• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Need PHP Code!!

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام عرض شد من 1 مشکله کچولو داشتم من مي خواستم 1 فايل TXTرو روي 1 صفحه HTML/PHP نشون بدم يعني تکست هاي که تو اون فايل هست رو روي 1 صفحه HTML/PHP نشون بدم
اگه PHP باشه که بهتره!!
TnX

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
تو هر صفحه اي كه ميخواد باشه (html-php-asp-...) ميتوني از iframe يا frame استفاده كني و src اون رو مسير فايل متني خودت قرار بده

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا مرسي
فکر نميکردم با Ifram بشه
دستتن درد نکنه

2. حالا 1 مشکله ديگه هم دشتم من 1 فايلTXT دارم و مي خوام مثلا تمام خطهاي که با "§test" شروع ميشن رو نشن بدم و بقييه خطهاي اون نشون داده نشه ينرو چطوري ميتونم درست کنم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از i_unit_i :
2. حالا 1 مشکله ديگه هم دشتم من 1 فايلTXT دارم و مي خوام مثلا تمام خطهاي که با "§test" شروع ميشن رو نشن بدم و بقييه خطهاي اون نشون داده نشه ينرو چطوري ميتونم درست کنم

فكر كنم اينو ديگه بايد كد بنويسي - يعني فايل رو باز كني يك خط يك خط بخوني . خطهايي رو كه ميخواي بنويسي و فايل رو ببندي

ولي اگر ساختار فايل متني دست خودت باشه شايد (مطمئن نيستم) همون روش قبلي رو با يك تغييراتي بشه استفاده كرد - بايد در موردش فكر كنم ببينم شدني هست يا نه

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي آقا منتظرم
مشکل اينه که اين فايل TXT هر روز عوض ميشه و اين فايل مثلا 20 خط داره 5 تاش با مثلا "!test1" و 10 تاش با "!test2!" من مي خوام مثلا 1 چيزي درست کنم که مثلا وقتي روي کليد test1 کليک ميکني تو 1 پنجره تمام خطهاي که با "!test1" شروع ميشن رو نشن بده و همين تور براي خطهايه ديگه اون فايل TXT رو Host خودمه ولي من اين امکان رو ندارم که هر روز اون فايل ها رو عوض کنم بخواته همين دنبال 1 کد مي گشتم من فکر ميکنم با برنامنه نويسيه Perl بشه مشکل رو حال کرد ولي حالا من نميدونم خودم والا منتظره جوابتون هستم
مرسي

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
راستش رو بخواي نفهميدم چي ميگي؟

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چيزي که مي خوام 1 کم مشکله توضيح دادنش
کجاشو نفهميدي بگو من برات بيشتر توضيح بدم :p
مرسي :happy:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
توضيح كامل و دقيق با مثال بده!

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضيح دادم ديگه اخه نميدونم ديگه چه جوري بگم :wacko: مثالشم اگه داشتم که ديگه تموم بود :blush:

من 1 فايلTXT دارم و مي خوام مثلا تمام خطهاي توي اون فايل TXT هستند و با "§test" شروع ميشن رو نشون بدم و بقييه خطهاي اون نشون داده نشه و اين فايل مثلا 15 خط داره 5 تاش با مثلا "§test" و 10 تاش با "§test2" من مي خوام مثلا 1 form درست کنم که مثلا وقتي روي کليد test1 کليک ميکني تو 1 پنجره تمام خطهاي که با "§test! شروع ميشن رو نشون بده و همين تور براي خطهايه ديگه اون فايل TXT
با برنامه نويسي Perl ميشه مشکل رو حال کرد
مرسي

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از i_unit_i :
با برنامه نويسي Perl ميشه مشکل رو حال کرد

بله ميشه - perl-php-asp-aspx - با همشون ميشه ولي صورت مساله هنوز گنگه!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از i_unit_i :
مثالشم اگه داشتم که ديگه تموم بود

مثال يعني اينكه يك نمونه از همون فايل متني كه ميگي بنويسي و اون فرمي رو هم كه ميگي اقلا شكلش رو طراحي كني و مشخص كني كه چي بايد كجا و چجوري و طي چه شرايطي نشون داده بشه مثل اين http://forum.persiantools.com/t14626.html

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو اين مثال خودم سه تا فايل مختلف ساختم و خودم انها رو عوض کردم فايل اصلي رو در پايين گزاشتم من مي خوام وقتي روي Hiphop کليک ميکني تمام خطهايه که با hiphop شروع ميشن رو نشن بده و همين تر براي بقييه دکمها
Link mesal

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از i_unit_i :
من تو اين مثال خودم سه تا فايل مختلف ساختم و خودم انها رو عوض کردم فايل اصلي رو در پايين گزاشتم من مي خوام وقتي روي Hiphop کليک ميکني تمام خطهايه که با hiphop شروع ميشن رو نشن بده و همين تر براي بقييه دکمها
Link mesal

خوب - فهميدم منظورت چيه - time!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
فكر كنم مجبوري كد بنويسي مگر اين كه اطلاعاتت بفرمت xml و (كه ظاهرا نميتوني اينكار رو انجام بدي) و مرورگرت هم فقط IE باشه!

4 راه داري -

1- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و توي فايلهاي كوچكتر بنويسي و يك صفحه ثابت هم داشته باشي براي نمايش (همين مثال خودت) كه خيلي هم خوبه فقط اون اسكريپت بايد هر چند وقت يكبار (بسته به روند تغييرات اطلاعات فايل اصلي) دوباره اجرا بشه كه اگر بخواي بصورت اتوماتيك و در فواصل زماني معين انجام بشه بسته به نوع سرور و نوع اسكريپت يا برنامه هست.

2- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و عناصر صفحه رو بصورت ديناميك با توجه به اطلاعات بسازه. هميشه آخرين اطلاعات رو نمايش ميده و احتياج به بروزرساني در فواصل معين هم نداره.

3- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و به يك ديتابيس منتقل كني و يك صفحه ديناميك داشته باشي كه بسته به انتخاب كاربر اطلاعات رو از ديتابيس بخونه و نمايش بده. بروز كردن ديتابيس مشابه روش 1 هست.

4- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و توي فايلهاي كوچكتر بنويسه و بعد به همون صفحه ثابت روش 1 بره. شبيه روش 2

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
فكر كنم مجبوري كد بنويسي مگر اين كه اطلاعاتت بفرمت xml و (كه ظاهرا نميتوني اينكار رو انجام بدي) و مرورگرت هم فقط IE باشه!

4 راه داري -

1- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و توي فايلهاي كوچكتر بنويسي و يك صفحه ثابت هم داشته باشي براي نمايش (همين مثال خودت) كه خيلي هم خوبه فقط اون اسكريپت بايد هر چند وقت يكبار (بسته به روند تغييرات اطلاعات فايل اصلي) دوباره اجرا بشه كه اگر بخواي بصورت اتوماتيك و در فواصل زماني معين انجام بشه بسته به نوع سرور و نوع اسكريپت يا برنامه هست.

2- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و عناصر صفحه رو بصورت ديناميك با توجه به اطلاعات بسازه. هميشه آخرين اطلاعات رو نمايش ميده و احتياج به بروزرساني در فواصل معين هم نداره.

3- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و به يك ديتابيس منتقل كني و يك صفحه ديناميك داشته باشي كه بسته به انتخاب كاربر اطلاعات رو از ديتابيس بخونه و نمايش بده. بروز كردن ديتابيس مشابه روش 1 هست.

4- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و توي فايلهاي كوچكتر بنويسه و بعد به همون صفحه ثابت روش 1 بره. شبيه روش 2
آقا قربون دستت مرسي
من فکر ميکنم روشه دو و سه از همه بهتر باشن روشه دو به نظر اسان تر مياد ولي روشه سه بهتره چون من همه تکست هارو روي 1 database دارم اگه من رو تو درست کردن روشه سه کمک کني ممنون ميشم
TnX

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از i_unit_i :
من همه تکست هارو روي 1 database دارم

خيلي خوبه - كارت خيلي راحتتر ميشه - ديتابيست چي هست؟ مشخصات دقيق بده!

بالا