• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

moderBill or ClientExec

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
کجا میتونم این اسکریپت ها رو به قیمت خوب تهیه کنم، یکی از دوستان گفت میتونم بهت بدم ماهی 4 دلار با Licence از سایت moderBill، در صورتی که تو خوده سایت زده 24.95$ !!!!! :blink:

جریان نسخه های NULL شده این اسکریپت ها چیه؟ اونا کار میکنه؟

کدام یکی از اینا با DirectI مستقیم کار میکنه و دامین اتوماتیک رجیستر میکنه؟ اینجوری که تو سایت moderbill.com خوندم خبری از DirectI نبود!!! :(

در کل کدوم اسکریپت های با امکاناتی که دارند برای ثبت دامین و هاستینگ پیشنهاد میشه؟

چقدر سوال کردم :lol:
ممنون

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
این چیزی که شما میگید خیلی عالی ولی غیر از نسخه اصلیش اصلا فایده نداره و از طرفی قیمت بسیار بالای داره
اگه مشتریهات زیادن ارزش داره بگیری و یه کلاس خاص برای کارت ایجاد کنی وگرنه سفارش بده برات بنویسن

متصل به شتاب 150 هزار تومان مینویسم
موفق باشی

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگر همون 24 تایی رو می خواهد 4 بهت بده یه کلکی توش هست
هر اسکریپتی امکان نول شده بودنش هست

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
gazzin server همین Clienetexec ماهی 7 دلار میده ولی با یکی از package های سایتش میده
سوالی که من دارم میتونم این اسکریپت مثلا بگیرم با یکی از package های gazzin بعد یه reseller هم از جایی دیگه بگیرم manage کنم با همین اسکریپت؟

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
به نظر من ModernBill از Clienetexec کامل تر هستش.
شما باید یکی از رسلرای اونها را پیدا کنی تا بتونی ازش به قیمت مناسبتری تهیه کنی.
توی این فرومی هم فکر میکنم آقای قاسمی نامی میگفت که رسلر ModernBill هستش اما از قیمت هاش اطلاعی ندارم.

بالا