dordikesh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 41
- لایکها
- 0
سلام؛ راستش میخواستم MT رو localhost نصب کنم( بدون برنامههای مرده خوری!) با نرمافزارهای کمکی Apache 1,3-MySql 3-php 4-perl 5.8-phpmyadmin 2.5 . در واقع Apache و perl و MySql نصب شده . ولی php و البته phpmyadmin نه. تمام راهنماهای فارسی و انگلیسی اعم از مال اون چينی و آلفا و پنجره پشتی و کل همين سايت و Farsinuke رو دانلود کردم و از اول به آخر و آخر به اول خوندم و دستورات رو اجرا کردم ولی نشد. حتی با استفاده از phptraid تونستم phpmyadmin رو راه بندازم که باز MT نصب نشد. error اين بود(موقع اجرای mt-load):
بعدش هم کلی آدرس میده.تنها اشكالي كه حدس مي رنم سطح دسترسيه چون تو هيچ راهنمايی در مورد سطح دسترسی در localhost توضيحی نداده با برنامههای ftp هم هر کار کردم نشد. فقط در راهنمای اون چينی و در قسمت comment يکی همین رو گفته که :[left:7f0f0a3427]Loading initial data into system...
An error occurred while loading data:
Usupported driver MT::ObjectDriver:BI::mysql: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains...[/left:7f0f0a3427]
شرمنده اينقدر طولانی شد. بعد اون همه دانلود آدم جواب نگيره و Blogspot هم فيلتر بشه کلی اعصاب خرد کن میشه. دريابيد مرا! چی کار بکنم!! ( به جون خودم میخوام از همين سايت فضا بخرم) :? 8)[[left:7f0f0a3427]Using Apache and Active State Perl, mt-check.cgi would not find the DB (same errors listed on this page with the same symptoms like it works from the command line, etc.) Some investigation showed my @INC was including the right paths.
Finally I noticed my permissions on my cerlsitelib directory were, in UNIX speak, 700.
If you have cygwin installed:
cd cerl
chmod -R 755 */
chmod -R 644 *.*[/left:7f0f0a3427]