• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

nرخواست معرفی چند سایت برای پرداخت آنلاین جهت فروش محصولات به خارج از کشور

powerboy65

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یک وبسایت دارم که اکانت های پ رو ک .... رو به خارج از کشور می خوام بفروشم. شما لطف بفرمایید چند سایت مثل وبمانی و لیبرتی و .... رو معرفی بفرمایید که زیاد با ایران مشکلی نداشته باشند هرچند که من از آی پی آمریکا استفاده می کنم و کشو رو حتی المقدور خارجی انتخاب می کنم حین ثبت نام فقط لطف بفرمایید کامل معرفی کنید و اینکه آیا کد برای درج دکمه در سایت جهت کلیک برای پرداخت آنلاین میدن و اگر میدن راهنمایی بفرمایید چطور؟
بنده می خوام فروش طوری باشه که پس از پرداخت شماره تراکنش در فرم سفارش اکانت ارسال بشه توسط مشتری و بنده به آدرس ایمیل مشتری اکانت رو ارسال کنم.
ممنون میشم هر راهنمایی که می تونید بفرمایید تا بنده بتونم این سیستم رو راه اندازی کنم.
در ضمن بفرمایید اگر پی پال نداشته باشم موفق میشم یا اینکه حتما باید پی پال داشته باشم؟
در ضمن پی پال ندارم و حساب در خارج از کشور هم ندارم.

با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی می کنند.:rolleyes:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یک وبسایت دارم که اکانت های پ رو ک .... رو به خارج از کشور می خوام بفروشم. شما لطف بفرمایید چند سایت مثل وبمانی و لیبرتی و .... رو معرفی بفرمایید که زیاد با ایران مشکلی نداشته باشند هرچند که من از آی پی آمریکا استفاده می کنم و کشو رو حتی المقدور خارجی انتخاب می کنم حین ثبت نام فقط لطف بفرمایید کامل معرفی کنید و اینکه آیا کد برای درج دکمه در سایت جهت کلیک برای پرداخت آنلاین میدن و اگر میدن راهنمایی بفرمایید چطور؟
بنده می خوام فروش طوری باشه که پس از پرداخت شماره تراکنش در فرم سفارش اکانت ارسال بشه توسط مشتری و بنده به آدرس ایمیل مشتری اکانت رو ارسال کنم.
ممنون میشم هر راهنمایی که می تونید بفرمایید تا بنده بتونم این سیستم رو راه اندازی کنم.
در ضمن بفرمایید اگر پی پال نداشته باشم موفق میشم یا اینکه حتما باید پی پال داشته باشم؟
در ضمن پی پال ندارم و حساب در خارج از کشور هم ندارم.

با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی می کنند.:rolleyes:

دوست عزیز شما اول بفرمائید که مشتریشو دارید؟ اگر این بخش رو حل کردید بعد به فکر مراحل بعد بیفتید !

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
ارایه payment gateway از طریق Google Wallet و آمازون و paypal امکانپذیر است.

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
برای گرفتن اکانت مرچنت منطقی نیست با اطلاعات غیر واقعی ثبت نام و کار کنید. سیستم های مالی زیاد هست مثل پی پال ، مانی بوکرز ، لیبرتی رزرو ، پی زا ، پرفکت مانی ، وب مانی ، اوکی پی ، سالید تراست پی و الی ماشالله! اما هیچ کدوم به این راحتی درگاه نمیدند به شما. بعضی ها هم فقط به شرکت های ثبت شده درگاه میدن مثل gate2shop که ۷۲ تا سرویس پرداخت رو پشتیبانی می کنه.
سوال بعدی هم اگه پی پال داشته باشید می تونید هم از کسانی که پی پال دارند دریافت کنی هم از کسایی که کارت دارند

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
ارایه payment gateway از طریق Google Wallet و آمازون و paypal امکانپذیر است.

! google -Amazon? اولا" به غیر آمریکایی مرچانت داده نمیشه و تنها گزینه خارج کردن پول حساب بانکی هست. مهمتر از همه کافیه شما یکبار دلار تون به هر دلیلی در یکی از این 2 درگاه برگشت بخوره حساب رو در جا مسدود میکنند(حتی نمیتونید وارد حساب بشید!:f34r:) اونوقت باین حداقل 6 ماه تا یک سال انتظار بکشید و دعا کنید که مانده حسابتون زنده بشه و...

پی پال شدیدا" پیشنهاد میشه! چون لااقل میشه پول رو به حسابهای دیگه انتقال داد و در 90% مواقع موجودی شما از بین نمیره:heart:

Last edited:
بالا