من فکر نکنم این برنامه اصلا زیر مجموعه ال ایی سی باشه
باید بگم اون ورژن اصلا وجود نداره و ایشون از خودش یه چیزی گفته
سلام
ورژن Persian KH Edition رو شما از کجا آوردید دیگه !!
توی سایت اصلی ورژن هایی که فارسی دارند رو نوشته ولی این ورنی که شما دارید نیست اصلا ؟؟ خودتون براش اسم گذاشتید ؟
اشتباه لپی بود ، این برنامه اصلا ربطی به شرکت lec نداره ، به خاطر تشابه اسمی بود ، اسم کامل برنامه اینه :
Power Translator Ful KH Edition
حالا که به خاطر سه کلمه اشنباه شد ، یه تایپیک جدا زدم :
اگه اینترنتیش هم هست لطف کن یه لینک از سایتش بذار تا تستش کنیم ببینیم چطوریه.......
این نسخه آنلاین نداره .
یا برای گمراه کردن یا اصلا وجود نداره
مگه جنایت شده یا دزدی یا ... ؟ که بخوام کسی رو گمراه کنم ، اصلا چه ربطی داره ؟ کی رو مراه کنم ؟ چرا گمراه کنم ؟
ولی اگه منظورت ورژنی هست که اون یوزر تازه عضو شده با 1 پست ، ادعا می کنه !!
مگه معیار صدق حرف افراد تعداد پستهاشونه ؟ من تو همون به قول یکی از دوستان فروم همسایه (پی سی ورلد) تا حالا بیشتر از 30-40 نفر رو دیدم که جزئ همکاران ، آخر فروم باز ، مدیران ، مدیر ارشد و ... به هزار دلیل بن شدن ، حالا با بن شدن کاری ندارم اکثرشون هم سر گفتن یه دروغ یا موضوعی که از اون اطلاع نداشتن و اضحار نظر کردن و بعد از خیط شدن متوسل به هزار دروغ شدن دیدم .
تازه عضو شدم چون من زیاد به این فروم به جزئ همین بخش بازارچه سر نمی زنم و بیشتر فعالیتم تو پی سی ورلد هست . تازه عضو شدم چون می خواستم پست بدم و اگه به خاطر این هم نبود اصلا عضو نمی شدم .
من دارم , متون فارسی رو خوب ترجمه نمی کنه , یعنی اگه متنتون زیاد باشه قروقاطی ترجمه می کنه ولی شاید بدرد بعضی ها بخوره , البته ترجمه ماشینی هم بهتر از این نمی شه.
شما درست میگین ولی این برنامه چیز دیگریست . یه نگاه به عکس هائی که گفتم بندازید تا متوجه شید . به طرز عالی جمله بندی ها نگاه کنید ، ببینید چه عالی ترجمه کرده !
خلاصه اینکه تایپیک جدا زدم ، سئوالی داشتید اونجا در خدمتم .
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2085950#post2085950