آژانس هواپیماییexchanging

K800 مشگل عجيب با

شروع موضوع توسط Ronan ‏26 می 2008 در انجمن بایگانی

  1. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام :

    بچه ها من K 800 دارم . ديروز داشتم يه سري برنامه ميريختم روش و كارم تموم شد و Safely Remove ‌كردم

    بعد شب داشتم تو موبايل ميگشتم ديدم عكسايي كه روي مموري كارتمه هيچ كدومشون نيستن :blink:

    كف كردم ... با كامپيوتر هم وصل شدم بازم ديدم هيچ عكسي وجود نداره ... بعد يه موضوع ديگه اينكه

    من مثلا چند تا عكس ميريزم تو موبايلم كه همشون مثلا Jpg هستن ... بعد جالبه كه مثلا 2 تاشو نشون ميده

    اما 5 تارو نشون نميده ... يعني اصلا تو موبايل وجود نداره اما وقتي با كامپيوتر چك ميكنم ميبينم كه عكسا هستن

    به نظر شما مشگلش چيه ؟ بعد رزولوشن گوشي K 800 چنده براي دانلود بازي ميخوام بدونم و اگر ميشه

    يه سري بازي 3D ‌كه به گوشيم بخوره معرفي كنيد ;)
     
  2. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    بازی 240x320 بگیر ( QVGA )
    که در " این " تاپیک هم هست یه چیزایی
    روی Main Memory ریختی ؟ امکان داره مموری کارتی ایراد دار گرفته باشی
     
  3. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسي از كمكت ... اتفاق جالب ديگه اينكه از زماني كه اين اتفاق افتادش سيستم عكسايي كه نشون نميداد

    درست شده و الان نشون ميده و حالا داستان غيب شدن عكسا نميدونم چيه ... اميدوارم ديگه پيش نياد :)
     
  4. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    مساله ديگه اي پيش اومده ... اينكه يهو روي بازيهايي كه ريختم روي موبايل يهو يه خط قرمز كشيده شد

    و ديگه هيچ كدومو نميشه بازي كرد ... بازيهارو هم از سايتاي مختلف در روزهاي مختلف برداشتم

    اما يه لحظه ديدم روي همه بازيا يه خط قرمز اومد و هيچ كدوم ديگه اجرا نميشن
     
  5. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    در W900 هم این اتقاق چند باری افتاد که با خاموش/روشن کردن درست میشد
    اگر هم روی مموری کارت بریزی و گوشی روشن باشه در بیاری این حالت اتفاق میفته
     
  6. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    من همرو پاك كردم ... چون خاموش روشن كردم و كارتو دراوردم اما بازم نتيجه نداد براي همين پاكشون

    كردم :( بعد يه سوال ديگه ... يه بازي هستش كه با چند تا رزولوشن گذاشتن و من 320 در 240 كه به گوشيم ميخوره

    رو ميريزم اما بازم تصويرش كوچيكه ... فكر ميكنيد چرا ... البته همين يدونه اين مشگلو داره
     
  7. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,771
    تشکر شده:
    745
    محل سکونت:
    Tehran
    یه دلیل ساده:

    فایل مورد نظر اشتباه اپلود شده و نسخه ای با رزولوشن کمتر مثلا 176x220 هست....
     
  8. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    بچه ها GPS اين گوشي ( K 800 ) كجاست ... من هر چي ميگردم پيدا نميكنم ... اصلا Gps ‌داره يا نداره ؟
     
  9. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,771
    تشکر شده:
    745
    محل سکونت:
    Tehran
    اصلا نداره...!!
     
  10. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    عجب ... چطور براش Gps نزاشتن ؟ كلا فكر كنم سوني اريكسون نداره درسته ؟
     
  11. Scotopia

    Scotopia کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2008
    نوشته ها:
    541
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    ABBEY
    سونی اریکسون هم روی گوشی های XPERIA X1 , W760 , C702, Z780
    GPS گذاشته.
     
  12. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    تاریخ ساخت گوشی رو ببین. اون زمان رو هیچ گوشی هنوز GPS نزده بودن !
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. shahram_k-jam

    shahram_k-jam Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2007
    نوشته ها:
    976
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran, Tehran
    آقا سلام عرض شد. ;)
    شما باطري موبايلت ميشكل نداره؟

    ولي در كل خوب شد كه شما PPC نخريديد.:D
     
  15. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    نه باطريش مشگلي نداره ... يعني تقريبا اگه 100 % پر باشه حدود 7 ساعت موزيك يه كله پخش ميكنه

    دوباره عكسام پاك شد ... يهو گوشي خاموش روشن شد ئ همه اطلاعات پريد ... بازيا و موسيقي و عكس

    99 % رم گوشي كه گذاشته ايراد داره ... يعني مطمان شدم ... بعد هي ميگه Memory رو Format كن

    من ميزنم ميگه Memory Formatted ‌اما باز كه روشن ميشه همين پيغامو ميده ... بايد براي يه مموري ديگه

    بخرم ولي گوشي خداييه ... واقعا آنتن دهي و كيفيت عكسشو اينا عاليه ... بازياشم رفتم گرفتم توپه
     
  16. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    سونی اریکسون gps external داره حالا نمیدونم به ک800 بخوره یا نه!!!!:cool:
     
  17. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    من فعلا روی گوشی های نسل سیمبین 9.2 امکان ساپورت جی پی اس اکسترنال دیدم.روی گوشی های دیگه فعلا رویت نشده !
     
  18. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب خدارو شكر مشگل بر طرف شد ... مشگل مموري بود كه طرف آشغالي انداخته بود ... الان نو انداختم

    25 تومن عالي كار ميكنه ... برنامه اي هستش بشه Gps گذاشت رو گوشي ؟
     
  19. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    جی پی اس یک امکان سخت افزاریه نه نرم افزاری