namayesh zaman va tarikhe system dar ghesmate data ye linklist

شروع موضوع توسط srad ‏8 مارس 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. srad

    srad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام..
    چگونه مي توان تاريخ و زمان ايجاد يك node را در قسمت داده ي linklist نمايش داد؟
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    بستگی به فرم نگه داری زمان شما داره می تونید زمان رو به صورت یه آبجکت نگه داری کنید و قسمت داده ای رو یه ابجکت از نوع زمان بزارید یا یه استراکت استفاده کنید و قسمت داده ای رو اون استراکت بزارید یا اینکه زمان و تاریخ رو به عدد تبدیل کنید و از اون استفاده کنید
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی