سایت ساز وبزیخرید بک لینک

Lan Accounting

شروع موضوع توسط sinoori ‏8 ژوئن 2004 در انجمن شبکه

  1. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام
    لطفآ به من بگيد يك نرم افزار accounting تحت LAN رو از كجا مىتوم download كنم

    please send to my mail : [email protected]


    salam
    lotfan be man begid keh yeh narmafzar accounting taht lan ro az koja mitoonamdownload konam
    mer​
    ci
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Meteor

    Meteor کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2004
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    1
    این دنگ و فنگ ها رو نداره فقط یه دونه وی پی ان سرور راه بنداز بعد هم از ان تی تک پلاس استفاده کن واسه اکانتینگش. کاری نداره که . من خودم راه انداختم کلی هم کارت درست کردم طرف میاد میشینه پای سیستم و کانکت میکنه و خلاص نه می خواهد وقت بگیری نه چیزی . اگر خواستی بیشتر بدونی بگو . ​
     
  4. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!

    چند تا Thread باز كردي شما؟ (3 تا !) يكي كافي نبود؟
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دوست عزيز،
    اينجا امکان Search وجود داره.
    لطفا از باز کردن Thread های تکراری و مطرح نمودن سوالهايی که پاسخ آن بارها داده شده خودداری کنيد.
    به مطالب گذشته در اين رابطه مراجعه کنيد و اگر سوالی داشتيد در ادامه همان مطالب مطرح کنيد.
     
  6. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام
    با عرض معذرت از دوستان بابت فرستادن چندباره سوال
    فقط ميخواستم بگم كه عمدي نبود و دليلش فقط قطع شدن اينترنت بود :(

    من كرج رفته بودم يه كش سرور نصب كنم و اونجا يه همچين برنامه اي از من خواستن كه بتو نن مثلآ براي يه كاربر
    تعريف كنن كه توي هفته مي تونه 4 ساعت كار كنه و اين شد كه از همونجا اين سوال رو مطرح كردم

    دوستاني كه لطف دارن اگه وقت كردن راهنمايي كنن

    [email protected]
     
  7. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    همونطور که گفتم در اين مورد قبلا توضيح داده شده.
    به مطالب گذشته رجوع کنيد.
     
  8. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    آقاي كوروش شما درست ميگيد ولي مطمئنآ جواب اون سوالي كه من داشتم تو هيچكدوم از بحثها پاسخ داده نشده
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    باور کن در مورد Download کردن NTTacPlus توضيح داده شده.
     
  10. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    آقا کوروش منظورم راهی واسه مثلآ تعریف کردن 4 ساعت تو هفته برای یه کاربر توی LAN بود به صورت 2ساعت تو یک روز

    البته با Document های خوبی که تو این سایت دیدم بزودی گزارش نحوه عملی کردن این روش رو در اختیار همه دوستان قرار میدم.
     
  11. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    =-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    سلام
    دوست من شما ميتونيد از *** استفاده كني بعد يه NTTAC رويه همون PC نصب كن و RADIUS رو بده NTTAC.
    از تويه NTTAC ميشه تعريف كرد كه چه روز هايي در هفته چه ساعت هايي در روز چه حجمي از اطلاعات (Kbps)و...
    شما در NTTAC قدرت مانور بالايي داريد.
    اگر در Config كردن *** مشكلي داشتيد بنويسيد تا با كمك دوستان جواب بديم.


    با تشكر
    --بابك--
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    حالا متوجه شدم.
    از راهنمای خود NTTacPlus استفاده کن. خيلی کامل توضيح داده.
     
  13. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام ا
    اگه نخام کاربرها IP ولید داشته باشن چه کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
     
  14. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    NAT كن بعد تويه رنج اين وليد يه IP به Server اظافه كن
     
  15. sinoori

    sinoori کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان فعال و خوبم

    آقا , کسی اینجا هست که تو Coding برنامه Radius سر رشته داشته باشه؟

    من به اون قسمت از Surce Code اين برنامه حسابرسي احتياج دارم كه تو اون قسمت , گروههاي شبانه وكلآ Accounting تو شب رو نوشته باشه ...

    كسي هست كه بتونه كدش رو واسم بفرسته ؟

    ___________________________________________

    [email protected]
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی