ویندوز هم همینطوره
۳ تا راه داره ( حداقل این ۳ تا رو بلدم)
۱- با single-user mode بیاید بالا
۲- با دیسک بوت بالا بیایذ و پسورد رو از فایل پسورد ویرایش کنید
۳-از طریق یه کامپیوتر دیگه (یا ویندوز) پارتیشن رو مونت کنید و فایل پسورد رو ویرایش کنید
اسم فایل هم shadow هست
کار خیلی پیچیده ای نیست![]()
الان مسخره کردی منو؟
خوب برا شما پیچیده نیست ولی لینوکس که انقدر از امنیت بالاش حرف میزنن فکر نمیکردم انقدر راحت password root ش هک بشه:wacko:
راه آخری که گفتی فکر نکنم امکان پذیر باشه
اون پسوورد با md5 رمزنگاری شده شما برفرض هم بتونین با ویندوز دایرکتوری لینوکس رو که اجازه ورود برای رووت هست رو وارد شین ولی با اون پسوورد میخواین چیکار کنین؟
اینم میگفتی روش اول و دوم در صورتی کار میکنه که رو grub پسوورد نذاشته باشیم
خدا شما رو ازمون نگیره پس اینجا اقلا یکی که لینوکس بلده وجود داره ایول
به پی تی امیدوارم کردی داشتم فکر میکردم اینجا کسی طرف لینوکس نرفته![]()
الان مسخره کردی منو؟
خوب برا شما پیچیده نیست ولی لینوکس که انقدر از امنیت بالاش حرف میزنن فکر نمیکردم انقدر راحت password root ش هک بشه:wacko:
راه آخری که گفتی فکر نکنم امکان پذیر باشه
اون پسوورد با md5 رمزنگاری شده شما برفرض هم بتونین با ویندوز دایرکتوری لینوکس رو که اجازه ورود برای رووت هست رو وارد شین ولی با اون پسوورد میخواین چیکار کنین؟
اینم میگفتی روش اول و دوم در صورتی کار میکنه که رو grub پسوورد نذاشته باشیم
خدا شما رو ازمون نگیره پس اینجا اقلا یکی که لینوکس بلده وجود داره ایول
به پی تی امیدوارم کردی داشتم فکر میکردم اینجا کسی طرف لینوکس نرفته![]()
ریموت یا لوکال؟
روشه یا یه اکسپلویته؟
کاش با شماها زودتر آشنا شده بودم D: من جمعه پیش امتحان Linux fundamental داشتم . امتحان پشت سیستم بود سیستمها هم به اینترنت وصل بودن کاش شماها بودین جواب سوالارو کمک میکردین D: نمره کامل میگرفتم!
شماها ADMIN رو هم فولین؟ من تازه پایه رو تموم کردم چند هفته دیگه ادمین شروع میشه مدرکش و استادشم معتبره اگه دوست دارین شما هم بیاین![]()
خوب این روش یه جورایی هک میشد حساب کرد دیگه چون از راه دیگه ای پسوورد رووت رو دور میزنیم و وارد سیستم میشیم . برا این گفتم هک
هر کسیم بلد نیست اینکارارو خوب . درباره امنیت لینوکس هم چیزی نگفتم
این مثل همون safe mode بالا آوردن ویندوز و عبور از پسووردش بود تقریبا
پس من سوالای دیگمو هم تاپیک میزنم میپرسم
جمله اولت از اون دروغهای شاخدار بود ها !منکه سواد زیادی ندارم و در حد استفاده آشنام
برای برنامه نویسی و کارهای معمولی ازش استفاده می کنم
البته در کنار هم خیلی چیزا می تونیم یاد بگیریم![]()
یه روش توووپ بلدم برا هک پسوورد روت در لینوکس ( من فدورا استفاده کردم)
اول بیاین رو کنین ببینم شما هم بلدین اگه کسی نمیدونست یاد میدم![]()
الان تو سیستم لینوکس که از MD5 استفاده میکنه هشی که انجام میده ساده هست یا salted ؟ (اگه هش معمولی باشه که معمولا میشه شکستش)