• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

LEC TRANSALTOR باقابلیت ترجمه صفحات وب

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فروش مترجم LEC TRANSALTOR باقابلیت ترجمه صفحات وب فقط ۴۵٠٠تومان
توضیحات بیشتر در ادرس زیر
گرانتر نخرید فقط 4.500 تومان تا 25 فروردین 88
همان چیزی که واقعا نیاز دارید
ترجمه صفحات وب به فارسی
ترجمه متون جمله به جمله به فارسی
ترجمه متون از فارسی به انگلیسی
سازگار با ورد و نوت پد
همگام سازی پیشرفته با کلیپ برد ویندوز
قیمت این نرم افزار الان در بازار تهران و تک زبانه اون 25.000 تومان اما شما با پرداخت 4.500 همه زبان های انرا نیز میتوانید دریافت کنید حجم نرم افزار 600مگابایت
هزینه پست را تا 20 فروردین مهمان ما باشید
اطلاعات بیشتر در
http://5m5.ir/catalog/product_info.php?products_id=40

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا میشه یه تست از این برنامه ببینم ؟؟
من خیلی دنبال این برنامه با این قیمت بودم..........

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
منم همینطور

یه تست بدید ببینیم چقدر خوب ترجمه می کنه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا اگه واقعا خوب کار بکنه من گرونتر ازت میخرم......

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ورژن این برنامه هم می فرمایید چند است / من یکی دارم ولی فارسی رو خوب ترجمه نمی کنه / و باید ویراستاری شود.

اینی که شما می فروشید این مشکلات رو داره یا خیر؟

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من12 LEC POWER TRANSLATOR رو تو کالکشنم دارم به درد نمی خوره
اما
یه مترجم متن قوی دارم خیلی فوق العاده است از بقیه ی مترجم متن ها واقعا بهتره
اینم از نمونه ی کارش

Read me خودش

اینم یکی دیگه:

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من12 LEC POWER TRANSLATOR رو تو کالکشنم دارم به درد نمی خوره
اما
یه مترجم متن قوی دارم خیلی فوق العاده است از بقیه ی مترجم متن ها واقعا بهتره
اینم از نمونه ی کارش
http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.1d7c1368b6.png[/IMG][/URL]

با سلام به دوستان
اولا دوست من این عکسی که شما گذاشتی مترجم پارس هست ورژن 2.5 اون که وب را نمیتونه ترجمه کنه
وترجمه هاییم که میده در حد خودش خوبه و احتمالا نرم افزار شما رجیستر شده نیست یا دیکشنریاش کامل نصب نشده شایدم سرعتت در اینترنت کمه در کل نمیدونم مشکل شما چیه

اما نرم افزار ما
دقت ترجمه اون در سایت های عمومی مثل یاهو و... بسیار بالاست و تا 80 درصد درست ترجمه میکنه
دقت ترجمه اون در سایت های تخصصی در حدود 45 تا60 درصد مثلا در سایت هایی با موضوع کشاورزی و گیاهپزشکی من خودم استفاده کردم بالاخره کار راه اندازه
ضمن اینکه میتونه سایت هایی که روسی اسپانیایی و ....تا 16 زبان به جز فارسی هستند به فارسی یا انگلیسی ترجمه کنه که در نوع خودش بی نظیر
بانک اطلاعاتیش هر رزو در حال کامل شدنه و مسلما روز به روز ترجمه بهتری ارائه میده
نرم افزار ایرانی نیست اما کاملا زبان فارسی جزو 16 زبان خودش داره و تمام بخشاش اونو پشتیبانی میکنه
قسمت ترجمه متنش با کمک سرور های بابیلون هست و مثل پدیده و پارس تقریبا ترجمه میکنه
در کل برای ترجمه صفحات وب بسیار عالی
برای ترجمه متن بصورت جمله ای زیباد خوب نیست برای اون کار پارس نسحه 2.5 بهتره
برای ترجمه متن از فارسی به انگلیسی هم عالیه که اولین نرم افزار هست در این زمینه
درضمن اینم ادرس سایت اصلیش عضو بشید و تا 7 روز ازش رایگان استفاده کنید تا قدرت این نرم افزار ببینید الته سایتش محدودیت داره یکم و قدرت واقعی نرم افزار نشون نمیده مثلا در هر صفحه فقط 800 کلمه ترجمه میکنه
اگر سایتشو نتونستید باز کنید لینک زیر ببینید یا عکس زیر
http://translationfarm.lec.com/?src...MWT&ServiceTicket=W:userid:766145]1:1.41433.R
این عکسی از کار نرم افزار که صفحه اول یاهو ترجمه کرده خودتون ببینید

نمونه کار سیستم http://upload.iranblog.com/1/1206288979.jpg

1206288979.jpg

برای سفارش خرید این نرم افزار که
حجمش 600 مگ در یک سی دی
کرک شده
4.500 تومان فقط تا 25 فروردین
ارسال با پست پیشتاز
قیمت در بازار رضا تهران تک زبانه 56000تومان و در اینترنت هم عمرا کمتر از این پیدا کنید
قابلیت ترجمه صفحات وب - متن جمله به جمله- کلمه به کلمه-برگردان از فارسی به 16 زبان دیگر- قابلیت افزودن لغت جدید
برای خرید به ادرس زیر بریدhttp://5m5.ir/catalog/

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
با سلام به دوستان
اولا دوست من این عکسی که شما گذاشتی مترجم پارس هست ورژن 2.5 اون که وب را نمیتونه ترجمه کنه
وترجمه هاییم که میده در حد خودش خوبه و احتمالا نرم افزار شما رجیستر شده نیست یا دیکشنریاش کامل نصب نشده شایدم سرعتت در اینترنت کمه در کل نمیدونم مشکل شما چیه

اما نرم افزار ما
دقت ترجمه اون در سایت های عمومی مثل یاهو و... بسیار بالاست و تا 80 درصد درست ترجمه میکنه
دقت ترجمه اون در سایت های تخصصی در حدود 45 تا60 درصد مثلا در سایت هایی با موضوع کشاورزی و گیاهپزشکی من خودم استفاده کردم بالاخره کار راه اندازه
ضمن اینکه میتونه سایت هایی که روسی اسپانیایی و ....تا 16 زبان به جز فارسی هستند به فارسی یا انگلیسی ترجمه کنه که در نوع خودش بی نظیر
بانک اطلاعاتیش هر رزو در حال کامل شدنه و مسلما روز به روز ترجمه بهتری ارائه میده
نرم افزار ایرانی نیست اما کاملا زبان فارسی جزو 16 زبان خودش داره و تمام بخشاش اونو پشتیبانی میکنه
قسمت ترجمه متنش با کمک سرور های بابیلون هست و مثل پدیده و پارس تقریبا ترجمه میکنه
در کل برای ترجمه صفحات وب بسیار عالی
برای ترجمه متن بصورت جمله ای زیباد خوب نیست برای اون کار پارس نسحه 2.5 بهتره
برای ترجمه متن از فارسی به انگلیسی هم عالیه که اولین نرم افزار هست در این زمینه
درضمن اینم ادرس سایت اصلیش عضو بشید و تا 7 روز ازش رایگان استفاده کنید تا قدرت این نرم افزار ببینید الته سایتش محدودیت داره یکم و قدرت واقعی نرم افزار نشون نمیده مثلا در هر صفحه فقط 800 کلمه ترجمه میکنه
اگر سایتشو نتونستید باز کنید لینک زیر ببینید یا عکس زیر
http://translationfarm.lec.com/?src=en&trg=fa&xurl=http%3A//yahoo.com&ModifyWebPageLinks=1&op=&ServiceID=LMWT&ServiceTicket=W:userid:766145]1:1.41433.R
این عکسی از کار نرم افزار که صفحه اول یاهو ترجمه کرده خودتون ببینید

نمونه کار سیستم http://upload.iranblog.com/1/1206288979.jpg

1206288979.jpg

برای سفارش خرید این نرم افزار که
حجمش 600 مگ در یک سی دی
کرک شده
4.500 تومان فقط تا 25 فروردین
ارسال با پست پیشتاز
قیمت در بازار رضا تهران تک زبانه 56000تومان و در اینترنت هم عمرا کمتر از این پیدا کنید
قابلیت ترجمه صفحات وب - متن جمله به جمله- کلمه به کلمه-برگردان از فارسی به 16 زبان دیگر- قابلیت افزودن لغت جدید
برای خرید به ادرس زیر بریدhttp://5m5.ir/catalog/
دوست عزیز من خیلی گیج شدم
این محصولی که شما دارید و اینقدر ازش تعریف می کنید مگه همینی نیست که فروم همسایه گذاشه؟؟
کد:
http://shop.p30world.com/products/010210.php
مگه اصلا ورژن دیگه ای هم وجود داره؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا شما میگی تا 80 درصد یاهو رو خوب ترجمه میکنه ولی خدایی خیلی افتضاح داره ترجمه میکنه.......
اگه برنامه دیگه ای تو این زمینه باشه خریدارم........

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
با سلام به دوستان
[//SIZE]

عزیز من شما با این نرم افزار وب هم می تونی ترجمه کنی...ظاهرا شما اصلا با این نرم افزار کار نکردی
بعدشم نرم افزار من رجیستر شده و 25 رشته ی تخصصی اون کاملا نصب شده...
بعد چه ربطی داشت به سرعت اینترنت؟؟؟؟

در ضمن شما 1 CD رو می دید 4500 تومن؟؟؟
یه وقت ضرر نکنید ها؟؟؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
عزیز من شما با این نرم افزار وب هم می تونی ترجمه کنی...ظاهرا شما اصلا با این نرم افزار کار نکردی
بعدشم نرم افزار من رجیستر شده و 25 رشته ی تخصصی اون کاملا نصب شده...
بعد چه ربطی داشت به سرعت اینترنت؟؟؟؟

در ضمن شما 1 CD رو می دید 4500 تومن؟؟؟
یه وقت ضرر نکنید ها؟؟؟

هر کس خواست بسم الله
ضمنا کی گفته پارس میتونه وب ترجمه کنه ؟
نمیدونم شاید پارس جدید باشه که میتونه وب ترجمه کنه البته میشه هی هر کلمه توش کپی پیست کنی بعد ترجمه کنه
ضمنا نسخه کامل پارس شامل 38 رشته هست نه 25 رشته به فروشگاه سر بزن میبینی ما اونم برای فروش داریم با قیمت نصف جاهای دیگه
اما در مورد نرم افزار مورد بحث
این نرم افزار بسیار خوب ترجمه میکنه
و گفتم تا 80 درصد جواب میده از نسخه تحت وبش استفاده کنید خواهید فهمید ببینید هیچ نرم افزاری نیست که بتونه کاملا فارسی بکنه چون اولا جاهای فعل ما با زبان های دیگر متفاوته ضمنا توجه کنید فونت نوشته ای نرم افزار در عکس عربی شاید به این دلیل هست که فکر میکنید بعدشم مثلا بجای کلمه جستجو میده بیاب ایا در فهم این کلمه مشکل دارید ؟
اما ربطش به سرعت اینترنت
چون نرم افزار ال ایی سی lec با استفاده از خط اینترنت ترجمه میکنه و باید به سرورش وصل بشه باید سرعتتون مناسب باشه البته دایال آپ هم مناسبه و جواب میده
حالا ربطشو فهمیدی دوست من
بازم میگم عکسی که شما گذاشتی مترجم پارس نسخه2.5 هست که همه میدونن که نمیتونه صفحات وب را ترجمه کنه اگر میتونست مطمئن باش الان همه جا با عنوان ترجمه صفحات وب گذاشته بودنش پارس و پدیده فقط مترجم متن هستند
در ضمن بگم اگر شما تو یه سایت المانی یا روسی هم برید میتونید اونو باهاش فارسی کنید و ببینید حتی اگر در این مورد 50 درصد هم بهتون کمک کنه که بیشتر کمک میکنه بازم به نظر شما بد کمه ؟ همینکه بفهمید باید چی نوشته تو صفحه خودش کلیه الان گوگل با سرویس ترجمه خودش هنوز نتونسته رضایت کاربرانشو جلب کنه اونوقت چطور انتظار دارید برنامه ای که ایرانی نیست بتونه براتون بیشتر از 80 درصد جواب بده
قیمت 4.500 هست ( بدون هزینه پست)
هر کس ناراحت نخره
در مورد قیمت تازه بعد از 25 فروردین میفروشم 5500 شما نگران ضرر من نباش
ضمنا اون سایتی که داره این نرم افزار میفروشه اولا حجم مال اون 510 مگابایته چون دیکشنری هاش متعلق به نسخه قبلی اونه که خیلی ضعیفه ماله ما اخرین ورژن که حجم لغت نامه هاش بیشتر ه متعلق به 28 اسفند دانلود شده ا ز دیتا بیس سایت اصلی
توجه کنید اینم توضیخات اون سایتی که دوستمون گفت ببینید چطور نوشته و از بیان واقعیت پرهیز کرده ببینید یه جوری نوشته که انگار 100فارسی میکنه من اگه دروغ میخواستم بنویسم نمینوشتم 80 جواب میده یا در مورد سایت های تخصصی 45 درصد جواب میده منم مینوشتم 100 درصد جواب میده خواهشا توضیحات سایت های دیگر بخونید و با ماله من مقایسه کنید ببینید کدوم دور از واقعیته

ابر نرم افزار Power Translator محصول کمپاین بزرگ و نام آشنای LEC، که به تازگی نسخه شماره 12 آن برای کاربران انتشار یافته است ، نرم افزار فوق العاده قدرتمند در زمینه ترجمه متون زبان های مختلف می باشد. زبان پایه این نرم افزار می تواند زبان انگلیسی یا 16 زبان دیگر باشد. بلی این ابر نرم افزار قابلیت ترجمه متون یا عبارات زبان های انگلیسی ، چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی و فارسی را به یکدیگر دارد !

دیگر ویژگی عالی این نرم افزار سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !

ویژگی های کلیدی مترجم قدرتمند Power Translator در یک نگاه :

- مترجم متون و عبارات فارسی ، انگلیسی ، چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی به یکدیگر !
- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی ) مثلا ترجمه یک صفحه انگلیسی به فارسی ( ترجمه غیر هوشمند و نیاز به ویراستاری مجدد )

- سرعت بسیار بالا و دیتابیس عظیم لغت و گرامر که این نسخه را به بهترین و کامل ترین نسخه مبدل کرده است !

- بهره مندی از تکنولوژی تشخیص گفتار Speech Recognition برای ترجمه صحبتها از زبان های English, German, French, Spanish, Japanese, و Chinese !

- بهره مندی از تکنولوژی تبدیل متن به صدا Text to Speech سازگار با زبانهای Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian - ترجمه بسیار سریع که تنها با نگاه داشتن نمایشگر موس بر روی متن ترجمه ظاهر می شود !

- سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !
- ترجمه دو طرفه برای هر یک از 16 زبان ( از جمله زبان فارسی ) !

- دارای چهار ابزار حرفه ای LogoTrans ، ClipTrans ، MirrorTrans ، TransIt !

LogoTrans برای ترجمه متونی که تایپ می کنید، Paste می کنید و یا به داخل محیط نرم افزار می کشید !

ClipTrans برای ترجمه هر متنی که انتخاب و کپی شده است !

MirrorTrans به صورت اتوماتیک پنجره و محیط دیگری را زیر نظر می گیرد و هر متنی که در آنجا ظاهر می شود را بلافاصله ترجمه می کند !

TransIt یک یا دو جمله را ترجمه کرده و سریعا در محیط یک نرم افزار دیگری همچون نرم افزار های چت قرار می دهد.

- قابلیت ترجمه یک فایل و ذخیره نتیجه به صورت یک فایل ! پشتیبانی کامل از فرمتهای TXT/text, Microsoft Word, HTML, RTF, Adobe Acrobat PDF and XML files .

- دیکشنری های تخصصی مختلف و حتی قابل ویرایش !

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دوست من نگاه کن من چرا میگم خوب نمیتونه ترجمه کنه :
شما اون عکسی که از محیط یاهو گذاشتی رو نگاه کن نتونسته lucky رو ترجمه کنه!!خب شما به این میگی 80 درصد......
حالا برفرض برای کارهای پیش پاافتاده و عمومی خودم بخوام ازش استفاده کنم تو صفحه های دیگه یاهو هم به نتیجه نمیرسم.....
مثلا خودت یه بار برو تو قسمت health یاهو ببین این برنامه شما چقدر جواب میده.......

samikhan

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم این نرم افزار تو فروشگاه ها و مغازه ها پره به قیمت خیلی پایین تر ضمنا تو دیسکاس مبتونی با 500 تومان هم بگیری اینو ( هیچ فرقی نمیکنه و دقیقا همین ورژن) خیلی ببخشیدا ولی به نظرم شما خیلی دارید بزرگنمایی میکنید

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان عزیز
در کل من راجع به برنامه اطلاعاتی دادم
ضمنا صفحه سلامتی یاهو جز مطالب تخصصی و پزشکی محسوب میشه
خوب دوستان عزیز اگر کسی کارش با این نرم افزار راه افتاد بخره من که نمیخوام زوری بفروشم
اگر کسی هم ارزونتر میده خوب از من نخرید از اون بخرید چون منطق اینو حکم میکنه
گفتید عکس بذار گذاشتم و توضیح بده دادم وگرنه سازندش من نیستم که ازش بخوام دفاع کنم
چرا میزنید تو سر مال مردم
حالا هرکی بخواد بخره این مطالب شما رو بخونه چی فکر میکنه
جاهای دیگه بدتر از این نوشتن گفتم یه جوری نوشتن انگار 100درصد ترجمه میکنه
در مورد کلمه لوکی هم بذارید به حساب 20 درصد ناتوانی برنامه
دوستان اما یک مسئله مهم
کسی این نسخه انلاین این نرم افزار امتحان کرد ؟www.lec.com
یه امتحان کنید خواهشا بد نظر بدید
در کل
برای خریدش
به فروشگاه به ادرس www.5m5.ir/catalog
ایمیل [email protected]
مراجعه کنید

ضمنا
تعداد محدودی هارد 500 همراه با
ویندوز
پارتیشن بندی شده
دارای 100 گیگ فیلم + اهنگ+ برنامه(شامل پریمیر فتوشاپ اکسس انتی ویروس و.... مجموعا10گیگ
با مارک مکستور موجوده قیمت 61000 تومان

GTAexcess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه بچه ها
این حرفا رو بریزید دور .
آقای mehdishams که این همه تبلیغ این برنامه رو می کنند درست می گن اما یه کمی برنامه رو دست کم گرفتن ، بهشون حق می دم چون اون ورژن معمولی این برنامه رو دارند .
ورژن Full KH Edition این برنامه همون امکانات رویائی ای رو داره که همه دنبالشن . برنامه ای که متن و صفحات وب بعد از ترجمه مفهوم واقعی و بدون نیاز به ویراستاری رو داشته باشند . این ورژن 99% ترجمه میکنه .
مثل عکس های زیر :

Yahoo.com :

RapidShare.com :

1206414373.jpg

لنگه این برنامه رو عمرا گیر بیارین .
شامل 29 رشته در زبان فارسی و 12 رشته در سایر زبان ها . یعنی وقتی شما می زنید سایتی رو از اینگلیسی به فارسی ترجمه کنه می تونید از بین 29 رشته نزدیکترن رشته مربوط به متن خودتون رو انتخاب کرده و دکمه ترجمه رو بزنید ، برای سایر زبانها مثلا از آلمانی به فرانسوی 12 رشته داره .

این برنامه که ویرایش جدید اونه در یک دی وی دی هست و قیمتش بدون هزینه پست 5000 تومن هست .
عمرا قیمت بهتر از این پیدا کنید ، تو اینترنت هم دنبالش نگردین که فقط خودتونو خسته می کنید ، چون اونجاها هم اگه این ورژن باشه فروشیه ! فقط تو یه فروشگاه داره که اونم میده 100 هزار تومن !!!
تو بازار تهران هم فقط یه مغازه داره که اونم فقط اینگلیسی به فارسیشو میده 200 هزار تومن ! تازه با هزارتا منت و قاچاقی بازی در اوردن !

امکانات اضافه شده به این ورژن :
متن بعد از ترجمه احتیاجی به ویراستاری نداره !
اضافه شدن 29 رشته به زبان فارسی !
کمک گیری برای ترجمه از 48 فرهنگ لغت !
اضافه شدن 12 رشته به سایر زبان ها که میشه :
15*15+15=240 + 240*12=2800
یعنی 15 فرهنگ لغت ( به جز اینگلیسی به فارسی) + یک فرهنگ لغت فارسی به اینگلیسی = 240 فرهنگ لغت + 240 فرهنگ لغت * 12 رشته = 2800 رشته اضافه شده به کل سایر زبانها !
حفظ خصوصیات لینک ها
و از همه مهمتر ، به روز شدن هر 21 روز از طریق اینترنت .

منظور از حفظ خصوصیات لینکها اینه : مثلا شما برای دانلود فایلی وارد سایت مگاآپلود میشید ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، صفحه دانبود بدون هیچ مشکلی باز خواهد شد و می توانید دانلود کنید ، اما ورژن قبلی ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، در صفحه جدید لینک دانلود حراب شده و با صفحه ارور مگاآپلود مواجح می شدید .

هرکی می خواد کافیه آی دی [email protected] رو ادد کنه و یه پی ام بده که می خواد تا نحوه دریافت رو توضیح بدم براش .

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
هر کس خواست بسم الله
ضمنا کی گفته پارس میتونه وب ترجمه کنه ؟
نمیدونم شاید پارس جدید باشه که میتونه وب ترجمه کنه البته میشه هی هر کلمه توش کپی پیست کنی بعد ترجمه کنه
ضمنا نسخه کامل پارس شامل 38 رشته هست نه 25 رشته به فروشگاه سر بزن میبینی ما اونم برای فروش داریم با قیمت نصف جاهای دیگه
اما در مورد نرم افزار مورد بحث
این نرم افزار بسیار خوب ترجمه میکنه
و گفتم تا 80 درصد جواب میده از نسخه تحت وبش استفاده کنید خواهید فهمید ببینید هیچ نرم افزاری نیست که بتونه کاملا فارسی بکنه چون اولا جاهای فعل ما با زبان های دیگر متفاوته ضمنا توجه کنید فونت نوشته ای نرم افزار در عکس عربی شاید به این دلیل هست که فکر میکنید بعدشم مثلا بجای کلمه جستجو میده بیاب ایا در فهم این کلمه مشکل دارید ؟
اما ربطش به سرعت اینترنت
چون نرم افزار ال ایی سی lec با استفاده از خط اینترنت ترجمه میکنه و باید به سرورش وصل بشه باید سرعتتون مناسب باشه البته دایال آپ هم مناسبه و جواب میده
حالا ربطشو فهمیدی دوست من
بازم میگم عکسی که شما گذاشتی مترجم پارس نسخه2.5 هست که همه میدونن که نمیتونه صفحات وب را ترجمه کنه اگر میتونست مطمئن باش الان همه جا با عنوان ترجمه صفحات وب گذاشته بودنش پارس و پدیده فقط مترجم متن هستند
در ضمن بگم اگر شما تو یه سایت المانی یا روسی هم برید میتونید اونو باهاش فارسی کنید و ببینید حتی اگر در این مورد 50 درصد هم بهتون کمک کنه که بیشتر کمک میکنه بازم به نظر شما بد کمه ؟ همینکه بفهمید باید چی نوشته تو صفحه خودش کلیه الان گوگل با سرویس ترجمه خودش هنوز نتونسته رضایت کاربرانشو جلب کنه اونوقت چطور انتظار دارید برنامه ای که ایرانی نیست بتونه براتون بیشتر از 80 درصد جواب بده
قیمت 4.500 هست ( بدون هزینه پست)
هر کس ناراحت نخره
در مورد قیمت تازه بعد از 25 فروردین میفروشم 5500 شما نگران ضرر من نباش
ضمنا اون سایتی که داره این نرم افزار میفروشه اولا حجم مال اون 510 مگابایته چون دیکشنری هاش متعلق به نسخه قبلی اونه که خیلی ضعیفه ماله ما اخرین ورژن که حجم لغت نامه هاش بیشتر ه متعلق به 28 اسفند دانلود شده ا ز دیتا بیس سایت اصلی
توجه کنید اینم توضیخات اون سایتی که دوستمون گفت ببینید چطور نوشته و از بیان واقعیت پرهیز کرده ببینید یه جوری نوشته که انگار 100فارسی میکنه من اگه دروغ میخواستم بنویسم نمینوشتم 80 جواب میده یا در مورد سایت های تخصصی 45 درصد جواب میده منم مینوشتم 100 درصد جواب میده خواهشا توضیحات سایت های دیگر بخونید و با ماله من مقایسه کنید ببینید کدوم دور از واقعیته

به نظر من هم شما دارید خیلی بزرگ نمایی می کنید
ولی به هر حال یه خورده منصف باشید
توی بازار چه پرشین تولز جای فروش با این قیمت نیست اینجا هر کسی می تونه توسط دانلودر ها هر گیگ رو با قیمت 600 تومان دانلود کنه و واقعا به انصافیه که به خاطر 600 مگ 5000 هزار تومان پول بده !!!
در ضمن اگر به حجم باشه واسه من از همه کاملتر هستش چون 640 مگ حجمشه
:D
سلام به همه بچه ها
این حرفا رو بریزید دور .
آقای mehdishams که این همه تبلیغ این برنامه رو می کنند درست می گن اما یه کمی برنامه رو دست کم گرفتن ، بهشون حق می دم چون اون ورژن معمولی این برنامه رو دارند .
ورژن Persian KH Edition این برنامه همون امکانات رویائی ای رو داره که همه دنبالشن .
برنامه ای که متن و صفحات وب بعد از ترجمه مفهوم واقعی و بدون نیاز به ویراستاری رو داشته باشند .
مثل عکس های زیر :

Yahoo.com :

RapidShare.com :

1206414373.jpg

شامل 29 رشته در زبان فارسی و 12 رشته در سایر زبان ها . یعنی وقتی شما می زنید سایتی رو از اینگلیسی به فارسی ترجمه کنه می تونید از بین 29 رشته نزدیکترن رشته مربوط به متن خودتون رو انتخاب کرده و دکمه ترجمه رو بزنید ، برای سایر زبانها مثلا از آلمانی به فرانسوی 12 رشته داره .

این برنامه که ویرایش فارسی اونه در یک دی وی دی هست و قیمتش بدون هزینه پست 5000 تومن هست .
عمرا قیمت بهتر از این پیدا کنید . فقط تو اینترنت یه فروشگاه داره که اونم میده 100 هزار تومن !!!
تو بازار هم فقط یه مغازه داره که اونم فقط اینگلیسی به فارسیشو میده 200 هزار تومن ! تازه با هزارتا منت و قاچاق بازی !

یعنی 15 فرهنگ لغت ( به جز اینگلیسی به فارسی) + یک فرهنگ لغت فارسی به اینگلیسی = 240 فرهنگ لغت + 240 فرهنگ لغت * 12 رشته = 2800 رشته اضافه شده به کل سایر زبانها !
حفظ خصوصیات لینک ها

منظور از حفظ خصوصیات لینکها اینه : مثلا شما برای دانلود فایلی وارد سایت مگاآپلود میشید ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، صفحه دانبود بدون هیچ مشکلی باز خواهد شد و می توانید دانلود کنید ، اما ورژن قبلی ، بعد از تایپ و ارسال کد تائید برای دانلود ، در صفحه جدید لینک دانلود حراب شده و با صفحه ارور مگاآپلود مواجح می شدید .

هرکی می خواد کافیه آی دی [email protected] رو ادد کنه و یه پی ام بده که می خواد تا ...

سلام
ورژن
Persian KH Edition رو شما از کجا آوردید دیگه !!:eek:

توی سایت اصلی ورژن هایی که فارسی دارند رو نوشته ولی این ورنی که شما دارید نیست اصلا ؟؟ خودتون براش اسم گذاشتید ؟

کد:
http://www.lec.com/translation-languages.asp?product_language=fa

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقا اگه میشه یه جوری بده ما اینو هم تست کنیم بعدش ازت بخریم......
نمیدونم ورژن آنلاینشو میتونی لینکشو بدی یا نه؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
سلام به همه بچه ها
این حرفا رو بریزید دور .
ورژن Full KH Edition این برنامه همون امکانات رویائی ای رو داره که همه دنبالشن . برنامه ای که متن و صفحات وب بعد از ترجمه مفهوم واقعی و بدون نیاز به ویراستاری رو داشته باشند . این ورژن 99% ترجمه میکنه .
مثل عکس های زیر :

Yahoo.com :

RapidShare.com :

1206414373.jpg

این برنامه که ویرایش جدید اونه در یک دی وی دی هست و قیمتش بدون هزینه پست 5000 تومن هست .
عمرا قیمت بهتر از این پیدا کنید ، تو اینترنت هم دنبالش نگردین که فقط خودتونو خسته می کنید ، چون اونجاها هم اگه این ورژن باشه فروشیه ! فقط تو یه فروشگاه داره که اونم میده 100 هزار تومن !!!
تو بازار تهران هم فقط یه مغازه داره که اونم فقط اینگلیسی به فارسیشو میده 200 هزار تومن ! تازه با هزارتا منت و قاچاقی بازی در اوردن !

حفظ خصوصیات لینک ها

هرکی می خواد کافیه آی دی [email protected] رو ادد کنه و یه پی ام بده که می خواد تا نحوه دریافت رو توضیح بدم براش .

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
لطفا لینک همین ورژن را در سایت خودش قرار دهید.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
من دارم , متون فارسی رو خوب ترجمه نمی کنه , یعنی اگه متنتون زیاد باشه قروقاطی ترجمه می کنه ولی شاید بدرد بعضی ها بخوره , البته ترجمه ماشینی هم بهتر از این نمی شه.

بالا