سایت ساز وبزیخرید بک لینک

komakkk squid hey mimireee

شروع موضوع توسط majestic ‏10 ژوئن 2004 در انجمن شبکه

  1. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    1 nafar be man komak kone asabam khord shod dige.
    in besquid eh bebakhshid squid hey mimire .vaghti ke server miad bala pang deghe khob kar mikone bad yadesh mire ke gharar bood 1 kari kone.
    mesle inke ba DNS hash moshlel peydamikone
    chon ke ping mikone be IP addres vali be host ping nemikone.
    tazeh IP forwardesh ham kar nemikone..
    kholase yeki komakkkkk
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. golbahar

    golbahar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2004
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    iran-
    باسلام
    آیا مشکلت روی کش سرور است؟ پهنای باند درچه حالی است؟
     
  4. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    salam
    are faghat khode user hayee ke az cache server estefadeh mikonan in jori mishan
    vali khode linux hich eshkali nadare va mesle jeet site baz mikone
    az lotfe shoma mham motshakeram azizam.
     
  5. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    آقا اگه بتوني فارسي بنويسي بهتر ميشه مشكلو فهميد
    اينطوري كسي حوصله نميكنه بخونه چه برسه حل كنه
     
  6. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    سلام به همه دوستان عزیز.
    من یک مشکل دارد. این کش سرور SQUID هی بعد از چند دقیقه میمیره...
    یعنی بعد از چند دقیقه از بعد از بالا اومعدن لینوکس کش سرور از کار میوفته ولی قبل از غیر فعال شدن کش کارش علی است و خیلی خوب کار میکونه. ولی بعد از چند دقه از کار میفته. ولی لینوکس خودش اینترنت کار میکونه...
    از کومکتون ممنونم...
     
  7. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    -------

    سلام
    روي يكي از Session هاي لينوكستون اينو تايپ كنين tail -f /var/log/messages
    روي يكي ديگه اسكوييد رو ريست كنين اينطوري etc/rc.d/init.d/squid restart/
    حالا رو همون اولي نگاه كنين كه چه ايرادي رو نشون ميده (وقتي از كار ميفته) به منم خبر بدين !
     
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مطمئنا تا چند وقت پيش درست کار ميکرده!
    وقتی ميگم Squid خيلی خوبه در صورتيکه درست نصب و Config بشه علتش همينه.
    الان بعيد ميدونم برای درست کردنش راهی وجود داشته باشه يا حداقل من بلت نيستم.
    مجبوری مجددا نصبش کنی. و اگه درست نصب نشه باز هم همينطور ميشه . . .

    مشکل از فضای مربوط به Log است.
     
  9. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    با سلام دوباره
    از راهنمایی های همه متش کرم ولی این بار 4 رم است که من دارم این کش رو نصب می کنم STABLE5 هم هست .
    این دفهیه اخری مجبور شدم لینوکس رو با محیط گرافیکی نصب کنم. تا راحت تر مشکلشو بفهمم.ولی ....
    نمیدونم ممکن این مشکل از سخت افزار باشه؟؟؟؟
    وقتی Squid رو ریست می کنی درست میشه ولی بازم بد از چند دقیقه از کار میوفته...
    باز هم از کمکه همتون متشکرم....
     
  10. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    بازم سلام
    من یک خاهش دیگه هم داشتم.
    من تاحالا از اسکویت که استفاده می کردم چون IP اهی شبکم INVALIDبود از ترانس÷رنت استفاده می کردم وای حالا چو 32 IP VALID گرفتم میخام از WCCP استفاده کنم.وای تو وب لاگ ها هر چی سرچ کردم چیزی که راهنمای دقیقی باشه نیافتم.
    ÷س اگه میشه من به سرعت نیاز به کمک دارم.
    فوری و فوری
    خیلی مرسی بشید همتون بچه های با حال...
     
  11. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    نه بابا مثل ایکه کسی منو دوست نداره..
    منم میرشم اون اتاق گریه می کنم.
    بعدش هم میگن چرا جون مردم میره موتاد ویشه بعد هم میشه معذل جامعم..
     
  12. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    عوامل زيادي وجود داره كه سر فرصت اينجا مي نويسم!!
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    IP وليد و Invalid چه ربطی به Transparent بودن يا WCCP و . . . داره؟!
    من متوجه نشدم !
     
  14. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    سلام کورش جان.
    حق با شماست .
    من هم می دونم که هیچ ربطی نداره.
    منظور من این بود قبلا چون INVALIDبود برام مهم نبور که کش از کار بیوفته یا نه ولر حالا مجبورم شبکه رو طوری طراحی کنم که در صورت از کار افتادن کش سرور شبکه به کارش ادامه بده.
    همین به خدا.
    حالا کسی هست که به من کمک کنه؟؟؟
     
  15. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    نه بابا جدی جدی خبری نیست.
    کسی نمیخاد کمک کنه.
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ميتونم يه خواهشی بکنم؟
    شما در اين مورد کمی جستجو کن. مثلا در گوگل. کمی براش وقت صرف کن و بعد اگر مشکل داشتی سوالت رو مطرح کن.
    بعد ميشه در موردش بحث کرد.
    ولی جو اينجا اينطوری نيست که کسی بياد و از ب بسم الله مثل يه Tutorial برات توضيح بده.
     
  17. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    -----------------
    سلام
    به خدا منم يه چيزي ازتون خواستم كه هنوز جوابشو ندادين ! نتيجه اون دو تا دستور منو ميگين ؟
     
  18. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd





    ببخشيد كه دير شد .
    اوچيزي كه شما خواستين اين بود...
    Jun 22 01:25:50 cache-squid squid[4315]: Squid Parent: child process 4317 exited with status 0
    Jun 22 01:25:52 cache-squid squid[4422]: Squid Parent: child process 4424 started
    بعد از اجراي اون فرمان اين جواب رو ميده.
    راستي 1 چيز جالب.
    وقتي كه از كار ميوفته ديگه به سايت ها پينگ هم نمي كنه.((با ادرس هاست)) ولي با اي پي پينگ ميكنه.
    توي آدرس بار هم اگه هدرس هي پي سايت رو بزني بعد از اينكه پدر خودش رو در مياره به زور 1 چيزايي باز ميكنه :blink:
     
  19. majestic

    majestic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    brujerd
    آقا يافتم..... :D
    فهميدم كه مشكلش چي بود. :cool:
    مشكل از فاير وال بود .همين.........
    ولي پدر منو سلواتي كرد تا درست شد. :blink: :wacko:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی