nexpay

komak ( SOS ) !!!!

شروع موضوع توسط pingu pin ‏9 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    lotfan komak konid chand rooze ke too internet nemitoonam farsi type konam na inja va na too email zaboone keybord ham ba " alt + shift " taghiir nemikone va hatman bayad click konam va taze baad az klick ham nemitoonam farsi type konam . albate too barname haye dige mesle " word " ya " photoshop " hich moshkeli nadaram va farsi be rahati type mishe
    loyfan age midoonin begid chi kar konam .
    omivaram hosele dashte bashid va javabamo bedid
     
  2. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    خب . دوباره فونت فارسی تو پاک کن و دوباره بریز رو سیستمت
    اگه مشکلی داشتی بگو !
     
  3. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    che joory pakesh konam ? :blush:
     
  4. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    برای پاک کردن control panel بعد regional and languageoptionsبعد منوی language بعد قسمت details اینجا که رسیدی رو خودت میدونی چی کار کنی add برای اضافه کردن زبان remove برای پاک کردنه!
     
  5. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    mamnoon ke javab dadid . in karo kardam vali dorost nashod :(
     
  6. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    پنگوئن جان شما توی NotePad می تونی فارسی تایپ کنی؟
    مرورگرت چیه؟
    در آدرس بار مرورگر می تونی فارسی تایپ کنی و فقط در خود صفحه نمی تونی فارسی تایپ کنی؟
    اینا را بگو تا بتونم بهتر کمکت کنم!!!
     
  7. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    bale daghighan hamintore
    explorer
     
  8. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    مشکل عجیبیه
    پیشنهاد میکنم ویندوز عوض کنی
     
  9. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    پنگوئن عزیز شما اصلا منظوره پست من را فهمیدی
    من چی گفتم که شما می گی دقیقا همین طوره:eek:
    در ضمن مرورگر explorer جدید آمده:blink:
     
  10. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    فکر کنم مشکل از اینجا باشه
    مانند تصویر تنظیمش کن


    [​IMG]
     
  11. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    tanzimat mesle aksi ke ferestadine
    tooye toolbar va notpad va word va .... farsi type mishe vali too safehate web na
    masaleye ajibtar inke emeooz windows ro avaz kardam ta asr khob bood vali alan ka oomadam tashakor konam va begam ke dorost shode dobare hamoonjoori shod :wacko:
     
  12. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    rasti manzooram in bood ke moroorgaram" IE " hast
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    یعین اینکه وقتی دکمه فارسی رو میزنین و بعد توی ریچ تکس باکس چیزی رو میخواین بنویسین فارسی نمینویسه
    و دکمه fa به en توی تولبار تبدیل میشه ؟
    توی این مسیر فارسی رو اد کن ببین درست میشه ؟
    ie>tools>options>languages و بعد دکمه Add و انتخاب فارسی و بعد دکمه ok
     
  15. pingu pin

    pingu pin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    واقعا همتون ممنونم که وقت گذاشتین و جواب دادین . بلآخره کشف کردم بخاطر چی بود :happy:
    تولبار گوگل !!! اونو که uninstal کردم درست شد !!:blink:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal