آژانس هواپیمایی
pop up

MySQL , ASP

شروع موضوع توسط miladmovie ‏22 جولای 2003 در انجمن asp , ASP.NET

  1. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام
    آيا مي شود با استفاده از ASP به MySQL وصل شد؟
    (خودم دستورش رو ديدم ولي چون كامل نبود نتونستم ازش چيزي بفهمم)
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ميشه، کافيه ODBC Driver مربوط به MySQL رو نصب کنی. (فکر کنم اسمش My ODBC باشه)
    بعد مثل بقيه Database ها بهش وصل ميشی . . .
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام

    ممنون ولي اگر ممكن هست دستور كامل اون رو بنويسيد 8)
     
  4. alireza_vahedi

    alireza_vahedi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    [code:1]  set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")

     oConn.Open "driver={MySQL}; server=SERVER_NAME; database=DATABASE_NAME; uid=USERNAME;pwd=PASSWORD"[/code:1]
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام
    من هم اين كد رو دارم ولي با وجود اينكه MySQL هم نصبه مشكل مي گيره
    من از اين كد استفاده مي كنم
    set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    oConn.Open "driver={MySQL}; server=127.0.0.1; database=asp; uid=root;pwd=
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    چه مشکلی میگیره ؟
     
  7. boxilink
  8. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اين كدي كه من استفاده مي كنم:
    [code:1]strConnString = "driver=MySQL;server=127.0.0.1;uid=root;pwd=;database=asp" [/code:1]
    من از قبل ديتابيس به نام asp ساختم
    واين هم مشكل:
    [code:1][Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified[/code:1]

    من يك سوال دارم نبايد توي قسمت ODBC Data Source ويندوز Mysql رو اضاف كرد؟
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    آقا شرمنده هي من سوال الكي مي پرسم ها
    همونطور كه كوروش جون گفت بايد اول My ODBC رو نصب كرد
    من آلان دارم اون رو بارگيري(*) مي كنم بعدا نتيجه رو مي گويم




    *=فارسي را پاس بداريم
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    بـــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــه
    كار كرد
    اين هم دربارش <a href='http://www.mysql.com/downloads/api-myodbc-3.51.html' target='_blank'>http://www.mysql.com/downloads/api-myodbc-3.51.html</a>
    اين هم لينك مستقيم فايل(محل آينه ها)
    <a href='http://www.mysql.com/downloads/download.php?file=Downloads%2FMyODBC3%2FMyODBC-3.51.06.exe&pick=mirror' target='_blank'>http://www.mysql.com/downloads/download.ph...exe&pick=mirror</a>