• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jasjar جسجار

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان اگر کسی jasjar تمیز و سالم برای فروش داره اعلام کنه
خریدارم
ترجیحا تمیز با لوازم کامل و باطری سالم

ال سی دی شکسته هم بدردم نمیخوره جز مورد ال سی دی و تاچ موردی داشت مثل کارنکردن دوربین و... مشکلی نیست توافق میکنیم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

Doom

Registered User
لایک‌ها
789

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اسپم نباشه:
واقعا دنیا همینه:(
ارزش انسانها هم همینطوره...

نه بابا اسپم چیه این حرفت از 100 تا jasjar حتما در زمان خودشم بیشتر ارزش داشت :D بسی فیض بردیم در این PT نخریدیم یک PPC

:lol::p

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سيروس جون ببين اين بدردت نميخوره
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=74612

مرسی عزیزم
ولی این دستگاه در بهترین حالت 120 تا 160 ارزش داره که بعده کسی بدون خط خش نگهش داشته باشه من دنبال زیر 120 هستم

در مقابل یک گوشی مثل پرو2 حتی حرفی واسه گفتن نداره چرا راه دور بریم حتی هم سطح TYTN2 یا TYTN1 هم نیست ولی چون من خاطره از این گوشی دارم و واسم یه داستان هایی داره دنبال خریدشم

بعدم این آقا رو میشناسم تعمییر کاره این گوشیش خراب بود تا چند ماه پیش دوربین و جعبه کابل و... هیچی هم نداشت 80 باهاش توافق کردم با همون اوضاع ولی گفت اول پول بعد ارسال منم انصراف دادم
البته شاید این گوشی اون گوشی نباشه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
مرسی عزیزم
ولی این دستگاه در بهترین حالت 120 تا 160 ارزش داره که بعده کسی بدون خط خش نگهش داشته باشه من دنبال زیر 120 هستم

در مقابل یک گوشی مثل پرو2 حتی حرفی واسه گفتن نداره چرا راه دور بریم حتی هم سطح TYTN2 یا TYTN1 هم نیست ولی چون من خاطره از این گوشی دارم و واسم یه داستان هایی داره دنبال خریدشم

بعدم این آقا رو میشناسم تعمییر کاره این گوشیش خراب بود تا چند ماه پیش دوربین و جعبه کابل و... هیچی هم نداشت 80 باهاش توافق کردم با همون اوضاع ولی گفت اول پول بعد ارسال منم انصراف دادم
البته شاید این گوشی اون گوشی نباشه

در ضمن باتریشم می گفت بیشتر از 6 الی 7 ساعت نگه نمی داره
منم می خاستم بخرمش به دلیل باتریش منصرف شدم و به شما پیشنهاد دادم :p

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
در ضمن باتریشم می گفت بیشتر از 6 الی 7 ساعت نگه نمی داره
منم می خاستم بخرمش به دلیل باتریش منصرف شدم و به شما پیشنهاد دادم :p

شاید تعمییرش کرده
البته همون موقع هم خیلی گرون میگفت با اون اوضاع

من کلی اعتماد سازی کردم که بفرسته ولی قبول نکرد اونقدر که ماشین امانی هم خواسته بودم هر کس دیگه ای بود برام ماشینش رو پست میکرد :D

دوستان میدونند هر چیزی میخرم باید اول تست کنم آدم خوش حسابی هم هستم
ایشون تعمییر کار بود و با توجه به اطلاعاتی که خودم دارم و توضیحاتی که بهم داد هر بلایی فکر میکردم سر این برد بیچاره آورده بود

در نتیجه خریدش 100% ریسک بود باید بازش میکردم تا از سلامتش مطمئن بشم منم تا دستگاهی رو نخرم امانتی باز نمی کنم در نتیجه به یک تست ساده هم راضی بودم ولی نفرستاد

بگذریم...............
کسی این مدل رو داشت خبر بده

بالا