Oscommerce- كمك )):

شروع موضوع توسط roozbeh ‏14 سپتامبر 2004 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    سلام به همه!

    من اين برنامه oscommerce رو دانلود كردم و ميخوام رو لوكال نصب كنم.كسي ميتونه كمك كنه؟

    در ضمن فارسي سازش رو از كجا ميتونم گير بيارم چون احسان ميگفت فارسيشم كردن!

    هر كس اطلاعاتي هر چند كوچك و ناچيز داره همين جا بگه و يك جوان خوش تيپ رو از سردرگمي نجات بده!
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
  4. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    داخل فولدر Extras يك فولدر win32 هست از اون استفاده كن مشكل حل ميشه .
    اگر منظورت از فارسي ساز FarsiCommerce باشه ، نسخه آزمايشي اين نرم افزار رو اينجا : http://www.iranphp.net/modules/news/article.php?storyid=160 ميتوني دريافت كني ولي نويسنده برنامه تغييرات زيادي در اين نسخه فارسي داده و گفته كه 20 درصد كدها تغيير داده شده ....
     
  5. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
  6. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    مهرداد جان ، مشكلت چي بود ؟ من به راحتي نصب كردم و داره بدون مشكل كار ميكنه
     
  7. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    والا اخطار می داد که ریجیستر گلوبال فعال نیست و وقتی اونو فعال می کردم اینبا اپاچی بالا نمی اومد و ای ای اس اجرا می شد و برنامه ها هیچ کدوم اجرا نمی شدن تا ریجیستر گلو بال رو اف می کردم
     
  8. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    منم روي لوكال نصب كردم مشكلي نداره صد بار بهت گفتم مهرداد از روش من براي لوكال استفاده كن

    http://netbaz.com/index.php?showtopic=13&view=getnewpost

    در ضمن سلام عطا جان من روي لوكال كه نصب ميكنم ميگه سسيونها فعال نيستند براي فعال بودن اين سسيون ها بايد يه شاخه تمپ ساخته بشه نميدونم كجا ولي اين ارور رو ميده همه جاش سالمه ولي هدر اينو ميزنه
     
  9. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    روح ا... جان
    اول يك نرم افزار مديريت ديتابيس نصب كن
    بعد ديتابيس برنامه رو باز كن
    SESSION_WRITE_DIRECTORY رو انتخاب كن
    محل جديد فولدر تمپ رو بهش بده مثلا : I:/xampp/htdocs/tmp
    تغييرات رو ذخيره كن .
    مشكلت حل ميشه
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    بلکی جان کجا شما این روشو به من گفتی؟؟ من تازه الان اینو دیدم! تازه کم و بش من هم همین کارو کردم و تو ایزی مثلا مای اسکیو ال اصلیشو برداشتم و یه مای اس کسو ال کامل نصب کردم و کانفیگشو درست کردم!
    راستی چی کار کنم که وقتی ریجیستر گلو بال رو -ان - می کنم سرور ای ای اس جای آپاچی رو نگیره؟؟ چون موقع روشن کردن ریجیستر گلوبال لوکال وب - از لو کال وب آپاچی به لوکال وب ای ای اس تغیر می کنه!
     
  11. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    ممنون عطا جان

    مهرداد جان اصلا چرا آي آي اس نصب ميكني؟

    ديلتش كن ببين چطور ميشه؟
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    آخه تو نصبش که از تو سایت روزبه خوندم مثل اینکه اول ای ای اس باید نصب بشه و بعد ایزی! نمی دونم والا من گیج شدم!!
    دادم یه ج!! این xmapp 40 مگی+ سرویس پک2و....کلی نرم افزارای دیگه برام دان کنن(چون سرعتشون خیلی بالا هست) و ببینم با اون میشه یانه




    عطا جان easyphp باید براش iis هم نصب باشه یانه؟؟؟ حذفش کنم که به جای بر نمی خوره؟؟؟(
     
  13. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    شما از همون Xampp استفاده كني كافيه به IIS هم دست نزن ... فقط فايلها رو در فولدر Htdocs مربوط به xampp كپي كن و سرور رو اكتيو كن... تغيير آدرس تمپ رو هم كه گفتم اعمال كن ... به نتيجه ميرسي
     
  14. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    عطا جان من اون سسيوني كه گفتي رو پيدا نكردم
     
  15. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    من اين Commerce فارسي رو روي لوكال با Easy PHP تا ميخوام اجرا كنم اين پيغام خطا رو ميده:

    خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!

    منظورش چيه؟!كجاي فايل رو بايد فعال كنم و چه طوري؟

    اين فايل php.ini همون فايلي هست كه در پوشه apache برنامه Easy PHP هست؟؟؟؟
     
  16. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    روزبه جان همون فايلي كه ريختي توي درايو ويندوزت

    توش سرچ كن كه اين رجيستر گلوبال رو و جلوش آف رو آن كن
     
  17. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    بلكي جان منظورت توي اين پوشه هست؟Inetpub؟ :( :( :( :(
     
  18. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    رجيستري گلوبال رو پيدا نميكنم :( :( :( :( :( :(
     
  19. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    نه نه

    ببين موقعي كه پي اچ پي رو نصب ميكني يه فايل هست به اسم php.ini كه كه ميريزيش توي c:\winnt or c:\windows اونو ميگم
     
  20. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    من php نصب نكردم.با ايزي پي اچ پي ميخوام رو لوكال اجرا كنم!
     
  21. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    سلام به همه!

    بالاخره اين گلوبال رو پيدا كردم و آن كردمش!

    ولي بازم مشكل دارم. اين صفحه اينيستالش هست ها... من بعضي جاهاشو مشكل دارم و نمي دونم چي بنويسم!اينا رو ميگم:?البته واسش ديتا بيس هم درس كردم با ايزي پي اچ پي?

    سرور پايگاه داده:
    نام كاربري:
    نام پايگاه داده:

    چي بايد بنويسم جلوشون؟؟؟؟اينم عكس اون قسمت www.bernawolf.com/help.gif
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون