصب بشه با GPRS مربوط به IranCell كار مي كنه ؟ و مي تونه به سرور Broker وصل بشه يا نه ؟
يا به عبارت ديگه :
آيا GPRS كه IranCell ارائه داده فقط براي باز كردن صفحات وب هست (Web Browsing ) يا نه مي تونه مثلا Yahoo Messenger و MetaTrader و .... رو هم به اينترنت وصل كنه و كار بده ؟

اگه لطف كنيد و جواب بديد خيلي ممنون مي شم .

بدرود

یکی از کاربران اینجا ، کلی تلاش کرد ، من هم هرچه توانستم در راهنمایی انجام دادم ولی مثل اینکه نهایتا نتیجه نگرفت ، نفهمیدم اخر مشکلش سرور ایرانسل بود ، ناتوانی در ست کردن تنظیمات بود ، یا چیز دیگه

ولی با ایرانسل راحت به سرور یاهو یا گوگل یا اسکایپ می شه وصل شد

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چه تاپیک جالبی
فقط حیف که ازش استقبال نشده

دوست عزیز نمیدونم تا الان تونستین راهی پیدا کنین یا نه
اگه پیدا نکردین میتونم برنامه N2trader رو بهتون معرفی کنم
فقط متاسفانه لینک دانلود اون رو الان ندارم

اگه نیاز داشتین بگین تا براتون پیدا کنم ;) :)

fx13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو سه ماهه که با GPRS با متا تریدر کار می کنم، ولی با WM هیچ مشکل خاصی هم نداره و به راحتی آپدیت می شه

بالا