مازیار جان مطمئنا این سیستم عامل پرسروصدا خواهد بود
نمیگم میتونه رقیب IOS و Android باشه ولی از خیلی سیستم عاملها سرتر خواهد بود
مطمئنا نوکیا با این سیستم عامل پیشرفت خواهد کرد
واقعا از نوکیا ناامید شده بودم ولی با این گوشی نشون داد که میتونه باز خودشو بکشونه بالا
البته من هنوز در مورد قدرت پردازنده و رم این مدل شک دارم
1ghz و 1گیگ رم بنظر منطقی نمیاد...
باز شما تو این مورد نظر بدی خوشحال میشم
چیزی که مورد توجه چند شرکت نباشه و دیوایس های مختلف ازش تولید نشه پیشرفت نمیکنه .چون دولوپر ها زیاد سمتش نمیرن.
نمیدونم این نوکیا چرا میخاد تافته جدا بافته باشه ... وقتی نمیتونه !
به نظر من هم نوکیا همیشه دوست داره متفاوت باشه هم از لحاظ طراحی و هم سیستم عامل ولی آنچنان به موفقیت نمی رسه نمیدونم چرا ؟
این سیاست شرکت های دیگری مثه اپل هم دارن. اما محصولات نوکیا مثه اپل اونوقدر جذیه تو بازار نداره ....
هر روز یه سیستم عامل من در آوردی درآوردن وقتی سیستم عامل های پیشرفته براحتی میتونه مورد استفاده قرار بگیره ....
اگه قراره نوکیا با ویندوز فون گوشی بده تو بازار میگو دیگه چیه این وسط
این نشون میده میگو حتی بین محصولات خود نوکیا هم تولید انبوه نخواهد شد و دیوایس های دیگر این شرکت با سیمبین و ویندوز فون هم عرضه خواهند شد ..
شما از پروژه میگو اطلاعی ندارین. میگو میتونه یکی از مدعیان جدی در فیچرفونها و به خصوص تبلتها باشه؛ به خصوص که حمایت غولی مثل اینتل را داره. تجربه شیرین Maemo و پورت بسیاری از نرمافزارهای لینوکسی (حتی اپن آفیس) روی Maemo میتونه نشانه آیندهدار بودن این سیستم عامل باشه؛ به خصوص که به نظر میاد روی رابط کاربریش هم کار شده. هنوز این گوشی به بازار نیامده ولی بحث اجرای برنامههای آندروید روی این گوشی توسط هکرها به گوش میرسه.طراحی گوشی طراحی خوبی هستش ولی اصلا از لحاظ سیستم عامل قوی نیست و قابل رقابت با آندروید و iso نیست و نکته خوبی که میشه بهش اشاره کرد نوکیا دوربین این گوشی رو 8 در نظر گرفته و با نزاشتن دوربین 12 نیومده بازار n8 رو خراب کنه
شما از پروژه میگو اطلاعی ندارین. میگو میتونه یکی از مدعیان جدی در فیچرفونها و به خصوص تبلتها باشه؛ به خصوص که حمایت غولی مثل اینتل را داره. تجربه شیرین Maemo و پورت بسیاری از نرمافزارهای لینوکسی (حتی اپن آفیس) روی Maemo میتونه نشانه آیندهدار بودن این سیستم عامل باشه؛ به خصوص که به نظر میاد روی رابط کاربریش هم کار شده. هنوز این گوشی به بازار نیامده ولی بحث اجرای برنامههای آندروید روی این گوشی توسط هکرها به گوش میرسه.
نکته ظریفی را گفتید؛ از دید مصرف کننده. N900 گوشی مورد علاقه گیکها بود نه کاربران معمولی. میگو اومده که بیشتر برای مصرف کننده باشه.درسته ، من اطلاعات کاملی راجع به این پروژه ندارم من این برسی رو از دید یک مصرف کننده عرض کردم
نکته ظریفی را گفتید؛ از دید مصرف کننده. N900 گوشی مورد علاقه گیکها بود نه کاربران معمولی. میگو اومده که بیشتر برای مصرف کننده باشه.