Mozila مشکل در

شروع موضوع توسط mohammad123 ‏14 اکتبر 2005 در انجمن شبکه

  1. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    این موزیلا چرا اینطوریه ؟
    خیلی وقتا IEجواب میده ولی موزیلا جواب نمیده .
    یعنی من خیلی وقتا می خوام سایتی رو باهاش بیارم اصلا چراغ کانکشن اینترنت روشن نمی شه .
    بعد از مدتی می نویسه :The requested URL could not be retrievedویا اشکال از سرور میگیره .
    تو اپرا هم این مشکل زیاد برام پیش میاد .
    رو هیچ کدوم هم پروکسی سرور نذاشتم .
    ولی همون موقع با IE که کار میکنم سایتها رو میاره و چراغ کانکشن هم کامل روشنه مثه آدم .
    مشکل از چیه ؟؟ تنظیم خاصی برای رفعش هست ؟
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    فک نکنم به براوزر مربوط باشه ولی :
    آنلی آی ای ! [​IMG] [​IMG]
     
  3. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    مشکل از جای دیگست عزیز جان
    مرگ بر اینترنت اکسپلورر
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    این پنگوئن چاق با اون انگشتای به هم چسبیدش بازم اینجا پیداش شد ! [​IMG]
    برو بیرون ! [​IMG]
     
  5. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    زیر 18 سالی
    جوابتو نمیدم [​IMG]
     
  6. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    مشکل از چیه ؟
    من نیومدم کل بندازم ..کل انداختن ها رو هم بذارید واسه بعد .
    فکر نمیکنم مشکل سخت افزاری باشه چون واسه همشون سخت افزار یکسانی استفاده کردم.
     
  7. footbal
  8. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    سخت افزاری که نه
    ولی همین الان همزمان هر 2 رو باز کن و یک سایت رو به هر دو بده
    راستی
    ورژن موزیلا جنده؟
     
  9. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    بابا این کارا رو قبلا کردم همون نتیجه رو داده.
    ورزن 5.0.ولی فکر نکنم کاری به ورژنش داشته باشه .
     
  10. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو کی پست زدی؟
     
  13. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    مشكل از اينه كه نميتونه به اون اي پي كانكت بشه . من با فاير فاكس اين مشكل رو داشتم يه optimizer روش ريختم كه dns ها رو سريعتر بازيابي كنه همين باعث شده كه تا حدود زيادي مشكلم برطرف بشه . ضمنا بارها شده با IE سايتي باز نشه اما با ساير بروزرها به راحتي پيدا بشه و باز بشه . [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    میشه یکم واضحتر بگی چیکار باید بکنم ؟
    بالا دیپلم بود درست نفهمیدم!
    optimizer از کجا بیارم و چیکارش کنم ؟
     
  16. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    مخصوصا در ftp ها این اتفاق زیاد میفته!!
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اینی که مهدی گفت یه پلاگینه واسه فایرفاکس ! [​IMG]
     
  18. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    دقيقا . [​IMG]
     
  19. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    بهله بسيار فراوان [​IMG]
     
  20. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    آدرسی چیزی ازش میدی ؟
    باید بریزمش تو فولدر plugin ؟
     
  21. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    من دارم راجب فاير فاكس حرف ميزنما . شما مشكلت تو موزيلاست . ا
     
  22. mohammad123

    mohammad123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2004
    نوشته ها:
    274
    تشکر شده:
    2
    واسه موزیلا نمیدونی چیکار باید کرد ؟
     
zarpopخرید بک لینک