nexpay

mysql class شدیدا نیاز دارم!

شروع موضوع توسط sama_sally ‏27 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    احتایج به کلاس mysql دارم. راهنما هم باهاش باشه!
    (از سایت phpclasses نباشه چون فقط یه فایله)
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    منظورتون چیه !؟
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببين
    يه كلاس كه بشه باهاش استفاده از ماي اس كيو ال رو آسون كرد يه چيزي مثل زير:
    PHP:
    <?php
    $sql 
    = &new DataBase();
    $sql->Connect("localhost","root","");

    $result $sql->Query("SELECT * FROM users WHERE id='$id'");
    while(
    $row $sql->FetchArray($result)){
    echo 
    $row['username'];
    }
    $sql->UnConnect();
    ?>
    البته این یه چیز رویایی بود که همینطوری سرهم کردم...
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    مگه کتاب Worx رو نداری ؟
    توش یه دونه هست !

    برو تو سایت Worx پیداش می کنی :D
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    هم كتاب و هم سي ديش رو دارم
    ميشه ببيني فصل چنده؟
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    اگه کتاب فارسی شو داری (انتشارت روزنه یا به قول خودت همون ساحر :lol: ) :
    فصل هفدهم/ PHP و MySQL
    صفحه 869

    البته کلاسش خیلی سادست
    ببین به دردت می خوره یا نه

    ;)
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مرسي
    مجبود شدم خودم كلاسهاي كتاب SAMS و WROX رو بخونم و خودم یه کلاس کامل بنویسم!
    مرسی
    البته اگه یه کلاس کامل دیگه میشناسید بگید!
     
  8. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    adodb هم یه چیز عالیه !
    البته بیشتر از اونچیزی که تو میخوای امکانات داره و پیچیده تره ، خودت میشناسیش دیگه ...
     
  9. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    منم با پرشين pc موافقم.
    ADODB بهترينه . مي توني فايلهاي اضافيش رو كه براي ديتابيشهاي ديگه هست حذف كني و فقط فايل مربوط به mysql رو بذاري.
    اگرم اون رو نخواستي مي توني توي سايت Zend بخش گالري كدها بري يا اگر ZendStudio 4 داري مي توني توي قسمت Snippest چندتا كلاس ساده و با كارايي خوب پيدا كني.
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره رند ستوديو دارم!
    ولي كداش زياد به دردم نخود چون من يه چيزه پيشرفته ميخوام
    فكر كنم برم سراغ ADODB از همه بهتر بید!
    مرسی سیاوش آقا!
    مرسی پیام جان
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal