به نقل از i_unit_i :2. حالا 1 مشکله ديگه هم دشتم من 1 فايلTXT دارم و مي خوام مثلا تمام خطهاي که با "§test" شروع ميشن رو نشن بدم و بقييه خطهاي اون نشون داده نشه ينرو چطوري ميتونم درست کنم
به نقل از i_unit_i :با برنامه نويسي Perl ميشه مشکل رو حال کرد
به نقل از i_unit_i :مثالشم اگه داشتم که ديگه تموم بود
به نقل از i_unit_i :من تو اين مثال خودم سه تا فايل مختلف ساختم و خودم انها رو عوض کردم فايل اصلي رو در پايين گزاشتم من مي خوام وقتي روي Hiphop کليک ميکني تمام خطهايه که با hiphop شروع ميشن رو نشن بده و همين تر براي بقييه دکمها
Link mesal
آقا قربون دستت مرسيبه نقل از mazoolagh :فكر كنم مجبوري كد بنويسي مگر اين كه اطلاعاتت بفرمت xml و (كه ظاهرا نميتوني اينكار رو انجام بدي) و مرورگرت هم فقط IE باشه!
4 راه داري -
1- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و توي فايلهاي كوچكتر بنويسي و يك صفحه ثابت هم داشته باشي براي نمايش (همين مثال خودت) كه خيلي هم خوبه فقط اون اسكريپت بايد هر چند وقت يكبار (بسته به روند تغييرات اطلاعات فايل اصلي) دوباره اجرا بشه كه اگر بخواي بصورت اتوماتيك و در فواصل زماني معين انجام بشه بسته به نوع سرور و نوع اسكريپت يا برنامه هست.
2- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و عناصر صفحه رو بصورت ديناميك با توجه به اطلاعات بسازه. هميشه آخرين اطلاعات رو نمايش ميده و احتياج به بروزرساني در فواصل معين هم نداره.
3- با يك اسكريپت يا برنامه اطلاعات فايل اصلي رو بخوني و به يك ديتابيس منتقل كني و يك صفحه ديناميك داشته باشي كه بسته به انتخاب كاربر اطلاعات رو از ديتابيس بخونه و نمايش بده. بروز كردن ديتابيس مشابه روش 1 هست.
4- يك صفحه ديناميك داشته باشي كه با هر بار اجرا توسط كاربر اطلاعات رو از فايل اصلي بخونه و توي فايلهاي كوچكتر بنويسه و بعد به همون صفحه ثابت روش 1 بره. شبيه روش 2
به نقل از i_unit_i :من همه تکست هارو روي 1 database دارم