exchanging

opera 7.20 جديد و درست نمايش دادن فارسی

شروع موضوع توسط en2fa ‏13 اکتبر 2003 در انجمن بایگانی

  1. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    opera 7.2 آمد...(البته فکر کنم 1 ماه هست که آمده اما من امروز download کردم و خوب این توضيحات رو هم کسی نداده بود)


    نميدونم تا حالا از این برنامه استفاده کرديد يا نه؟
    این برنامه معروف است به سريع ترين browser دنيا....که من هم کاملاً موافقم...
    حتماً ازش استفاده کنيد...روتون رو زمين نميندازه...حداقل من رو که تا حالا راضی نگاه داشته...
    خيلی از مشکلات internet explorer رو نداره و از همه مهمتر فقط 3.5mg است...که با يک استدلال منطقی
    ميتونيد بفهميد که احتمال خطا در يک برنامه 70mg چقدر بيشتر از يک برنامه 3.5mg هست...
    و اگر هم برنامه نويس و يا cracker و حتا hacker هستيد هم بهترين choice برای شما هست چون خيلی از
    سايت هايه آموزش این موارد با internet explorer دوشمنی دارند و به هيچ وجه نميتونيد با INternet explrer از آنها بازديد کنيد...
    يکی از مشکلاتی که تا حالا opera دشت این بود که از Bidi يعنی نمايش درست راست به چپ حمايت نميکرد و متن هايه فارسی يا عربی
    رو برعکس ميخونديد که خوشبختانه از این نسخه این امکان نيز اضافه شده و شما براحتی ميتونيد از Opera برای سايت هايه مورد علاقه خود در فارسی نيز استفاده کنيد...

    به هر حال هر چی از این برنامه بگم کم گفتم...خود بگيريرد و استفاده کنيد و لذتش رو ببريد

    برای اطلاعات بيشتر حتماً سری به www.opera.com بزنيد...اگر از p800 و يا nokia 3650 هم استفاده ميکنيد
    باز هم روتون رو زمين نميزنه..
     
  2. mammad

    mammad مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2003
    نوشته ها:
    850
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    NoWhere Abad
    اينكه بروزر خوبيه حرفي نيست.اما هنوز 100% نيست.آخه اكثرا صفحات با آي اي سازگارند و اپرا هم بعضي صفحاتو كج و كله نشون ميده اما از ورژنهاي قبليش خيلي بهتر شده مخصوصا كه راست به چپ هم درست شده.
    اينطوري كه پيش ميره فكر كنم ورژن 8 كه بياد راحت آي اي رو ميخوره.

    اما با جاوا 10 مگابايت نه 3.5 مگابايت.
     
  3. usgroup1

    usgroup1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 می 2003
    نوشته ها:
    137
    تشکر شده:
    0
    ورژن جاواي اونو دارم ولي مثلا pogo.com كه من خيلي ميرم بازيهاش توي اون درست اجرا نميشن ولي در كل خيلي با opera حال ميكنم به نظرم همه بايد داشته باشن ولي براي كارهاي فارسي هنوزم بايد با IE كار كرد.
     
  4. Hooman

    Hooman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    369
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    شهر قصه
    روزبه عزيز
    در ميان همه مرورگرهايی که تا امروز دیده ام یا با آنها کار کرده ام، IE به نظرم بهترین بوده و کمترین کاستی و مشکل را داشته است. در زمینه مرورگرها مایکروسافت به درستی در رتبه نخست جای گرفته است!
    آیا برایت ممکن است شماری از مشکل های مورد نظرت را نام ببری؟


    [​IMG]
     
  5. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    حالا چرا ناراحت ميشی...خوب IE خيلی خوبه!!! راضی شدی!!!
    شوخی کردم اما برای نمونه...
    1.همين الان من با ie نميتونم به mailم login کنم...error 999 ميده اما با opera ميشه...
    2.تعداد پنجره ها در ie که زياد بشه هم سرعت پايين مياد هم خيلی زياد قات ميزنه..
    3.در همين forum اکثر وقتا اگر محتوا صفحه رو دير بگيرم(يعنی مشکل از isp باشه)پيقام xml error بهم ميده اما Opera نه
    4.نمايش صفحه به صورت آنی هست که در ie اینجوری نيست..حتماً برات پيش امده که يک صفحه رو ميخوای ببينی اما مثلاً يکی از عکس هاش
    نمياد..چون server اون عکس کار نميکنه..ie واسه هميشه ميره تو کما و تو هيچی هم در صفحه نميبينی..تقريباً تنها راه حل هم فشار دادن stop است که شايد افتخار بده و
    چيزايی که آورده نشون بده..
    5.اینهمه Bug که صبح ظهر شب کشف ميشند چيه؟همش ماله ie هست ...و تقريباً هم طبيعيی هست در يک برنامه با اون size احتمال خطا دقيقاً 20 برابر بيشتر شده
    6.شما در Ie چجوری chache ميلت رو ميبينی؟نميتونی درسته...خوب در Opera ميشه
    7.سايت هايه ie non-friendly رو ميتونی ببينی...
    8.ماله microsft هست که این خودش بزرگّترين bug و ایراد هست..

    در کل اینها الان به ذهنم رسيده...و مشکل هم همه از اینه که Microsoft در هر ضمينه قلدر هست همين...
    opera هيچ مشکلی در ضمينه نشون دادن صفحه هايه استاندارد نداره،هر جا که مشکل هست ناشی از Non-standard ها هست،و حالا اینجا چه مشکلی هست اینکه اینها رو بايد چه جوری نشون داد
    ميگيری چی ميگم؟html يک مشت قوانين هست،حالا اگر جسی اشتباه از اینها استفاده کنه چی،خو هر کدوم از این browser ها يک جوری حدس ميزنند که منظور طراح چی بوده،و خوب در حدس هم نبايد بحثی باشه
    اما اینکه ميند ميگن این صفحه رو Opera غلت نشون ميده،خوب در مقايسه با چه معياری؟ie?اینکه معيار درستی نيست،پس بايد بگيم مثل IE نشون نميده نه اینکه غلت نشون ميده
    و چون طراحان هم فقط با ie چک ميکنند..فکر ميکنند هر چی که اون نشون ميده درست هست

    به هر حال من خيلی با opera حال ميکنم.و به نظرم بهترين هست...
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من هم با هومن موافقم، ولی قبول دارم مشکلاتی هم داره. مهمترينش که من رو خيلی اذيت ميکنه مربوط به همون تعداد پنجره ها ميشه . . .
     
  7. Hooman

    Hooman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    369
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    شهر قصه
    هر کاری ابزار ویژه ای دارد. ... هر چند که تاکنون برای Yahoo Mail در IE چنین مشکلی ندیدم!
    با افزودن tab نیازی به گشودن پنجره های زیاد نیست!
    تا امروز چنین مشکلی نداشتم! :)
    اگر میزبان یک عکس کار نکند یا بلوک شده باشد یا به هر دلیل درخواست یک عکس به نتیجه نرسد، IE سایر بخش ها را نشان می دهد و تنها جای آن عکس خالی می ماند!
    هر برنامه و ابزاری که کاربران زیادتری داشته باشد، نیاز بیشتری هم دارد که مرتب به روز شود. ... منظورت از size را روشن تر بگو.
    browser ها برای دیدن صفحه های HTML و وبگردی به وجود آمده اند نه mail گردی.
    پیشنهاد: بکار بردن یک mail client
    فردی که کاربران IE را در نظر نگیرد، طراح وب نیست! ...
    چنین موردی ایراد نیست، البته از مایکروسافت طرفداری هم نمی کنم! ;)

    [​IMG]
     
  8. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    والا چی بگم...نميخم الکی طرف داری کنم اما ديدم جواب هايی که دادی کمی با غرض بود و به ناچار....
    اولاً نظرت رو در مورد اون قسمت پايين مورد ها ندادی...موافق هستی يا نه که این خودش کلی از مشکلات را حل ميکنه
    هم از microsoft الکی طرف داری ميکنی هم اینکه دليل بيار که چرا ایراد نيست من الکی نميگم به هزار و يک دليل این خودش يک مشکل هست...کسانی که فقط دنبال منافع خودشون هستند دوست دارند چشم از این مشکلات بگيرند...

    به هر حال من این مشکل رو دارم!!!
    منظورت رو هم از اینکه هر چيزی ابزاری داره نگرفتم...

    هومن جان فکر کنم برنامه نويس نيستی نه؟
    در کل فرقی نميکنه اینکه پنجره جديد وا کنی با اینکه ie رو در يک برنامه در چندين پنجره باز کنی ...هر کدوم يک INStance از ie explorer رو دريافت ميکنند
    که محل حافضشون هم هيچ ربطی به هم نداره..يعنی اینکه نه فکر کنی چون در يک برنامه داری وا ميکنی هر گونه shareing ای پيش بياد نه...باز هم جدا دارند عمل ميکنند اما بله يه کم وضع بهتر ميشه اگر قبلاً در 15 پنجره قات ميزد الان در 30 پنجره قات ميزنه و البته امکان خراب کاری shell plugins ها رو هم کمی کمتر کردی...
    اما خوب من هم در avant browser باز هم اگر تعداد پنجره هام زياد بشه قات رو ميزنه

    از خودم در نيوردم خيلی اینو ميبينم این هم دليل این قضيه ::
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1878&postdays=0&postorder=asc&start=90' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...er=asc&start=90</a>
    n وقت پيش هم من همين مشکل رو با ie داشتم نگی يهو از خودم ساختم


    اینجاست که ميگم داری الکی از ie طرف داری ميکنی!!!
    تو يعنی تا حالا هر سايت رو که خاصتی ببينی و مثلاً وستاش قعط شده Connection هميشه باقيمانده رو ميبينی؟هيچ وقت هم page cannot be displayed رو نميبينی؟و يا هر سايت رو که بزنی ie صبر نميکنه که اکثر تصوير ها بياد بعد نمايش بده؟؟؟
    این که ديگه همه ميگن opera خيلی زود صفحه ها رو نمايش ميده...و اگر هم وستش Dc شی هم يهو بيخيال همون بقيه نشه!!

    با این دليل که ديگه خيلی microsfty ها رو خوشحال کردی!!!
    يعنی چون کاربرانش زياده bug زياد داره؟يا چون user زياد داره bug ها رو سريع کشف ميکنند؟
    بابا بيخيال...منظورم از size ،اندازه برنامه هست!!!opera برای نصب نياز به 3.5mg داره در صورتی که IE به 70mg نياز داره این منيش این هست که هر چقدر اندازه برنامه بيشتر شود مقدار خطا ها بيشتر...مقايسه ساده هست جفتشون يک کار انجام ميدند يکی با 3.5Mg و ديگری با 70mg خوب خيلی خطا ie بايد بيشتر داشته باشه!!!

    ببخشيد yahoo mail از صفحه آهنی ساخته شده يا html؟مگر cache و history برای ديدن صفحه هايه قبلاً بازديد شده ساخته نشده؟
    پس چرا ie امکان نمايش آنها رو نميده؟
    متشکر از پيشنهاد اما پول ندارم که yahoo mail رو با pop بخرم پس ترجيح ميدم که از يک BROWSer استفاده کنم که اونها رو بتونه بعداً بهم نشون بده

    افرادی که کاربران opera رو در نظر نگيره چی؟اون هم طراح نيست يا نه؟اون همه بدبختی که از LINUx استفاده ميکنند و ie ندارند چه گناهی کردند که طراحان صفحات web رو به غلت فقط برای ie ميسازند؟
    گفتم همه این browser ها در نمايش html standars مشکلی ندارند فقط مشکل سر جاهای هست که استاندارد ها رعايت نشدند!
     
  9. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    لطفا يه نگاهي به اين بندازيد <a href='http://toastytech.com/evil/index.html' target='_blank'>http://toastytech.com/evil/index.html</a>
    Internet Explorer is EVIL! :D
    [​IMG]
     
  10. arash_kh

    arash_kh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    561
    تشکر شده:
    5
    بيليه بيچاره : (
     
  11. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    من تا حالا زياد به اين xml error برخورد كردم
    خيلي ضد حاله :x
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اول در مورد توضيحات هومن، ميخواستم ازش ايراد بگيرم در مورد نمايش صفحه ای که عکسش کامل Load نميشه، اين به ساختار برنامه نويسی اش مربوط ميشه،
    Opera هر بايتی رو که دريافت ميکنه Write ميکنه، ولی IE اينطور نيست، منطق خاص خودش رو داره.
    و در مورد مشکل پنجره ها، پاسخ en2fa کامل بود.
    در بقيه موارد باهات موافقم.

    و اما توضيحات en2fa،
    اينکه بگی مشکلش اينه که محصول مايکروسافته غير قابل قبوله. از شما که برنامه نويسی انتظار اينگونه دليل رو نداشتم.
    در مورد باگ، من تا بحال نرم افزاری رو نديدم که اصلا باگ نداشته باشه، رکورد استفاده کننده های IE به مراتب بيشتر از ساير نرم افزار ها است و اين باعث کشف خطاهای اون ميشه.
    در مورد حجم باز هم از شما انتظار اين نظر رو نداشتم، Opera فقط يک Browser است، ولی IE قسمتی از Interface ويندوز است و نه فقط يک Browser.

    و اما Yahoo Mail
    ياهو، برای اينکه نتوان صفحات ايميل را در حالت Offline و از Cache سيستم خواند، از يک Script استفاده ميکند که چک ميکند آيا Session کاربر باز است يا خير، در صورتيکه پاسخ منفی باشد، صفحه را Redirect کرده و به URL ياهو ميفرستد.
    اينکه اين اسکريپت در Opera عمل نميکند، مشکل خود اين نرم افزار است که اين Java Script را ناديده ميگيرد.

    در مورد طراحان وب، هميشه بايد سعی کرد صفحه در تمام مرورگر ها بدرستی نمايش داده شود.
    ولی هميشه بايد دقت کرد برای چه مخاطبی کار انجام ميشود. وقتی 90 درصد کاربران شما از IE استفاده ميکنند دليلی ندارد برای استفاده آن 10 درصد، خود را از Effect ها و قابليت های مختص IE محروم کنيد.
    من اکثرا در کارهايم آن 10 درصد را ناديده ميگيرم و تا بحال از نتيجه کارم راضی بوده ام.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    اين
    دقيقاً اینو از يک برنامه نويس انتظار داشته باش چون ميدونم انحصار يعنی چی و چه بلايی سر User های بدبخت مياره


    دقيقاً اما user های opera هم کم نيست و به مراتب از ie کمتر مشکل داره!در این موارد!


    ie 4 و قبلتر چی؟اونها هم جزو interface بودند؟
    حالا اگر هم باشند چند درصد مربوط به اون ميشه؟
    اینو ديگه همه قبول دارند که هر چقدر اندازه برنامه و کد بيشتر ميشه امکان خطا هم بيشتر ميشه
    حالا ميخواد جزوinterface باشه ميخواد نباشه!

    در مورد اون script من چيزی نميدونم اما ميدونم که opera تمامی این test ها رو روش انجام دادند و
    مشکلی در load کردن script نبايد داشته باشه....اما يک نکته ای هم هست و اینکه خيلی ها صفحاتشون رو جوری طراحی ميکنند
    که در browser های ديگر به شک ديگری نمايش داده شود حال به هر دليلی که ديگه اینجا مشکل از OPERA بدبخت نيست!



    جمله بسيار زيبا ای بود

    ميگم مشکل اینجاست بگو نه...ميگم microsoft مشکل هست باز هم بگو نه...
    اون بدبختا که از max/unix/linux استفاده ميکنند چی؟در آينده چی؟

    همينکه microsoft مجبور ميکند که از browser اون استفاده کنيم این خودش بزرگترين مشکل هست.
    فرض کن که ie بر خلاف استاندارد های w3c يک صفحه رو اشتباه نشون ميده و حالا يک Browser ديگه اونو درست نتيجه چی ميشه؟
    يا بايد استاندارد عوض بشه!!!!!يا اینکه همه ميگن اون browser مشکل داره...چرا...چون فقط Microsoft انحصار طلب هست و کار خودش رو انجام ميده
    همين...این کم مشکلی نيست...

    به هر حال من نميخام بگم که opera بهتر از ie هست..نه..فقط خاصتم بگم که IE و microsoft کم مشکل ندارند
    هيچ کس نميتونه منکر تيم خوب Microsft و تجربشون بشه...اما....
     
  15. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    آيا تعيين خواص يک کنترل فرم در صفحه HTML در قالب "style" از استاندارد های مايکروسافت است؟

    آيا صرفا به اين دليل که حجم يک برنامه بزرگتر است ميتوانيم بگوييم مشکلات آن بيشتر است؟
    آيا تا بحال از سيستم عامل Solaris استفاده کرده ای؟ ميدانی نسخه 8 آن برای نصب نياز به سه CD دارد؟
    و ميدانی اين سيستم عامل از امن ترين سيستم عامل هاست و در تمامی مراکز امنيتی امريکا از اين سيستم عامل استفاده ميشود؟
     
  16. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    1.solaris يک پروژه open-source هست و تمامی کارها رو يک نفر و يا يک تيم انجام نداده بلکه پخش شده
    و همين امکان ريسک کار رو کمتر کرده
    2.تا حالا فکر کردی ويندوز با تمامی source ها چقدر ميشه؟من که شنيدم اون چيزی که دولت آلمان ميخواد بخره
    بالق بر 100 سي-دي هست
    3.خودم solaris رو داشتم و باهاش کار کردم در خيلی ضمينه ها مشکلات داره(که البته نه قسمت های اصلی
    بلکه همون ها که بين همه linux ها مشترک هست مثل X و....)
    4.من هم نگفتم که تعيين خواص يک کنترل از استاندارد های ميکروسافت هست مثال زدم همين...

    از این استدللی که کردی به هيچ جا نميشه رسيد...linux به طور عام و solaris به طور خاص از هزار قسمت تشکيل شدند که کار هزاران
    گروه متفاوت در جهان هست..به هر حال اگر اخبار رو بخونی ميفهمی چرا اکثر دولت ها تمايل دارند که ديگه از MICrosoft استفاده نکن..
    و پروژه های open-source رو ترجيح ميدند..چون انحصاری در کر نيست و همه ميتونند خطا ها رو کشف کنند

    در کل اگر همه حرفام اشتباه باشه این يکی که انسان با زياد شدن کد خطا ميکنه رو ديگه همه قبول درند
    برو بچ کامپيوتر ميتونند اینو بگند چون ارتباط این خطا رو با تعداد خط های برنامه کنترل ميکنند و يک رابطه Logarithmی داره
    اگر تونستم اون کتابی که توش اینو خوندم بهت ميگم و يا ازش نقل قول ميکنم.
     
  17. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    [​IMG]
    <span style='font-size:30pt;line-height:100%'>Why can't Bill Gates get it through his head that I don't WANT Internet Explorer on my computer! I don't want or need it! But, everywhere I turn big brother Bill is trying to make me load it on my computer. </span>
     
  18. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
  19. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بله، انسان با زياد شدن JOB ها احتمال خطاش زياد ميشه، ولی اين حرف در مورد يک مجموعه صدق نميکنه، مجموعه ای که محصولاتش رو برنامه نويسهای مختلف و قدری در سراسر جهان مينويسند و کار اصلیش مديريت کدهاست . . .

    اينکه دولت ها تمايل دارند از محصولات مايکروسافت استفاده نکنند و به محصولات open-source روی می آورند، بخاطر مسائل امنيتی خاص مراکز سياسی است و مربوط به خوب يا بد بودن نرم افزار نميشه . . .

    و در مورد تيمی بودن، مطمئنم ميدونی محصولات مايکروسافت کار يک نفر يا يک تيم نيست، بلکه دهها و صدها تيم برنامه نويس بصورت جداگانه در سراسر جهان مشغول انجام کار هستند و کدهايشان را به شرکت ارسال ميکنند و کار اصلی شرکت مايکروسافت هم بندی کدهاست . . .