• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

LCD PDA

mohse_278

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
ye soal man pda2k daram mikhastam bedunam chera range windows mobile man bad shode eshkal chiye mesle inke 16 rang shode bashe az 16kb dar umade chikar bayad bekonam nemidunam chesh shode:(

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
شما میتونی یه کپچر بگیری بذاری اینجا؟.....از برنامه هندی منو استفاده کن....Handymenu

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mohse_278 :
salam
ye soal man pda2k daram mikhastam bedunam chera range windows mobile man bad shode eshkal chiye mesle inke 16 rang shode bashe az 16kb dar umade chikar bayad bekonam nemidunam chesh shode:(
دوستمون درست می گن ، اسکرین شات لازمه
در ضمن ، فارسی تایپ کنید
ممنون

mohse_278

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دوستمون درست می گن ، اسکرین شات لازمه
در ضمن ، فارسی تایپ کنید
ممنون
سلام
من نمیدونم باید چیکار کنم این رنگش 16 رنگه بعد عکس کمیگیرم تو گوشی خرابه اما فایل رو تو کامپوتر میریزم درسته سیت اپ نداره تنظیم بکنم از راهنمایاتون ممنون میشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mohse_278 :
سلام
من نمیدونم باید چیکار کنم این رنگش 16 رنگه بعد عکس کمیگیرم تو گوشی خرابه اما فایل رو تو کامپوتر میریزم درسته سیت اپ نداره تنظیم بکنم از راهنمایاتون ممنون میشم
قربان اگر درست فهمیده باشم ، شما می گویید که توی ویندوز اسکرین شاتی که می گیرید درست مثل اولشه ،به قول شما 16رنگ نیست؟
خوب اگر این طوره ، ممکنه علاوه بر تاچ ، ال سی دی تون رو هم براتون مرحمت فرمودن و با یک معیوبش تعویض کردن ، برای اون هم هزینه پرداخت کرده بودید؟

بالا