سایت ساز وبزیخرید بک لینک

Java بهترين زبون برنامه نويسى. كى مى گه نه ؟

شروع موضوع توسط mahdi3466 ‏3 جولای 2004 در انجمن برنامه نویسی

  1. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    ديدم درباره همه زبون ها بحث مى شه به جز Java. ديدم حيفه زبون به اين باحالى درباره اش صحبت نشه.
    تا مى تونيد اينجا بنويسيد :D
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,855
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    خب وقتی بلد نیستیم چی بنویسیم؟!
     
  4. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,081
    تشکر شده:
    9
    خیلی خفنه !
     
  5. sefrvayek

    sefrvayek Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    557
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    يادش بخير با يكي از استادها خيلي كل مينداختيم. اون java اي بود من c# ي. الان هم كافيه شروع كنيم به مقايسه خصوصياتشون. البته برا ما برنامه نويسها بازار مهمتر از قابليتهاست. ميفهمي كه چي ميگم؟
     
  6. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    البته در راستاي خوب بودن جاوا حرفي نيست...ولي زبان بهتر از اون هم گير مياد!
    C#.net,VB.net چيزايي هستن كه بالا دستشون كم گير مياد!
     
  7. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    مساله بهتر و بدتر بودن نيست مساله كاريه كه ارش ميخواي. java فقط مستقل از Platform هست و با Java Virtual Machine سر و كار داره اما در مورد نت هم بايد گفت كه اونم ميخواد همين خصيصه جاوا رو براي خودش ايجاد كنه.
     
  8. CenoByte

    CenoByte کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    سلام خسته نباشيد خواستم فقط بگم كه همه زبونها مفيد هستند ولي هر كدوم براي كاره خاصي استفاده ميشود .از طرفي بايد سرعت و بازار كار رو هم در نظر گرفت.مثلا در همين ايران خودمون :سرعت و كيفيت از همه مهمتره پس بهتره دنبال زبانهايي مثل دلفي و ويبي و يا سي شارپ برويم. و از طرفي براي كارهاي خفن و پروژه هاي خطير و Enterpriseبايد فقط رفت دنبال جاوا ....و از آنجاييكه در كشور ما زياد پروژه ه اي بزرگ انجام نميشه خيلي كم با جاوا آشنا هستند.
    با اين حال همه زبانها خوب هستند.
    موفق باشيد.
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    فكر كنم J2E به اندازه كافي قدرتمند باشه كه محصولات مايكروسافت رو توي جيبش بگذاره
    و در ضمن اون #C كه گفتيد بيشتر syntax رو دراه از Java وام گيره!
     
  10. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    کی گفته جاوا این امکاناتی رو که شما میگین نداره ؟
    کی گفته JSE جاوای مایکروسافت رو تو جیبش میزاره ؟
    کی گفت حاضره قابلیت های سی شار÷ رو با جاوا مقایسه کنه ؟

    جمع کنید باباو فقط جاوا ...................................................
    یعنِ فقط VJ++ و VJ#
     
  11. CenoByte

    CenoByte کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    عزيزه جان برادر هر چيزي براي يكاري خوبه.
    بله سي شارپ بنا به گفته يكي از جاوا كاراي خفن يك كپي احمقانه از جاوا است.
    ولي واقعيت اين است كه نوشتن برنامه هاي تحت ويندوز با جاوا اشتباه محض است.
    هر چيزي براي يك كاري خوبه؟ اگه خواستيد ميتونيم در اين مورد يك بحث دوستانه رو آغاز كنيم.
    بنده هيچ تعصبي روي هيچ زباني ندارم.
    موفق باشيد.
     
  12. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    چرا نوشتن برنامه با جاوا اشتباهه ؟ زبون به این باحالی اگه یه JVM یا .... رو ویندوز نصب کنی هیچ مشکلی نداره
    فوقش هم بشه 5MG حالا 5 تا نه 25 تا. مهم اینه که آدم با زبونش حال کنه حاااااااااااااااااااااالللللللللللل
     
  13. hosseinkazemi

    hosseinkazemi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    قابل توجه اونايي كه به jvm شون مينازن:
    اگر نگاهي به معماري .NET FrameWork بندازيد ميبينيد كه .NET اين قابليت رو داره كه وابسته به هيچ پلتفرمي نباشه.
    و اين قضيه الان در حال پي گيري هست و الان براي لينوكس ميتونيد يه شبه كامپايلر هم تازه پيدا كنيد .ضمنا ساپورت مايكروسافت از محصولاتش خيلي زياد هست.
    بهتون قول ميدم اكه يه دفه با C# برنامه بنويسيد سادگي و قدرت رو تازه ميفهميد.

     
  14. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    آره قبول دارم که #C خیلی قدرتمنده ولی جاوا یه سبک خاصی داره که آدم شیفته می شه مثلا توی #C می نویسیم :
    Form.Text = "Some Tilte";​
    ولی تو جاوا می نویسیم :
    Form.setText("Some Title");​
    خوب خیلی شبیه هستند ولی به نظر من تنظیم Title پنجره با یک متد خیلی جالب تره تا این که مستقیما یه متغیر رو تغییر بدیم (استانداردش هم همینه)
    به هر حال من با هر دو کار می کنم و از اطلاعات همه دوستان استفاده می کنم

    http://www.mahdikh.5u.com/
     
  15. hosseinkazemi

    hosseinkazemi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    البته اگر به طور حرفه اي به اين دو تا مثالي كه زدي نگاه كني C# هم از نوعي متد استفاده مي كنه كه اصطلاحا بهش Property ميگن و هيچ فرقي با متدي كه در Java نميكنه.

    http://www.hosseinkazemi.net
     
  16. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    من هم جاوا رو زبان خوبي مي دونم كه مايكروسافت خيلي بهش ظلم كرد . البته من سي پلاس پلاس رو به همه چي ترجيح مي دم . اما فعلا بازار كار رو دات نت هست . چه مي شه كرد .
     
  17. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    دوستان عزيز بالا بريد پايين بيايد...فقط دات نت!
     
  18. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    آره این حرف رو قبول دارم, اما اگه یه کم بالا تر از حرفه ای دقت کنی می بينی که متد با Property یه فرق هایی داره
    درسته که هر دو یه کار انجام می دن و تقریبا یکی هستند, اما متد از شاخه Function هاست و Property از شاخه Variable ها, در واقع می شه گفت Property متغیری است که توسط برنامه نویس توی یک کلاس و با دسترسی Public نوشته می شه و اصولا ضعیف تر از متد عمل می کنه چون متد می تونه شامل کدی باشه که آرگومان ورودی رو Validate کنه و از اون, اون طوری که برنامه نویس می خواد استفاده کنه که Property ها از این امتیاز محروم هستند

    البته یه چیز دیگه هم هست : جاوا یه دستور العمل ها و قوانین مربوط به خودش رو داره و هیچ رقمه از اون قوانین کوتاه نمی آد, ممکنه که آدم در شروع کار از این قوانین سفت و سخت و رفتار گزينشی جاوا خوشش نیاد, ولی وقتی عادت کنی می بینی که بدون این قوانین برنامه نویسی اصلا حال نمی ده, مزه نداره
    به هر حال خیلی خوشحال می شم این بحث ادامه پیدا کنه, من #C رو تازه شروع کرده ام و خیلی دوست دارم در موردش اصلاعات جمع کنم, لطفا بنویسید....

    http://www.mahdikh.5u.com
     
  19. mahdi3466

    mahdi3466 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    آره این حرف رو قبول دارم, اما اگه یه کم بالا تر از حرفه ای دقت کنی می بينی که متد با Property یه فرق هایی داره
    درسته که هر دو یه کار انجام می دن و تقریبا یکی هستند, اما متد از شاخه Function هاست و Property از شاخه Variable ها, در واقع می شه گفت Property متغیری است که توسط برنامه نویس توی یک کلاس و با دسترسی Public نوشته می شه و اصولا ضعیف تر از متد عمل می کنه چون متد می تونه شامل کدی باشه که آرگومان ورودی رو Validate کنه و از اون, اون طوری که برنامه نویس می خواد استفاده کنه که Property ها از این امتیاز محروم هستند

    البته یه چیز دیگه هم هست : جاوا یه دستور العمل ها و قوانین مربوط به خودش رو داره و هیچ رقمه از اون قوانین کوتاه نمی آد, ممکنه که آدم در شروع کار از این قوانین سفت و سخت و رفتار گزينشی جاوا خوشش نیاد, ولی وقتی عادت کنی می بینی که بدون این قوانین برنامه نویسی اصلا حال نمی ده, مزه نداره
    به هر حال خیلی خوشحال می شم این بحث ادامه پیدا کنه, من #C رو تازه شروع کرده ام و خیلی دوست دارم در موردش اطلاعات جمع کنم, لطفا بنویسید....

    http://www.mahdikh.5u.com
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی