• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Lumia 735 4G LTE | فروش و معاوضه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
لومیا 735
تک سیم، 4 جی
سفید رنگ
بدون خط و خش
پک این گوشی هندزفری نداره یه هندزفری سامسونگ تقدیم خریدار میشه.
گوشی خیلی کم کارکرد هست و به عنوان گوشی دوم استفاده شده، باطری عالی.
محافظ صفحه نداره و توی نوز بگیرید خش های مویی پیدا میشه (که البته در حالت عادی اصلاً معلوم نیست و هر گوشی که دو روز هم بدون محافظ استفاده شه از این خطها روش هست)
تعویض با اندرویدی همین رنج، ردمی 3 و موتو جی 2014 تو اولویت
عکس ها:
IMG_0416.JPG IMG_0417.JPG IMG_0418.JPG IMG_0419.JPG IMG_0420.JPG IMG_0421.JPG IMG_0422.JPG IMG_0423.JPG IMG_0424.JPG IMG_0425.JPG IMG_0426.JPG IMG_0427.JPG

Last edited:

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
من این گوشی رو دارم تنها ویندوز فونی هست که از اول تا الان سالم مانده دستم و حتی 640XL که بعد از اون خریدم مشکل پیدا کرد و با کلی ضرر فروختمش و هیچ کدام از دیوایس هایی ویندوز فونی قبلیم هم البته به جز ویندوز موبایل ها در سلامت کامل نموندند و به ناچار معیوب فروخته شدند و به تمام کسانی که می خواهند یک تجربه لذت بخش از ویندوز فون داشته باشند توصیه می کنم این گوشی را بگیرند و با اینکه از اولین تولیدش دو سالی می گذره اما هنوز تولید میشه و دارای ویژگی های بی نظیر زیر هست:
1- تنها گوشی هست که ویندوز 10 ارائه شده برایش تقریبا بدون مشکل و بسیار روان است.
2- حساسیت تاچش بسیار بی نظیر است و امکان ندارد کوچکترین لمس شما را از دست بدهد قبل از رسیدن انگشت شما به گوشی تاچ عمل می کند.
3- سرعت مولتی تسکین و باز نمودن برنامه ها به صورت چشم گیری از همتا های خود بیشتر است با وجود چیپست و مشخصات پردازشی و حافظه موقت یکسان.
4- کیفیت صفحه نمایش که هیچ رقیبی ندارد و OLED و ClearBlack و تراکم پیکسل بالا حرفی باسه گفتن نمی گذارد.
5- یکی از فاکتورهای بسیار مهم برای امثال بنده دید در زیر نور خورشید است که این گوشی باز هم در این زمینه شما را شگفت زده می کند و هیچ چیزی را در شدیدترین نور خورشید از دست نمی دهید از 90 درصد گوشی های موجود در این زمینه قوی تر است.
6- شارژ وایرلس که خیلی از میانرده ها حتی خوابش رو هم نمی بینند
7- دوربین سلفی فوق حرفه ای که تا الان تو هیچ گوشی ای چه ویندوز فون و چه سایر و حتی پرچم دارانشان چنین موردی رو ندیدم هم کیفت بالایی دارد و هم بسیار واید هست.
8- دوربین بسیار حرفه ای که براش مهم نیست شما در چه شرایط نوری هستید که این مورد رو در بسیاری از تجربه هام با نوکیا داشتم.
9- داشتن سنسور های ژیروسکوب و کور و البته کامپس که در خیلی از میانرده ها وجود ندارد.

در ضمن کیفیت ساخت بسیار بالا که برخلاف گوشی های کنونی ماکروسافت مشکلات سخت افزاری تا الان از این گوشی ها ندیدم و نشنیدم.

تنها موردی که می توانم از ضعف این گوشی نام ببرم یکی کیفیت و کمیت صدای خروجی نسبتا متوسط است و البته باتری متوسط ک البته این آخری در 90% گوشی های موجود وجود داره و آدم رو کلافه می کند اما با وجود شارژ وایرلس می شود از کنارش گذر کرد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من این گوشی رو دارم تنها ویندوز فونی هست که از اول تا الان سالم مانده دستم و حتی 640XL که بعد از اون خریدم مشکل پیدا کرد و با کلی ضرر فروختمش و هیچ کدام از دیوایس هایی ویندوز فونی قبلیم هم البته به جز ویندوز موبایل ها در سلامت کامل نموندند و به ناچار معیوب فروخته شدند و به تمام کسانی که می خواهند یک تجربه لذت بخش از ویندوز فون داشته باشند توصیه می کنم این گوشی را بگیرند و با اینکه از اولین تولیدش دو سالی می گذره اما هنوز تولید میشه و دارای ویژگی های بی نظیر زیر هست:
1- تنها گوشی هست که ویندوز 10 ارائه شده برایش تقریبا بدون مشکل و بسیار روان است.
2- حساسیت تاچش بسیار بی نظیر است و امکان ندارد کوچکترین لمس شما را از دست بدهد قبل از رسیدن انگشت شما به گوشی تاچ عمل می کند.
3- سرعت مولتی تسکین و باز نمودن برنامه ها به صورت چشم گیری از همتا های خود بیشتر است با وجود چیپست و مشخصات پردازشی و حافظه موقت یکسان.
4- کیفیت صفحه نمایش که هیچ رقیبی ندارد و OLED و ClearBlack و تراکم پیکسل بالا حرفی باسه گفتن نمی گذارد.
5- یکی از فاکتورهای بسیار مهم برای امثال بنده دید در زیر نور خورشید است که این گوشی باز هم در این زمینه شما را شگفت زده می کند و هیچ چیزی را در شدیدترین نور خورشید از دست نمی دهید از 90 درصد گوشی های موجود در این زمینه قوی تر است.
6- شارژ وایرلس که خیلی از میانرده ها حتی خوابش رو هم نمی بینند
7- دوربین سلفی فوق حرفه ای که تا الان تو هیچ گوشی ای چه ویندوز فون و چه سایر و حتی پرچم دارانشان چنین موردی رو ندیدم هم کیفت بالایی دارد و هم بسیار واید هست.
8- دوربین بسیار حرفه ای که براش مهم نیست شما در چه شرایط نوری هستید که این مورد رو در بسیاری از تجربه هام با نوکیا داشتم.
9- داشتن سنسور های ژیروسکوب و کور و البته کامپس که در خیلی از میانرده ها وجود ندارد.

در ضمن کیفیت ساخت بسیار بالا که برخلاف گوشی های کنونی ماکروسافت مشکلات سخت افزاری تا الان از این گوشی ها ندیدم و نشنیدم.

تنها موردی که می توانم از ضعف این گوشی نام ببرم یکی کیفیت و کمیت صدای خروجی نسبتا متوسط است و البته باتری متوسط ک البته این آخری در 90% گوشی های موجود وجود داره و آدم رو کلافه می کند اما با وجود شارژ وایرلس می شود از کنارش گذر کرد.
WOW!
ممنون بابت توضیحات عالیتون، امشب ویندوز 10 رو نصب میکنم روش پس :)
البته باطریش تو 10 ضعیف میشه قطعاً، الان رو 8.1 فوق العادس، راحت با 4 جی دائم از صبح تا شب میمونه برام!

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
WOW!
ممنون بابت توضیحات عالیتون، امشب ویندوز 10 رو نصب میکنم روش پس :)
البته باطریش تو 10 ضعیف میشه قطعاً، الان رو 8.1 فوق العادس، راحت با 4 جی دائم از صبح تا شب میمونه برام!
خواهش می کنم دوست عزیز
البته مشکل باتری در مدل هایی مثل 1520 وجود داره و در 735 من تا الان مشکل باتری نداشتم و همیشه شارژر وایرلس کنارم هست و وقتی شارژش به 40 میرسه میزارم تا 80 شارژ بشه و برای من تا 1 روز با همین حدود شارژ جواب میده ولی 1520 رو به خاطر مشکل باتری دانگرد کردم چون خیلی مشکلش حاد بود و تنها گوشی که با اولین تست ویندوز 10 جواب داد همین 735 بود.
ویندوز 10 ذاتا نسبت به 8.1 بهینه تر و روون تر هست ولی نیاز به مچینگ داره که به مرور ماکروسافت به این سمت حرکت میکنه و با هماهنگ شدن یک به یک ارکان سیستم عامل با سخت افزار شاهد تجربه شگفت انگیزی خواهیم بود.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
نصب بازی و برنامه هاش به چه صورته ؟
تعویض با htc desire 626g plus dual ؟

hmdfkr

Registered User
لایک‌ها
197
سلام یدونه اس4 عروسک دارم
مدل 9500
تعویض میکنی؟ میخوام وینفون هم تجربه کنم

Arian_as

Registered User
لایک‌ها
122
تاپیکم بدون دلیل پاک شده ! نکسوس ۴ بسیار تمیز و کره ای ۱۶ گیگ دارم با ۵ تا قاب و کارتن لوازم تکمیل دارم . هیچ نقصی هم نداره .معاوضه دارین ؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تاپیکم بدون دلیل پاک شده ! نکسوس ۴ بسیار تمیز و کره ای ۱۶ گیگ دارم با ۵ تا قاب و کارتن لوازم تکمیل دارم . هیچ نقصی هم نداره .معاوضه دارین ؟
شرایطو پ.خ کنید.

Arian_as

Registered User
لایک‌ها
122
والا شرایط خاصی ندارم . گوشی ها هر دو تمیزن واسه من ۵ تا قاب هم داره . واسه تجربه ویندوز میخوامش . سر به سر میزنیم . تهران کرج حضوری . 09399875841

ma773di

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
با هواوی p8lite در حد آک تعویض داری؟
قیمت دسته دوم هر دو تو یه رنج قیمت هست؟

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271