سلام دوستان.
اول بذاريد از اينجا شروع كنم . اين دوستمون mehdvirus . خدمت شما عرض كنم كه شما اصلا خدايي هالويي
اين از اين. راجع به اين دوست ديگر مون m_amin هم عرض كنم كه منم قبول دارم كه تمپليت اين سايت تابلوه. :happy:
ولي اصل كاري يه چيز ديگه هست. من چيزي كه گرفتم رو ميبينم.
درباره فيش هاي پرداختي هم بايد خدمتتون عرض كنم كه اين فيش هاي واريزي به اين شماره حساب واريز شده اند
و اون بر ميگرده به حدودا چند وقت پيش كه بنده اين جايزه رو گرفتم. اگه هم بخواهيد شماره تلفن شخصي كه من
باهاش ايگولدام رو به ريال تبديل كردم ميدم و شماها باهاش صحبت كنيد تا خودتون ببينيد.
من اصلا قصد ام طرفداري از اينجور سايت ها نيست. چون چوب اين سايت ها رو زياد خوردم. يه نمونش گلدماين و گلد
كوئست.
اين اطلاعاتي كه بنده به شما دادم طبق حرف هايي يكي از آشنايان بوده و وقتي كه من هم تو اين سيستم عضو
شدم منم دقيقا همين تحقيقات رو كه شما اين بالا نوشتيد رو انجام دادم. در مورد دامين هم كه ميگيد در فلان تاريخ
ثبت شده بهتره يه چيزي ديگه رو هم بگم. اگه هركدوم شما تو عمرتون يه سايت داشتيد بعد از يه مدت دامين و
هاست شما اكسپاير ميشه. واسه همين مجبوريد دوباره ثبت اش كنيد. لطفا رو معده سخنراني نفرماييد.
و دامين
www.cobic.com هم مال خودمه. من يه تاپيك تو بخش بازارچه زدم و گفتم كه اين دامين فروشيه. همين الان
هم اين تاپيك هستش. ولي مشتري گير نيومد و منم قصد هيچ كاري رو با اين ساين نداشتم اونو به اين سايت
ريدايركت كردم تا ويزيتورهاي سايت به اونجا برن و يه خورده بيشتر با اين سايت به قول دوستا تابلو آشنا بشن.
من يه مقاله خوندم كه تو اولين فرصت لينكش رو هم واستون ميذارم. تو اين مقاله خيلي عالي در مورد اينجور سايتها
بحث شده كه هر آدم سالمي اينو به راحتي درك ميكنه.
و در آخر هم عرض كنم كه من طرفدار هيچ كدوم از اين سايت ها نيستم. بنده هم مثل خيلي از شماها
فقط به دنبال اينم كه از اينترنت يه پولي دربيارم. نه اينكه الكي از كسي طرفداري كنم. ملاك من واسه راست يا دروغ
بودن اينجور سايت ها مدت زمان عمرشون و مدت زمان كاركرد مفيد و همچنين مقدار پولي هست كه ميدن. و عضو
شدن يا نشدن ما هم هيچ تاثيري به حال بنده نداره !!!! شما هركدومتون مختار ايد كه خودتون تصميم بگيريد.
و اين درست نيست كه آدم به قول اين آقا ديويد ( كه خودش هم بيشتر وقت ها نميدونه چي ميگه. ( خدا يه عقلي به
شما بده و يه پول درست و حسابي هم به من) ) چهره بقيه رو خراب كنه.
آدم خوبه يه قدري ظرفيت و فرهنگ تاپيك نوشتن رو هم داشته باشه.

نه اينكه همين جوري مثل گوريل بياد تو
صورت طرف.
در آخر هركي هم در مورد اين عرايض بنده و اينكه مي خواست واقعا دليل و مدرك ها رو ببينه حرفي داشت ميتونه
به من پي ام بده تا تلفني با هم صحبت كنيم. من آماده هرگونه مباحثه در اين رابطه ام.
فعلا با اجازه. :happy: