ببینید ورد پرس فضای کمتری میخواد(با 10 مگ هم برای مدتهای طولانی شما کافیه)به نقل از mrxogolo :MT یا Wordpress؟
مسئله این است!
اين سوال يه خطي، جواب هه كلمهاي هم داره!به نقل از mrxogolo :MT یا Wordpress؟
مسئله این است!
فرق اين دو تا چيه؟به نقل از babakweb :ببين ورد پرس هرچي كه باشه، Content Managing System است در حالي كه ام تي هرچي كه باشه، Publishing Platform است!
به نقل از mehrdad1355 :ببینید ورد پرس فضای کمتری میخواد(با 10 مگ هم برای مدتهای طولانی شما کافیه)
بابت آرشیو سازی فضای کمتری اشغال می کنه
فشار کمتری رو سرور میاره
مصرف پهنای باند کمتری داره
نصبش خیلی اسونه
و.....
نمونه اون
http://fattahi.net/amozesh/modules/wordpress/
به نقل از babakweb :ببين ورد پرس هرچي كه باشه، Content Managing System است در حالي كه ام تي هرچي كه باشه، Publishing Platform است!
می بخشین ولی با زدن یه کامنت کل پست ریبالد میشه و دهن سرور رو میتونه سرویس کنه! برای هر تغیر باید ریبالد کنی که دهن سرویس کنه! و......به نقل از azizaa :معذرت می خوام حاج مهرداد ولی هیچ کدوم از این حرفهای شما درست نیست به جز آخری
فقط نصبش آسونتره اینو قبول دارم ولی بقیه دقیقا بر عکسه
{ بابت آرشیو سازی فضای کمتری اشغال می کنه }
اگه منظورت اینه که آرشیو ها رو چون به صورت دینامیک مدیریت می کنه فضای کمتری میگیره خوب باید گفت ام تی هم این قابلیت رو داره بلکه بیشتر هم داره یعنی می ذاره انتخاب کنی بین دینامیک و استاتیک
{فشار کمتری رو سرور میاره}
دقیقا بر عکس! وردپرس چون صفحات رو به صورت دینامیک تولید می کنه در هر بار چندین query از Database می گیره و به طور کلی فشار خیلی خیلی بیشتری رو به سرور می آره. به طوری که نمی تونی سایتهایی که ویزیتورهای لحظه ای زیادی دارند رو به این صورت مدیریت کرد.
{مصرف پهنای باند کمتری داره}
مصرف پهنای باند هیچ ربطی به نوع نرم افزار مدیریت نداره و تنها به حجم صفحات خود آدم ربط داره! نمی دونم چه ربطی به این سیستم داره!!
به هر حال من خودم طرفدار شدید ورد پرسم اما نه اینکه به طور غیر معقول و غیر منطقی ازش دفاع کنم. من می گم ورد پرس یک حرکت با ارزشه باید بهش کمک کرد اما هنوز خیلی راه داره تا به بلوغی که ام تی این روز ها بهش رسیده برسه.
ورد پرس ار نظر GUI و Infra Structure ضعف داره، دقیقا همون هایی که نقاط قوت ام تی به حساب می آن. ولی به هر حال باید توجه کرد که ورد پرس هم Feature هایی داره که ام تی هنوز خواسته یا نا خواسته اونا رو ساپورت نمیکنه!
به هر حال هر کس شرایط خاص خودش رو داره و بر اساس اون شرایط سیستم مورد نظرشو انتخاب می کنه.
آيم اگري ويت عزيز!به نقل از azizaa :معذرت می خوام حاج مهرداد ولی هیچ کدوم از این حرفهای شما درست نیست به جز آخری
فقط نصبش آسونتره اینو قبول دارم ولی بقیه دقیقا بر عکسه
{ بابت آرشیو سازی فضای کمتری اشغال می کنه }
اگه منظورت اینه که آرشیو ها رو چون به صورت دینامیک مدیریت می کنه فضای کمتری میگیره خوب باید گفت ام تی هم این قابلیت رو داره بلکه بیشتر هم داره یعنی می ذاره انتخاب کنی بین دینامیک و استاتیک
{فشار کمتری رو سرور میاره}
دقیقا بر عکس! وردپرس چون صفحات رو به صورت دینامیک تولید می کنه در هر بار چندین query از Database می گیره و به طور کلی فشار خیلی خیلی بیشتری رو به سرور می آره. به طوری که نمی تونی سایتهایی که ویزیتورهای لحظه ای زیادی دارند رو به این صورت مدیریت کرد.
{مصرف پهنای باند کمتری داره}
مصرف پهنای باند هیچ ربطی به نوع نرم افزار مدیریت نداره و تنها به حجم صفحات خود آدم ربط داره! نمی دونم چه ربطی به این سیستم داره!!
به هر حال من خودم طرفدار شدید ورد پرسم اما نه اینکه به طور غیر معقول و غیر منطقی ازش دفاع کنم. من می گم ورد پرس یک حرکت با ارزشه باید بهش کمک کرد اما هنوز خیلی راه داره تا به بلوغی که ام تی این روز ها بهش رسیده برسه.
ورد پرس ار نظر GUI و Infra Structure ضعف داره، دقیقا همون هایی که نقاط قوت ام تی به حساب می آن. ولی به هر حال باید توجه کرد که ورد پرس هم Feature هایی داره که ام تی هنوز خواسته یا نا خواسته اونا رو ساپورت نمیکنه!
به هر حال هر کس شرایط خاص خودش رو داره و بر اساس اون شرایط سیستم مورد نظرشو انتخاب می کنه.
یه حسنداره واونم کش شدن تو سرورهاست!! ویک عیبش هم همین کشه!! چون یک تغییری روبدی تا برا همه و از جمله خودت قابل دیدن بشه مایه دردسره و طول می کشهبه نقل از babakweb :آيم اگري ويت عزيز!
با اين مخالفم . نمي دونم چراتعداد پلاگین هایی که واسه MT ساخته شده خیلی بیشتره. یکی به نفع MT!