• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nintendo Dsi کم کارکرد فوق العاده تمیز

Abolfazl.Khazaei

Registered User
لایک‌ها
77
با سلام خدمت عزیزان

با توجه به صحبت برخی از دوستان در رابطه با خطی در صفحه پایینی، تصویر جدید گرفته و آپلود شد. هر دو صفحه بدون خط و خش و دارای برچسب محافظ هستند.
20160518_133425.jpg

توضیحات تکمیلی
-کلا دو بار روشن کردم یه دست Harvest moon رفتم یه دست هم باهاش سوپر ماریو زدم. (nes) دلیلش هم این هست که همزمان با دانشگاهم شد و گوشی جدید هم خریدم نرسیدم از این استفاده کنم.
-کارت R4 روی دستگاه هست و جدا فروخته نمیشه به خصوص که خودم بازار رو زیر و رو کردم پیدا نکردم.
-روی هر دو صفحه برچسب بوده و هست و خط ندارند.
-خود دستگاه + کارتن + شارژر موجوده کارت R4 و یک رم SD یک گیگ هم جزء لوازم دستگاه هست.
-تصویر اورجینال سایز کامل در لینک زیر موجود است، در صورت نیاز به جزئیات بیشتر آن را مشاهده کنید.
http://s6.picofile.com/file/8251909926/20160518_133424.jpg

قیمت
قیمت مد نظرم 200 تومان هست (250 260 خود دستگاه به صورت نو در بازار 30 40 کارت R4 در صورت پیدا شدن منهی 30 درصد عرف کارکرده)، ولی بازهم توافقی هست، میتونید پیشنهادات خودتون رو به آیدی تلگرام زیر بفرستید.
Abolfazl Khazaei

بحثی مطلبی چیزی اگر هست با آیدی بالا در ارتباط باشید.

Last edited:

HAMID2080

Registered User
لایک‌ها
111
دوست عزیز با psp E1004 درحد تعویض نداری؟

Abolfazl.Khazaei

Registered User
لایک‌ها
77
با Uncharted 4 رجیون 2 نیز تعویض خواهد شد. (در صورت تمیز بودن قاب و دیسک مابقی دریافت نخواهد شد. این هم تخفیف دوستان.)

alireza-ok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت عزیزان

با توجه به صحبت برخی از دوستان در رابطه با خطی در صفحه پایینی، تصویر جدید گرفته و آپلود شد. هر دو صفحه بدون خط و خش و دارای برچسب محافظ هستند.
مشاهده پیوست 932218

توضیحات تکمیلی
-کلا دو بار روشن کردم یه دست Harvest moon رفتم یه دست هم باهاش سوپر ماریو زدم. (nes) دلیلش هم این هست که همزمان با دانشگاهم شد و گوشی جدید هم خریدم نرسیدم از این استفاده کنم.
-کارت R4 روی دستگاه هست و جدا فروخته نمیشه به خصوص که خودم بازار رو زیر و رو کردم پیدا نکردم.
-روی هر دو صفحه برچسب بوده و هست و خط ندارند.
-خود دستگاه + کارتن + شارژر موجوده کارت R4 و یک رم SD یک گیگ هم جزء لوازم دستگاه هست.
-تصویر اورجینال سایز کامل در لینک زیر موجود است، در صورت نیاز به جزئیات بیشتر آن را مشاهده کنید.
http://s6.picofile.com/file/8251909926/20160518_133424.jpg

قیمت
قیمت مد نظرم 200 تومان هست (250 260 خود دستگاه به صورت نو در بازار 30 40 کارت R4 در صورت پیدا شدن منهی 30 درصد عرف کارکرده)، ولی بازهم توافقی هست، میتونید پیشنهادات خودتون رو به آیدی تلگرام زیر بفرستید.
Abolfazl Khazaei

بحثی مطلبی چیزی اگر هست با آیدی بالا در ارتباط باشید.
سلام
150 میدین برش میدارم
مرسی

بالا