• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

localhost و سطح دسترسي و ... ؟!؟!

dordikesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛ راستش می‌خواستم MT رو localhost نصب کنم( بدون برنامه‌های مرده خوری!) با نرم‌افزارهای کمکی Apache 1,3-MySql 3-php 4-perl 5.8-phpmyadmin 2.5 . در واقع Apache و perl و MySql نصب شده . ولی php و البته phpmyadmin نه. تمام راهنماهای فارسی و انگلیسی اعم از مال اون چينی و آلفا و پنجره پشتی و کل همين سايت و Farsinuke رو دانلود کردم و از اول به آخر و آخر به اول خوندم و دستورات رو اجرا کردم ولی نشد. حتی با استفاده از phptraid تونستم phpmyadmin رو راه بندازم که باز MT نصب نشد. error اين بود(موقع اجرای mt-load):
[left:7f0f0a3427]Loading initial data into system...

An error occurred while loading data:

Usupported driver MT::ObjectDriver::DBI::mysql: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains...[/left:7f0f0a3427]
بعدش هم کلی آدرس می‌ده.تنها اشكالي كه حدس مي رنم سطح دسترسيه چون تو هيچ راهنمايی در مورد سطح دسترسی در localhost توضيحی نداده با برنامه‌های ftp هم هر کار کردم نشد. فقط در راهنمای اون چينی و در قسمت comment يکی همین رو گفته که :
[[left:7f0f0a3427]Using Apache and Active State Perl, mt-check.cgi would not find the DB (same errors listed on this page with the same symptoms like it works from the command line, etc.) Some investigation showed my @INC was including the right paths.

Finally I noticed my permissions on my c:perlsitelib directory were, in UNIX speak, 700.  

If you have cygwin installed:

cd c:perl
chmod -R 755 */
chmod -R 644 *.*[/left:7f0f0a3427]
شرمنده اينقدر طولانی شد. بعد اون همه دانلود آدم جواب نگيره و Blogspot هم فيلتر بشه کلی اعصاب خرد کن می‌شه. دريابيد مرا! چی کار بکنم!! ( به جون خودم می‌خوام از همين سايت فضا بخرم) :? 8)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من چون روي localhost خودم IIS دارم و آپاچي نصب نكردم نميتونم كمك زيادي بكنم. توي ويندوز هم رعايت سطح دسترسيها اصلا مهم نيست. تا اونجايي كه ميدونم روي unix سطح دسترسی معنی میده.
ولي در مورد پيغام خطايي كه بهت ميده. اين اشكال از سطح دسترسي نميتونه باشه. من حدس ميزنم بعضي مدولهاي cgi براي اتصال به ديتابيس نصب نشده. روي ويندوز مشكلي نداره ولي يه بار كه من يه جا روي آپاچي داشتم باهاش ور ميرفتم بعضي از مدولهاش رو مجبور شدم آنلاين و روي command line نصب کنم. دروغ چرا آخرش هم خودم نفهمیدم چیکار کردم.
کاش آلفا یا رضا (پنجره پشتی) که با آپاچي روي ويندوز كار كردن بيان يه جوابي بنويسن.

البته از من ميشوني اصلا از خير آپاچي بگذر. روي كامپيوتر شخصي ويندوز كار آدم رو راه ميندازه به خدا. ;)

بالا