• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

O2 XDA stealth

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه O2 XDA stealth خریدم. میخوام ببینم اگه از نظر اساتید این عمل من خریت بوده در چه سطحی بوده! :happy: یکی دوتا سوال داشتم از اساتید (خاصه جناب کینگ دنی استاد گرامی) :
1. چجوری میتونم ریست کارخانه ای کنم ؟
2. آیا بدون ریست کارخانه ای میشه نرم افزار های اصلی رو تعمیر کرد؟
3. چجوری میشه از قابلیت جی پی اس استفاده کنم؟ پورتی که برای جی پی اس میخواد چیه؟
4. در هنگام نصب یک نرم افزار قاطی کرد و الان در قسمت Remove Program لیست نرم افزار های نصب شده خالیه!

در ضمن من ازش تقریبا راضی ام . تقریبا به خاطر چند نکته هست !
1. سخت بودن کار با تلفنش.
2. کیفیت پایین صدای خروجی در هنگام گوش دادن به موزیک (البته این قیاس رو با گوشی هایی چون k750i میکنم)
3. کیفیت افتضاح دوربینش! فاجعه است! آخه به این میگن 2 مگ به ان90 هم میگن 2 مگ!
4. نور کم صفحش . مخصوصا وفتی در بیرون هستید و نور آفتاب هست ....!

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان من یه O2 XDA stealth خریدم. میخوام ببینم اگه از نظر اساتید این عمل من خریت بوده در چه سطحی بوده! :happy: یکی دوتا سوال داشتم از اساتید (خاصه جناب کینگ دنی استاد گرامی) :
1. چجوری میتونم ریست کارخانه ای کنم ؟
2. آیا بدون ریست کارخانه ای میشه نرم افزار های اصلی رو تعمیر کرد؟
3. چجوری میشه از قابلیت جی پی اس استفاده کنم؟ پورتی که برای جی پی اس میخواد چیه؟
4. در هنگام نصب یک نرم افزار قاطی کرد و الان در قسمت Remove Program لیست نرم افزار های نصب شده خالیه!

در ضمن من ازش تقریبا راضی ام . تقریبا به خاطر چند نکته هست !
1. سخت بودن کار با تلفنش.
2. کیفیت پایین صدای خروجی در هنگام گوش دادن به موزیک (البته این قیاس رو با گوشی هایی چون k750i میکنم)
3. کیفیت افتضاح دوربینش! فاجعه است! آخه به این میگن 2 مگ به ان90 هم میگن 2 مگ!
4. نور کم صفحش . مخصوصا وفتی در بیرون هستید و نور آفتاب هست ....!

ممنون

مبارکه
1.والا هر دستگاه ریست کارخانه ای ( در پی دی ای بهش می گن هارد ریست ، توصیه می کنم ، ترد کامپلیت ایدیت گاید رو بخونید خیلی مفیده ) ، برای هر دستگاه متفاوته ، بگردید در دفترچه اش دنبال hard reset
2.معمولا نه
3.باید یک جی پی اس بلوتوث بخرید
4.بهتره هارد ریست کنید.اول خرید همیشه همینه ، ادم چند تا هارد ریست لازم داره

نکاتی که فرمودید ، تقریبا قبوله به غیر از کیفیت صداش

در ضمن ، هیچ دور از جان تان خریتی نکردید.اتفاقا من خیلی ازش خوشم امد.یک ضعف هایی داره ولی خوب هر کس یک سلیقه ای داره.کلا خیلی ترجیح ش می دم به دیگه محصولات گیگا
خیلی مشکلات رف شده

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
مبارکه
1.والا هر دستگاه ریست کارخانه ای ( در پی دی ای بهش می گن هارد ریست ، توصیه می کنم ، ترد کامپلیت ایدیت گاید رو بخونید خیلی مفیده ) ، برای هر دستگاه متفاوته ، بگردید در دفترچه اش دنبال hard reset
2.معمولا نه
3.باید یک جی پی اس بلوتوث بخرید
4.بهتره هارد ریست کنید.اول خرید همیشه همینه ، ادم چند تا هارد ریست لازم داره

نکاتی که فرمودید ، تقریبا قبوله به غیر از کیفیت صداش

در ضمن ، هیچ دور از جان تان خریتی نکردید.اتفاقا من خیلی ازش خوشم امد.یک ضعف هایی داره ولی خوب هر کس یک سلیقه ای داره.کلا خیلی ترجیح ش می دم به دیگه محصولات گیگا
خیلی مشکلات رف شده

با تشکر از مدیر محترم
برای من جای بسی تعجبه که نه تنها در دفترچه بلکه حتی در گاید سایت خود O2 نیز درباره ی نحوه ی هارد ریست هیچ توضیحی نداده! در 2 دفترچه راهنمای من و در سایر وسایل هیچ حرفی از هارد ریست نیست حتی Help خود پی دی ای ! :blink: اما با جستجو در اینترنت آنرا یافتم که برای دوستانی که بعد از من احتمالا این گوشی رو بخرند و یا قبل از من خریدند و هنوز نمیدانند چجور هارد ریست کنند میگذارم:

هارد ریست:
کلید ویندوز+ کلید OK + سوفت ریست را با هم فشرده سپس کلید ویندوز + کلید OK را 5 ثانیه نگه میداریم(کلید سوفت ریست را رها کرده ایم)

1.از قیمت جی پی اس بلوتوث واینکه از کجا تهیه کنیم اطلاعی دارید؟

2.جناب کینگ دنی میتوان از یگ هدفون بلوتوث (همون سونی اریکسون 90 تومنی ها) با این گوشی استفاده کرد؟ ظاهرا اونا یه پروتکل خاصی دارند!؟

3.راستی توی یه سایت این استیلث رو جزو هیبرید فون گذاشته بود نه پی دی ای؟! چرا؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با تشکر از مدیر محترم
برای من جای بسی تعجبه که نه تنها در دفترچه بلکه حتی در گاید سایت خود O2 نیز درباره ی نحوه ی هارد ریست هیچ توضیحی نداده! در 2 دفترچه راهنمای من و در سایر وسایل هیچ حرفی از هارد ریست نیست حتی Help خود پی دی ای ! :blink: اما با جستجو در اینترنت آنرا یافتم که برای دوستانی که بعد از من احتمالا این گوشی رو بخرند و یا قبل از من خریدند و هنوز نمیدانند چجور هارد ریست کنند میگذارم:

هارد ریست:
کلید ویندوز+ کلید OK + سوفت ریست را با هم فشرده سپس کلید ویندوز + کلید OK را 5 ثانیه نگه میداریم(کلید سوفت ریست را رها کرده ایم)

1.از قیمت جی پی اس بلوتوث واینکه از کجا تهیه کنیم اطلاعی دارید؟

2.جناب کینگ دنی میتوان از یگ هدفون بلوتوث (همون سونی اریکسون 90 تومنی ها) با این گوشی استفاده کرد؟ ظاهرا اونا یه پروتکل خاصی دارند!؟

3.راستی توی یه سایت این استیلث رو جزو هیبرید فون گذاشته بود نه پی دی ای؟! چرا؟

1.خیر
2. بله بهش می گن a2dp توی تنظیمات بلوتوث تون داره هدست وایرلس
3.نمی دونم، ولش کنید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با اجازه ی دکتر عزیز،
اولاً که احتمال 90% می شه ازون هدست استفاده کرد، ولی باید یک سری توییک رجیستری و یه دونه تسک منیجر مخصوص رو نصب کنید روی گوشیتون (البته فقط در صورتی که مشکل sound skipping داشتش) توی forum.xda-developers.com یه سرچ بزنید برای a2dp یا ds970 یکم بگردید پیدا می کنید
بعدم هیبرید یعنی دو یا چند رگه، احتمالاً چونکه استلث یه دونه کیبوردم داره گذاشتنش توی هیبرید فون ها، حالا چه فرقی داره بابا
292.gif

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه ی دکتر عزیز،
اولاً که احتمال 90% می شه ازون هدست استفاده کرد، ولی باید یک سری توییک رجیستری و یه دونه تسک منیجر مخصوص رو نصب کنید روی گوشیتون (البته فقط در صورتی که مشکل sound skipping داشتش) توی forum.xda-developers.com یه سرچ بزنید برای a2dp یا ds970 یکم بگردید پیدا می کنید
بعدم هیبرید یعنی دو یا چند رگه، احتمالاً چونکه استلث یه دونه کیبوردم داره گذاشتنش توی هیبرید فون ها، حالا چه فرقی داره بابا
292.gif
شما میدونین از کجا میتونم بگیرم اون هدست رو؟
کیبورد رو خوب اومدی ! خیلی کار آمده کی بوردش!
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما میدونین از کجا میتونم بگیرم اون هدست رو؟
کیبورد رو خوب اومدی ! خیلی کار آمده کی بوردش!
ممنون

والا تو مشهد فقط یه جا داره که قیمت خون پدر جوونش می ده (89 تومن) ، توی تهران توی علائدین حتماً پیدا می شه 10-15 تومن ارزون تر.. اگه گرفتید قیمت و اطلاعات مربوطه رو توی فروم بنویسید باقی دوستان هم استفاده کنن:)

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
در طول مدت زمانی چند که دارم از ایشون استفاده میکنم سوالاتی برام مطرح شده که ممنون میشم اساتید پاسخ بدن:

1. آقا من هر وقت ایشون رو به پورت یو اس بی کامپیوتر وصل میکنم شارژ میشوند! آیا باعث نمیشه باطریش خراب بشه ؟ آخه باید باطریش کامل خالی شه بعدا بره شارژ! ومثلا من که یه وقت لازم دارم به کامپیوتر وصلش کنم باطریش نیمه هست!

2. قضیه مودم بلوتوث صحت داره؟

3. این جی پی آر اس قیمتش چه حدود هایی هست؟ میارزه ازش استفاده کرد؟ (البته ظاهرا هنوز تو ایران راه نیافتاده ولی ایرانسل میکن میده. قیمتش چقدره؟

4.راستی ایشون خیلی از بازیها و نرم افزار ها رو اجرا نمی کنند ! در مورد چند بازی که روش ریختم دموی اول بازی رو پخش کرد ولی تا به اجرای بازی رسید رو صفحه لودینگ هنگ کرد دستگاه! بابا این که سی پی یو ش قویه که!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در طول مدت زمانی چند که دارم از ایشون استفاده میکنم سوالاتی برام مطرح شده که ممنون میشم اساتید پاسخ بدن:

1. آقا من هر وقت ایشون رو به پورت یو اس بی کامپیوتر وصل میکنم شارژ میشوند! آیا باعث نمیشه باطریش خراب بشه ؟ آخه باید باطریش کامل خالی شه بعدا بره شارژ! ومثلا من که یه وقت لازم دارم به کامپیوتر وصلش کنم باطریش نیمه هست!

3. این جی پی آر اس قیمتش چه حدود هایی هست؟ میارزه ازش استفاده کرد؟ (البته ظاهرا هنوز تو ایران راه نیافتاده ولی ایرانسل میکن میده. قیمتش چقدره؟

4.راستی ایشون خیلی از بازیها و نرم افزار ها رو اجرا نمی کنند ! در مورد چند بازی که روش ریختم دموی اول بازی رو پخش کرد ولی تا به اجرای بازی رسید رو صفحه لودینگ هنگ کرد دستگاه! بابا این که سی پی یو ش قویه که!

1- خراب میشه ولی نه اونقدر که فکرشو کنید (به چیزی که دل نداره دل نبندید:D )
2-بله داره
3- رمضانی میگفت 90 تومان
4- شاید درست انستال نگردید شاید کرک نشده و شاید مال ویندوز5 نیست:blush:

سرانجام اینکه صبر کنید ورژن جدید رام هم بیاد شاید مشگلش حل بشه:blush:

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان جسارته ولی تمام سئوالات شما در پست های در ترد کامپلیت توضیح داده شده ، لطف کنید و سرچ کنید با کلمات کلیدی
موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالا